Vakuutuslaskuri

Valitse vakuutus ja laske hinta

Vakuutuslaskuri laskee sinulle heti, minkä verran vakuutuksesi maksaa ja mitä kaikkea se korvaa. Laskurissa ei ole ostopakkoa, eli sen avulla voit rauhassa tutustua tarjontaamme. Halutessasi voit toki hankkia verkkokaupastamme vaikka kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsellesi ja perheellesi. Kätevää ja helppoa!

Näin vakuutuslaskuri toimii

 1. Valitse yltä sinua kiinnostava vakuutus ja täytä kentät. Laskuri toimii vuorokauden ympäri, etkä tarvitse verkkopankkitunnuksia hinnan laskemiseen.
 2. Laskuri kysyy sinulta pari kysymystä, joiden perusteella se laskee vakuutuksen hinnan. Vastaamiseen ei hurahda kuin minuutti tai kaksi.
 3. Jos haluat hankkia samalla kertaa useampia vakuutuksia, hae hinta ensin yhdelle vakuutukselle. Kun olet vienyt vakuutuksen ostoskoriin, voit lisätä koriin muita vakuutuksia.

Mitä tietoja vakuutuslaskuri kyselee ja miksi?

 • Vakuutuslaskuri kysyy henkilötunnustasi, jotta se pystyy laskemaan tarkan hinnan vakuutuksellesi. Henkilötunnuksen antaminen laskuriin on tehty turvalliseksi, emmekä tallenna henkilötunnustasi mihinkään. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Ifissä.
 • Autovakuutuksen hintaa laskiessa autovakuutuslaskuri kysyy sinulta esimerkiksi auton rekisterinumeron ja asuinpaikkasi. Kotivakuutuksen hinnan laskemiseen tarvitaan tietoa esimerkiksi kotisi koosta ja sijainnista. Matkavakuutuslaskuri puolestaan haluaa tietää, etsitkö vakuutusta yhdelle matkalle vai jatkuvaa vakuutusta.
 • Vakuutusten hinnoitteluun vaikuttavat monet asiat, joten ystäväsi saama hinta ei välttämättä ole sama kuin sinun vakuutuksesi hinta. Laskuri kertoo vakuutuksesi henkilökohtaisen hinnan hetkessä, ja halutessasi voit pyytää hinnan ja apua vakuutuksen valintaan asiakaspalvelusta.
 • Nainen ja lapset pöydän ääressä

  Vakuutusten vertailu kannattaa

  Kun hankit uuden vakuutuksen tai kilpailutat olemassa olevia vakuutuksiasi, käytä tovi vakuutusten vertailuun. Vakuutuslaskurien ansiosta hintojen vertailu on aiempaa helpompaa, mutta kannattaa myös ottaa selvää vakuutusten sisällöistä.

  Halpa vakuutus voi houkuttaa, mutta ennen ostopäätöstä on hyvä tarkistaa ainakin, mitä kaikkea se kattaa ja millaista apua saat, jos vahinko sattuu.

  Lue rahanarvoiset vinkkimme vakuutuksien vertailuun
 • Mies katsoo älypuhelintaan

  Tuliko eteen sana, josta ei ota selvää?

  Mikäli vakuutuslaskurissa tulee vastaan sana, jonka merkityksestä et ole täysin varma, apu on jo lähellä! Olemme koonneet yleisistä vakuutusalan termeistä kätevän listan. Sieltä voit tarkistaa, mitä tarkoittaa vaikka bonus, indeksi, irtaimisto tai rajoitusehto.

  Tarkemmat selitykset kunkin vakuutuksen sanastosta löydät sen vakuutusehdoista.

  Vilkaise epäkimurantti vakuutussanasto
 • Joogatunnilla opettaja ja oppilaat

  If Etuohjelmassa saat alennusta joka vuosi

  If Etuohjelmassa saat pysyvän alennuksen lähes kaikista jatkuvista vakuutuksistasi. Pääset mukaan If Etuohjelmaan jo yhdellä vakuutuksella, jos tilaat vakuutuspostisi Omille sivuillesi.

  Vahingottomat vuodet kerryttävät omavastuurahaa, joka pienentää sinulle maksettavaksi jäävää osuutta vahingon sattuessa.

  Lue lisää, millaisia alennuksia saat vakuutusmaksuistasi