Matkustajavakuutus turvaa sinut maailmalla

Matkustajavakuutus korvaa lääkärikäynnit matkalla, ja kriittisessä tilanteessa se korvaa ambulanssilennon Suomeen. Osta matkustajavakuutus netistä vuorokauden ympäri!

Osta vakuutus

Matkustajavakuutus korvaa lääkärikäynnit matkalla

Matkustajavakuutus eli arkisemmin matkavakuutus korvaa matkustajalle sattuvia vahinkoja reissussa. Jos sairastut tai loukkaannut matkalla, matkustajavakuutus korvaa lääkärikäynnit ilman omavastuuta. Toisin sanoen et maksa lääkärikäynneistä viime kädessä mitään, kun sinulla on vakuutus.

Jos sairastut tai loukkaannut vakavasti ja sinut joudutaan lennättämään Suomeen hoitoon, matkustajavakuutus korvaa myös ambulanssilennon kustannukset.

Matkustajavakuutuksesta on apua myös, jos matkasuunnitelmasi muuttuvat yllättäen. Vakuutus korvaa matkan peruuntumisen ja keskeytymisen, jos loukkaannut tai sairastut vakavasti. Vakuutus korvaa myös matkalta myöhästymisen, jos esimerkiksi lentokentälle vievä juna myöhästyy.

Vakuutus korvaa, jos terrori-isku tai luonnonkatastrofi keskeyttää matkan

Matkustajavakuutus auttaa myös silloin, jos matkakohteessasi sattuu esimerkiksi terrori-isku tai luonnonkatastrofi juuri ennen matkaasi tai sen aikana.

Jos haluat peruuttaa matkaasi, saat korvauksen etukäteen maksetuista lentolipuista tai vastaavista. Jos olet jo matkakohteessa ja haluat keskeyttää matkasi, saat korvauksen esimerkiksi ylimääräisistä lentokustannuksista ja käyttämättä jääneistä hotelliöistä.

Hanki matkustajavakuutus nopeasti netistä

Voit ostaa matkustajavakuutuksen netistä vuorokauden ympäri, ja saat sen voimaan tarvittaessa vaikka heti. Jos matkustat ulkomaille noin kerran vuodessa, sinun kannattaa hankkia määräaikainen matkavakuutus. Jatkuva matkavakuutus on edullisempi vaihtoehto, jos matkustat ulkomaille vähintään kaksi kertaa vuodessa.

Jos sinulla on lapsia, matkustajavakuutuksesi kattaa myös mukanasi reissaavat alle 20-vuotiaat lapset tai lapsenlapset. 

 • Matkustajavakuutus korvaa ennen matkaa

  • matkan peruuntumisen, jos sairastut ennen matkaa etkä voikaan lähteä reissuun
  • matkalta myöhästymisen, jos et pääse matkan alkamispaikkaan sinusta riippumattomista syistä
  • matkan peruuntumisen terrori-iskun tai luonnonkatastrofin takia.

  Kaipaatko apua matkavakuutusten vertailuun? Vilkaise, mitä asioita kannattaa tarkistaa, kun olet hankkimassa matkavakuutusta. 

 • Matkustajavakuutus korvaa matkalla

  • lääkärikäynnit, jos sairastut tai loukkaannut reissussa
  • matkan keskeytymisen ja kuljetuksen Suomeen, jos sairastut tai loukkaannut vakavasti matkalla
  • matkan keskeytyessä etukäteen maksamiasi palveluja, kuten autonvuokrauksen tai konserttiliput, jos et saa korvausta palveluntarjoajalta
  • matkan keskeytymisen terrori-iskun tai luonnonkatastrofin takia
  • kriisiterapiaa matkan jälkeen, jos olet joutunut kriisitilanteeseen matkalla.

Suosittelemme sinulle: