Mistä asioista työtapaturmavakuutuksen hinta muodostuu, ja voiko vakuutuksesta syntyä yllättäviä kuluja? Katso vastaukset näihin ja muihin työtapaturmavakuutusmaksuun liittyviin kysymyksiin.

Tiedätkö, mihin yrityksesi työtapaturmavakuutus perustuu?

1/3 (Kesto 1 min)

Katso muutama lyhyt video, niin kerromme mm., miten pienten ja isojen yritysten vakuutusmaksu määräytyy ja voiko siihen vaikuttaa.

Löydät aiheesta lisätietoa myös videoihin liittyvästä sanastosta.

2/3
(Kesto 1 min.)

Mikä on työtapaturmavakuutuksen erikoismaksu, voiko vakuutuksen hinta yllättäen kohota?

3/3
(Kesto 1 min.)

Miten If Osuva eroaa perinteisistä työtapaturmavakuutuksista, onko se esimerkiksi ennakoitavampi?

* Hinnoitteluun liittyvä sanasto

Perinteisen erikoismaksujärjestelmään perustuvan työtapaturmavakuutuksen termistö voi tuntua hankalalta, joten kokosimme aiheesta lyhyen sanaston.

Kehitimme myös If Osuvan, joka on perinteisiä työtapaturmavakuutuksia selkeämpi ja helpompi ymmärtää, ihan jo ilman sanaselityksiäkin.

Työtapaturmavakuutusmaksuun vaikuttavat maksujärjestelmät voidaan jakaa kahteen ryhmään, taulusto- ja erikoismaksuun.

Lyhyesti

Mistä työtapaturmavakuutuksen hinta muodostuu?

Työtapaturmavakuutuksen hintaan vaikuttaa suoritettavan työn riskialttius ja vuositasolla maksettavien palkkojen määrä. Se, miten palkat kohdistuvat eri työtehtäviin, vaikuttaa myös hintaan.

Jos yrityksesi haluaa vaikuttaa vakuutusmaksuihin, kannattaa panostaa työturvallisuuteen. Pienilläkin toimenpiteillä yritys saa vakuutuksen Ifistä edullisemmin. Työturvallisuustoimet myös auttavat vähentämään vahinkoja.

Voiko työtapaturmavakuutuksesta tulla yllättäviä kuluja?

Jos yrityksesi on pieni, yllättäviä kuluja ei synny, koska yrityksen omat vahingot eivät vaikuta vakuutusmaksuihin.

Perinteisesti isompien yritysten työtapaturmavakuutusten hinnoitteluun ja maksuihin on liittynyt enemmän epävarmuutta. Ifissä isommille yrityksille on käytössä uudenlainen vakuuttamisen malli, jossa hinnoittelu on yksilöllistä ja kulujen ennakoiminen aiempaa helpompaa.

Katso oheiselta videolta tarkemmin, mikä kaikki vaikuttaa työtapaturmavakuutuksen hinnoitteluun ja miten, ja miten hintaheilahteluilta voi välttyä.

If Osuva -työtapaturmavakuutus

If Osuva on huoleton työtapaturmavakuutus, jolla saat juuri sinun yrityksesi riskinkantokyvylle sopivan ratkaisun. Työntekijäsi saavat hoitoa nopeasti ja kattavasti, eikä yritykselle koidu yllättäviä kuluja. Olemme tukenasi myös työturvallisuuden parantamisessa.

Katso hinta ja osta