Syöpävakuutus

Syöpävakuutus on Ifin ja Docrates Syöpäsairaalan kehittämä syövän hoitoon ja työkyvyn tukemiseen tarkoitettu palvelukokonaisuus, jonka yritys voi tarjota työntekijöilleen henkilöstöetuna.

Pyydä tarjous
 • Nopea diagnoosi

  Docrateella työntekijäsi pääsevät syöpätau­tien huippuammattilaisten vastaanotolle nopeasti ja hoidot voidaan aloittaa viiveettä, myös epidemia-aikana.

 • Yksilöllinen hoito

  Docrateen valikoimaan kuuluvat uusimmat ja tehokkaimmat hoidot ja lääkkeet. Oma lääkäri ja hoitotiimi ovat tavoitettavissa ja läsnä hoidon jokaisessa vaiheessa.

 • Tukea työyhteisölle

  Saat työhön paluun oppaan joka auttaa sinua työnantajana valmistautumaan ennalta työyhteisöä kohtaavaan vakavaan sairastumiseen ja auttaa onnistuneeseen työhön paluuseen.

Syöpä työyhteisössä

Syöpään sairastuu elämänsä aikana joka kolmas suomalainen. Vaikka syöpä on pääasiassa ikääntyvien ihmisten sairaus, saa joka vuosi noin 11 000 työikäistä syöpädiagnoosin. Työntekijän sairastuminen syöpään on vakava hetki myös työnantajalle ja koko työyhteisölle. Työnantajan työntekijöilleen tarjoama syöpävakuutus Docrates Syöpäsairaalassa tarjoaa pääsyn tutkimuksiin jo parissa päivässä.

Syöpävakuutus on arvokas henkilöstöetu

Vakuutuksen turvin työntekijän ei tarvitse odottaa hoitojonoissa. Docrateen viiveetön diagnoosi ja huippuluokan hoito auttavat sairastunutta pääsemään nopeammin toipumisvaiheeseen ja takaisin töihin kun sen aika on. Moni syöpäpotilas haluaa jatkaa mahdollisimman normaalia arkea ja työntekoa myös hoitojen ajan. Tämä voidaan mahdollistaa aikatauluttamalla hoidot yksilöllisesti potilaan toivomusten mukaan. Laadukkaan syövänhoidon ohella tarjolla on sairastuneelle myös muuta tukea, kuten psyko-, fysio- ja ravitsemusterapiaa.

Tavoitteena on syövän varhainen havaitseminen ja mahdollisimman vaikuttava hoito.

Mitä syöpävakuutus tarjoaa?

Syöpävakuutus on Suomessa ainutlaatuinen vakuutuksen ja terveyspalvelun kattava kokonaisuus, jonka yritys voi tarjota henkilöstölleen syöpäriskiin varautumiseksi. Tavoitteena on syövän ennaltaehkäisy, varhainen havaitseminen, mahdollisimman vaikuttava hoito ja mahdollisuus jatkaa työelämässä sekä palata sinne työkykyisenä.

Vakuutuksella yksityissairaalan hoitoon

Syöpävakuutuksen yhteistyökumppanillamme Docrates Syöpäsairaalassa syöpäepäilyn tai –diagnoosin kanssa tutkimuksiin ja hoitoihin pääsee viiveettä. Sairaalassa panostetaan uusimpaan diagnostiikkaan sekä yksilölliseen ja kokonaisvaltaiseen hoitoon, jotta edellytykset syövästä selviämiseen, elinajan pidentämiseen sekä elämänlaadun ja toimintakyvyn säilymiseen olisivat mahdollisimman hyvät.

Kokonaisvaltainen tuki
Nopea diagnoosi

Yhteistyökumppanillamme Docrates Syöpäsairaalassa syöpälääkärille ja hoitoihin pääsee viikossa, myös epidemia-aikana.

Oma hoitotiimi

Oma hoitaja pitää potilaasta huolta hoitopolun alusta loppuun. Koko hoitotiimi on potilaaseen sitoutunut ja tekee kaikkensa parhaan mahdollisen hoidon eteen.

Viiveetön hoito

Docrateella lääkärin tapaaminen, diagnosointi ja hoitosuunnitelma toteutetaan yleensä jo yhden viikon sisällä. Yksityisessä syöpäsairaalassa hoitoa antavat syövänhoidon huippuammattilaiset vaikuttavimmilla hoitomuodoilla ja uusimmalla teknologialla.

Kuntoutus

Kyseessä ei ole pelkästään syövän hoito vaan sairastuneen kokonaisvaltainen tuki, jossa huomioidaan myös sairastumisen psykologiset vaikutukset sekä henkisen tuen tarve hoitoprosessin aikana. Syöpävakuutus tarjoaa kattavat kuntoutumisen palvelut, mm. fysio-, psyko- ja ravitsemusterapiaa.

Työnantajan opas

Ensimmäisenä Suomessa olemme laatineet ohjeita työnantajalle oppaan muodossa, miten valmistautua syöpään sairastuneen työntekijän tukemiseen.

Vakuutusturvat ja korvaussummat

Syöpävakuutus koostuu kahdesta osasta, hoitokulukorvauksesta ja kertakorvauksesta.

Syöpävakuutus työntekijöillesi

Syöpävakuutuksen käyttö on helppoa. Jos epäilet syöpää, soitto Docrates Syöpäsairaalan palvelunumeroon riittää. Lue lisää, miten sinä ja työntekijäsi käytätte syöpävakuutusta.

Näin syöpävakuutus toimii

 • Syöpähoidot ja työelämä

  Yrittäjällä sairastuminen nostaa usein esiin monia kysymyksiä, kun huoli tulevaisuudesta ei koske vain omaa terveyttä, vaan myös yrityksen toiminnan jatkuvuutta sekä oman ja työntekijöiden talouden turvaamista. Moni haluaa jatkaa normaalia arkea ja työntekoa myös syöpähoitojen ajan. Docrates Syöpäsairaala tarjoaa joustavuutta hoidoissa ja useita vaihtoehtoisia hoitomalleja potilaan toivomusten mukaan.

  Tietoa Docrateen hoitopolusta
 • Mikä on Docrates Syöpäsairaala?

  Kumppanimme Docrates Syöpäsairaala on suomalainen syöpäsairauksien diagnostiikkaan, hoitoon ja seurantaan erikoistunut yksityissairaala Helsingissä. Teknologisesti korkeasti varusteltu suomalainen Docrates Syöpäsairaala tarjoaa koko hoitokokonaisuuden saman katon alla. Heiltä saa korkeatasoisen ja yksilöllisen diagnostiikan ja viimeisimmät syöpähoidot viiveettä, myös epidemia-aikana. 

  Docrates Syöpäsairaala
 • Syöpävakuutus henkilöstöetuna

  Ifin Syöpävakuutus on Suomessa ainutlaatuinen vakuutuksen ja terveyspalvelun kattava kokonaisuus, jonka yritys voi tarjota henkilöstölleen syöpäriskiin varautumiseksi. Syöpävakuutus on henkilöstön arvostama etu, joka sitouttaa työntekijöitä ja parantaa hyvinvointia. Pyydä tarjous!

  Pyydä tarjous

Kysymyksiä syöpävakuutuksesta