Yrityksen syöpävakuutus

Syöpävakuutus on Ifin ja Docrates Syöpäsairaalan kehittämä syövän hoitoon ja työkyvyn tukemiseen tarkoitettu palvelukokonaisuus, jonka yritys voi tarjota työntekijäryhmälle henkilöstöetuna.

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
  • Nopea diagnoosi

    Docrateella työntekijäsi pääsevät syöpätau­tien huippuammattilaisten vastaanotolle nopeasti ja hoidot voidaan aloittaa viiveettä, myös epidemia-aikana.

  • Yksilöllinen hoito

    Docrateen valikoimaan kuuluvat uusimmat ja tehokkaimmat hoidot ja lääkkeet. Oma lääkäri ja hoitotiimi ovat tavoitettavissa ja läsnä hoidon jokaisessa vaiheessa.

  • Tukea työyhteisölle

    Saat työhön paluun oppaan joka auttaa sinua työnantajana valmistautumaan vakavaan sairastumiseen ja auttaa onnistuneeseen työhön paluuseen.

Syöpä työyhteisössä

Syöpään sairastuu elämänsä aikana joka kolmas suomalainen.

Vaikka syöpä on pääasiassa ikääntyvien ihmisten sairaus, saa joka vuosi noin 11 000 työikäistä syöpädiagnoosin. Työntekijän sairastuminen syöpään on vakava hetki myös työnantajalle ja koko työyhteisölle. Työnantajan työntekijöilleen tarjoama syöpävakuutus Docrates Syöpäsairaalassa tarjoaa pääsyn tutkimuksiin jo parissa päivässä.

Syöpävakuutus on arvokas henkilöstöetu

Vakuutuksen turvin työntekijän ei tarvitse odottaa hoitojonoissa. Docrateen viiveetön diagnoosi ja huippuluokan hoito auttavat sairastunutta pääsemään nopeammin toipumisvaiheeseen ja takaisin töihin kun sen aika on.

Moni haluaa jatkaa mahdollisimman normaalia arkea ja työntekoa myös hoitojen ajan.

Tämä voidaan mahdollistaa aikatauluttamalla hoidot yksilöllisesti potilaan toivomusten mukaan. Laadukkaan syövänhoidon ohella tarjolla on sairastuneelle myös muuta tukea, kuten psyko-, fysio- ja ravitsemusterapiaa.

Mitä syöpävakuutus tarjoaa?

Kokonaisvaltainen tuki syöpävakuutuksella
Sisältää
Sisältää
Sisältää
Sisältää
Sisältää

Vakuutusturvat ja korvaussummat

Syöpävakuutus koostuu kahdesta osasta, hoitokulukorvauksesta ja kertakorvauksesta.

Riihos Oy valitsi henkilöstöedukseen syöpävakuutuksen

Riihos Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Jalonen tunnisti alusta lähtien, että tuoreen yrityksen tulee onnistuakseen löytää ammattitaitoista ja sitoutunutta henkilöstöä. Vaikka yrityksen tarjoamille palveluille oli markkinoilla selkeä tarve, tunnisti hän osaavan henkilökunnan rekrytoinnin merkittävän haasteena. 

Lue artikkeli

Kysymyksiä syöpävakuutuksesta

Mitä henkilövakuutuksia yritys tarvitsee?

Tarvitsetko apua yrityksesi henkilövakuutuksissa? Vastaa muutamaan helppoon kysymykseen ja voit kartoittaa yrityksesi vakuutustarpeet muutamassa minuutissa.

Henkilövakuutusten pikaopas