Yrityksen syöpävakuutus

Syöpävakuutus on Ifin ja Docrates Syöpäsairaalan kehittämä syövän hoitoon ja työkyvyn tukemiseen tarkoitettu palvelukokonaisuus, jonka yritys voi tarjota työntekijäryhmälle henkilöstöetuna.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
 • Nopea diagnoosi

  Docrateella työntekijäsi pääsevät syöpätau­tien huippuammattilaisten vastaanotolle nopeasti ja hoidot voidaan aloittaa viiveettä, myös epidemia-aikana.

 • Yksilöllinen hoito

  Docrateen valikoimaan kuuluvat uusimmat ja tehokkaimmat hoidot ja lääkkeet. Oma lääkäri ja hoitotiimi ovat tavoitettavissa ja läsnä hoidon jokaisessa vaiheessa.

 • Tukea työyhteisölle

  Saat työhön paluun oppaan joka auttaa sinua työnantajana valmistautumaan vakavaan sairastumiseen ja auttaa onnistuneeseen työhön paluuseen.

Syöpä työyhteisössä

Syöpään sairastuu elämänsä aikana joka kolmas suomalainen.

Vaikka syöpä on pääasiassa ikääntyvien ihmisten sairaus, saa joka vuosi noin 11 000 työikäistä syöpädiagnoosin. Työntekijän sairastuminen syöpään on vakava hetki myös työnantajalle ja koko työyhteisölle. Työnantajan työntekijöilleen tarjoama syöpävakuutus Docrates Syöpäsairaalassa tarjoaa pääsyn tutkimuksiin jo parissa päivässä.

Syöpävakuutus on arvokas henkilöstöetu

Vakuutuksen turvin työntekijän ei tarvitse odottaa hoitojonoissa. Docrateen viiveetön diagnoosi ja huippuluokan hoito auttavat sairastunutta pääsemään nopeammin toipumisvaiheeseen ja takaisin töihin kun sen aika on.

Moni haluaa jatkaa mahdollisimman normaalia arkea ja työntekoa myös hoitojen ajan.

Tämä voidaan mahdollistaa aikatauluttamalla hoidot yksilöllisesti potilaan toivomusten mukaan. Laadukkaan syövänhoidon ohella tarjolla on sairastuneelle myös muuta tukea, kuten psyko-, fysio- ja ravitsemusterapiaa.

Mitä syöpävakuutus tarjoaa?

 • Kattavan kokonaisuuden

  Syöpävakuutus on Suomessa ainutlaatuinen vakuutuksen ja terveyspalvelun kattava kokonaisuus, jonka yritys voi tarjota henkilöstölleen syöpäriskiin varautumiseksi. Tavoitteena on syövän ennaltaehkäisy, varhainen havaitseminen, mahdollisimman vaikuttava hoito ja mahdollisuus jatkaa työelämässä sekä palata sinne työkykyisenä.

 • Hoitoon yksityissairaalan 

  Syöpävakuutuksen yhteistyökumppanillamme Docrates Syöpäsairaalassa syöpäepäilyn tai –diagnoosin kanssa tutkimuksiin ja hoitoihin pääsee viiveettä. Docrateella panostetaan uusimpaan diagnostiikkaan sekä yksilölliseen ja kokonaisvaltaiseen hoitoon, jotta edellytykset syövästä selviämiseen, elinajan pidentämiseen sekä elämänlaadun ja toimintakyvyn säilymiseen olisivat mahdollisimman hyvät.

Kokonaisvaltainen tuki syöpävakuutuksella
Sisältää
Sisältää
Sisältää
Sisältää
Sisältää

Vakuutusturvat ja korvaussummat

Syöpävakuutus koostuu kahdesta osasta, hoitokulukorvauksesta ja kertakorvauksesta.

 • Näin käytät syöpävakuutusta

  Syöpävakuutuksen käyttö on helppoa. Jos epäilet syöpää, soitto Docrates Syöpäsairaalan palvelunumeroon riittää. Lue lisää, miten sinä ja työntekijäsi käytätte syöpävakuutusta.

  Näin syöpävakuutus toimii
 • Mikä on Docrates Syöpäsairaala?

  Docrates Syöpäsairaala on suomalainen syöpäsairauksiin erikoistunut yksityissairaala. Teknologisesti korkeasti varusteltu sairaala tarjoaa korkeatasoisen ja yksilöllisen diagnostiikan ja viimeisimmät syöpähoidot viiveettä, myös epidemia-aikana. 

  Docrates Syöpäsairaala
 • Syöpävakuutus henkilöstöetuna

  Henkilöstöedut auttavat positiivisen työnantajamielikuvan rakentamisessa, joka on oleellinen asia myös rekrytointien onnistumisen kannalta. Tarjoamme myös muita henkilövakuutuksia, joilla voit sitouttaa työntekijöitä ja parantaa työyhteisön hyvinvointia. 

  Tutustu henkilövakuutuksiin

Riihos Oy valitsi henkilöstöedukseen syöpävakuutuksen

Riihos Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Jalonen tunnisti alusta lähtien, että tuoreen yrityksen tulee onnistuakseen löytää ammattitaitoista ja sitoutunutta henkilöstöä. Vaikka yrityksen tarjoamille palveluille oli markkinoilla selkeä tarve, tunnisti hän osaavan henkilökunnan rekrytoinnin merkittävän haasteena. 

Lue artikkeli

Kysymyksiä syöpävakuutuksesta