Työnantajan ja työntekijän vakuutukset

Varmista yrityksen liiketoiminnan jatkuvuus ja hanki työntekijän vakuutus. Pyydä tarjous yrityksen vakuutuksista, me autamme löytämään juuri sinun yrityksesi toiminnalle tärkeimmät. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään.

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Työntekijän vakuutus

Hyvin hoidettu liiketoiminta on vastuullista ja sen voimavarana on motivoitunut, hyvinvoiva ja jatkuvasti kehittyvä henkilöstö. Lue alta, miten työntekijän vakuutukset voivat parantaa työhyvinvointia ja tulosta.

Työntekijän tärkeät vakuutukset Pakolliset Vapaaehtoiset
Sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää
Ei sisältää Sisältää
Ei sisältää Sisältää
Ei sisältää Sisältää
Ei sisältää Sisältää
Ei sisältää Sisältää

Hyvinvoiva työntekijä luo kannattavan ja menestyvän liiketoiminnan

Työntekijät ovat yrityksesi tärkein ja arvokkain voimavara.

Hyvinvoiva henkilöstö tekee yrityksestäsi kannattavan ja kilpailukykyisen ja heistä huolen pitäminen on tärkeää. Työhyvinvointiin on alettu kiinnittää entistä enemmän huomiota, koska sillä on havaittu olevan suora yhteys yrityksen menestykseen.

Työhyvinvointiin vaikuttavat monet tekijät, kuten työn merkityksellisyys, kannustava esihenkilö, työ ja vapaa-ajan tasapaino ja yhteisöllisyyden tunne. Työhyvinvointia tukemaan löytyy työntekijän vakuutuksia, jotka auttavat vähentämään sinun ja työntekijöidesi sairauspoissaoloja.

Vakuutukset tuovat taloudellista turvaa, kun sinulle tai työntekijöillesi sattuu vahinko. Vakuutuksen avulla voit varmistaa taloudellista toimeentuloa mahdollisen työkyvyttömyyden, sairauden tai menetyksen hetkellä.

Yksi työnantajien suurimmista peloista on pitkäaikainen sairausloma.

Työhyvinvointi ja työntekijän vakuuttaminen

Turvallisuuden tunteen ylläpitäminen ja työyhteisön hyvinvointi on usein työnantajan harteilla. Työnantajana huolehdit siitä, että työntekijöilläsi on kaikki hyvin ja pyrit toimimaan siten, että he pysyvät työkykyisinä mahdollisimman pitkään.

Työntekijöidesi vapaa-aika vaikuttaa luonnollisesti myös työkykyyn ja työhyvinvointiin. Työntekijän vakuutus tuo turvaa elämän arvaamattomien yllätysten varalle. Voit vapaasti valita sen turvan, joka on juuri sinun ja työntekijöidesi työ- ja elämäntilanteeseen sopiva.

Jos olet ostanut terveysvakuutuksen työntekijöillesi, voit ohjata heidät ammattilaisen puoleen, mikäli he sairastuvat tai eivät voi hyvin. Voit auttaa heitä pääsemään nopeasti erikoissairaanhoitoon, kun he tarvitsevat hoitoa.

Vakuutukset ovat vaikuttava tekijä työhyvinvoinnin edistämisessä

Työhyvinvointiin vaikuttavat monet tekijät ja työntekijän vakuutus on vain yksi osa isommasta kokonaisuudesta.

Lakisääteiset vakuutukset tuovat perusturvaa. Yritys voi lisäksi ottaa vapaaehtoisia henkilövakuutuksia, jotka tarjoavat lisäturvaa henkilöstölle ja edistävät työhyvinvointia.

Työntekijän pakolliset vakuutukset

Työtapaturmavakuutus on tärkeä vakuutus niin työntekijälle kun työnantajalle. Lakisääteinen työtapaturmavakuutus tuo turvaa, kun matkalla töihin, työpaikalla tai palatessa töistä kotiin sattuu tapaturma.

Yrittäjän eläkelain (YEL) mukainen vakuutus on pakollinen lähes kaikille yrittäjille. Jos palkkaat yritykseesi työntekijöitä, olet pääsääntöisesti velvollinen ottamaan työntekijöillesi työntekijän eläkevakuutuksen (TyEL), työtapaturmavakuutuksen ja työntekijäin ryhmähenkivakuutuksen.

Pyydä tarjous yrityksen henkilövakuutuksista, autamme mielellämme löytämään sopivat juuri sinun yritystoiminnallesi.

Työntekijän vapaaehtoiset vakuutukset

Työntekijöiden vakuutusten avulla vähennät sairauspoissaoloja ja panostat henkilöstösi työhyvinvointiin. Työntekijän vakuutus on monesti työntekijälle myös mukava etu. Työntekijöiden vapaaehtoiset vakuutukset ovat esimerkiksi:

Yrityksen merkittävä kilpailukeino on luoda ilmapiiri, jossa tuetaan jaksamista ja työhyvinvointia. Kattavat työntekijän vakuutukset ovat merkittävä kilpailuetu myös rekrytoinnissa. Monet yritykset haluavatkin tarjota työntekijöilleen vakuutusedun muun rahallisen edun sijaan. 

Lue Työhyvinvoinnin ABC ja ota talteen vinkit, miten esihenkilönä parannat työhyvinvointia.

Mitä henkilövakuutuksia yritys tarvitsee?

Tarvitsetko apua yrityksesi henkilövakuutuksissa? Vastaa muutamaan helppoon kysymykseen ja voit kartoittaa yrityksesi vakuutustarpeet muutamassa minuutissa.

Henkilövakuutusten pikaopas
Yritysvakuutus