Työnantajan ja työntekijän vakuutukset

Varmista yrityksesi liiketoiminnan jatkuvuus ja turvaa työntekijäsi. Täytä lomake ja pyydä tarjous yrityksen vakuutuksista. Me autamme sinua.

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Työntekijän vakuuttaminen

Jokaisen yrittäjän toiveena on vastuullinen ja menestyvä yritys, joka toimii sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Hyvin hoidettu liiketoiminta toimii vastuullisesti eri sidosryhmiään kohtaan ja sen voimavarana on motivoitunut, hyvinvoiva ja jatkuvasti kehittyvä henkilöstö. Lue alta miten työntekijän vakuutukset voivat parantaa työhyvinvointia.

Työntekijän tärkeät vakuutukset Pakolliset Vapaaehtoiset
Sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää
Ei sisältää Sisältää
Ei sisältää Sisältää
Ei sisältää Sisältää
Ei sisältää Sisältää
Ei sisältää Sisältää

Hyvinvoiva työntekijä luo kannattavan ja menestyvän liiketoiminnan

Työntekijät ovat yrityksesi tärkein ja arvokkain voimavara.

Hyvinvoiva henkilöstö tekee yrityksestäsi kannattavan ja kilpailukykyisen, jolloin heistä huolen pitäminen on tärkeää. Työhyvinvointiin on alettu kiinnittää entistä enemmän huomiota, koska sillä on havaittu olevan suora yhteys yrityksen menestykseen. Työhyvinvointiin vaikuttavat monet tekijät, kuten työn merkityksellisyys, kannustava esihenkilö, työ ja vapaa-ajan tasapaino ja yhteisöllisyyden tunne. Työhyvinvointia tukemaan löytyy työntekijän vakuutuksia, jotka auttavat vähentämään sinun ja työntekijöidesi sairauspoissaoloja. Vakuutukset tuovat taloudellista turvaa, kun sinulle tai työntekijöillesi sattuu vahinko. Vakuutuksen avulla voit varmistaa taloudellista toimeentuloa mahdollisen työkyvyttömyyden, sairauden tai menetyksen hetkellä.

Työhyvinvointi ja työntekijän vakuuttaminen

Turvallisuuden tunteen ylläpitäminen ja työyhteisön hyvinvointi on usein työnantajan harteilla. Työnantajana huolehdit siitä, että työntekijöilläsi on kaikki hyvin ja pyrit toimimaan siten, että he pysyvät työkykyisinä mahdollisimman pitkään. Työntekijöidesi vapaa-aika vaikuttaa luonnollisesti myös työkykyyn ja työhyvinvointiin. Työntekijän vakuutus tuo turvaa elämän arvaamattomien yllätysten varalle. Voit vapaasti valita sen turvan, joka on juuri sinun ja työntekijöidesi työ- ja elämäntilanteeseen sopiva. Jos olet ostanut terveysvakuutuksen työntekijöillesi, voit ohjata heidät ammattilaisen puoleen, mikäli he sairastuvat tai eivät voi hyvin. Voit auttaa heitä pääsemään nopeasti erikoissairaanhoitoon, kun he tarvitsevat hoitoa.

Lue lisää työhyvinvoinnista ja miksi työntekijät ovat yrityksesi tärkein voimavara

Yksi työnantajien suurimmista peloista on pitkäaikainen sairausloma.

Vakuutukset ovat vaikuttava tekijä työhyvinvoinnin edistämisessä

Työntekijän pakolliset vakuutukset

Työhyvinvointiin vaikuttavat monet tekijät ja työntekijän vakuutus on vain yksi osa isommasta kokonaisuudesta. Lakisääteiset vakuutukset tuovat perusturvaa, kun taas vapaaehtoiset vakuutukset tuovat lisäturvan lisäksi monta työhyvinvointia edistävää elementtiä.

Työtapaturmavakuutus on tärkeä vakuutus niin työntekijälle kun työnantajalle. Lakisääteinen työtapaturmavakuutus tuo turvaa, kun matkalla töihin, työpaikalla tai palatessa töistä kotiin sattuu tapaturma. Yrittäjän eläkelain (YEL) mukainen vakuutus on pakollinen lähes kaikille yrittäjille. Jos palkkaat yritykseesi työntekijöitä, olet pääsääntöisesti velvollinen ottamaan työntekijöillesi työntekijän eläkevakuutuksen (TyEL), työtapaturmavakuutuksen ja työntekijäin ryhmähenkivakuutuksen.

Työntekijän vapaaehtoiset vakuutukset

Turvallisuuden tunteen ylläpitäminen ja työhyvinvoinnin johtaminen on monesti työnantajan harteilla. Työntekijöiden vakuutusten avulla vähennät sairauspoissaoloja ja panostat henkilöstösi työhyvinvointiin. Työntekijän vakuutus on monesti työntekijälle mukava etu. Työhyvinvoinnin edistämiseksi yrityspäättäjä voi tarjota henkilövakuutusta tuomaan turvallisuuden tunnetta. Työntekijöiden vapaaehtoiset vakuutukset ovat esimerkiksi:

Yrityksen merkittävä kilpailukeino on luoda ilmapiiri, jossa tuetaan jaksamista ja työhyvinvointia. Kattavat työntekijän vakuutukset ovat rekrytoinnissa myös merkittävä kilpailuetu. Monet yritykset haluavatkin tarjota työntekijöilleen vakuutusedun jonkun muun rahallisen edun sijaan. 

Lue Työhyvinvoinnin ABC ja ota talteen vinkit, miten esihenkilönä parannat työhyvinvointia

Mitä henkilövakuutuksia yritys tarvitsee?

Tarvitsetko apua yrityksesi henkilövakuutuksissa? Vastaa muutamaan helppoon kysymykseen ja voit kartoittaa yrityksesi vakuutustarpeet muutamassa minuutissa.

Henkilövakuutusopas