Työntekijöiden vapaaehtoiset henkilövakuutukset

Täydennä työntekijöidesi lakisääteista vakuutusturvaa vapaaehtoisella vakuutuksella.

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Vapaaehtoiset henkilövakuutukset

  • Terveysvakuutus työtapaturmavakuutusta täydentämään
  • Mielenterveysvakuutus
  • Leikkausturva
  • Matkavakuutus työmatkoille
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutukset
  • Etätyövakuutus kotitoimistolle
  • Syöpävakuutus

Työntekijöiden vakuutusten avulla vähennät sairauspoissaoloja ja panostat henkilöstösi työhyvinvointiin.

Tiesitkö

Yksi sairauspäivä maksaa yhtä paljon kuin vuoden terveysvakuutus. 

Katso, miten sairauspoissaolo vaikuttaa sinun yrityksesi talouteen.

Sairauspoissaololaskuri

Terveys ja hyvinvointi

Yhden päivän sairauspoissaolo maksaa työnantajalle keskimäärin 300 euroa päivässä.

If Terveysvakuutuksen avulla varmistat, että työntekijäsi saavat sairastuessaan nopeasti laadukasta hoitoa ja nopeutat näin myös työhönpaluuta. Lisäksi vakuutusmaksuja voi pääsääntöisesti vähentää verotuksessa.

Täydentää työtapaturmavakuutusta - Tarjoa työntekijöille henkilöstöetu, joka motivoi ja sitouttaa, sekä tuottaa samalla yritykselle kustannussäästöjä ja lisää tehokkuutta vähentyneiden sairauspoissaolojen kautta.

Matkat

Yrityksen matkavakuutus on tarpeen aina, kun joku yrityksessä matkustaa. Tämä koskee niin pieniä kuin isojakin yrityksiä.

Matkavakuutuksen avulla voit turvata henkilöstösi ulkomaille suuntautuvilla työ- ja virkamatkoilla sekä komennuksilla.

On hyvä muistaa, että ensiapu- ja terveyspalvelut vaihtelevat paljon maittain. Hankkimalla henkilöstöllesi matkavakuutuksen varmistat, että työntekijäsi saavat hyvän hoidon kohteesta riippumatta matkatapaturman tai -sairauden yllättäessä.

Lisäturvaa - Matkavakuutus voi halutessasi kattaa matkustajaturvan lisäksi matkatavarat, matkavastuun, eli vakuutetun toiselle aiheuttamat henkilö- tai esinevahingot, sekä matkaoikeusturvan. Vakuutus voidaan helposti muovata yrityksen tarpeiden mukaiseksi.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Ottamalla työntekijöille työtapaturmavakuutuksen lisäksi vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen tarjoat turvaa niin vapaa-aikana kuin etätyössä. Etätyövakuutus tuo turvaa kotioloihin, jos työntekijä tekee töitä kotona tai esimerkiksi vapaa-ajan asunnolla.

Mielenterveys- ja syöpävakuutus

Vakuutukset ovat myös tapa osoittaa henkilöstölle kiitosta ja toimivat erinomaisesti henkilöstöetuna tai työntekijän sitouttamisessa. Mielenterveys- ja syöpävakuutus tuovat työntekijöille lisäturvaa ja hyvinvointia lakisääteisten vakuutusten rinnalla.

Leikkausturva

Leikkausturvan avulla työntekijäsi saa tarvitsemansa hoidon nopeasti ja toipuminen voi alkaa ilman jonoja ja viivästyksiä. Turva sopii niin pienen kuin suurenkin yrityksen henkilöstölle.