Työntekijöiden vapaaehtoiset henkilövakuutukset

Haluatko tarjouksen yrittäjän vakuutuksista? Anna meille muutama tieto, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
Lomake lähetetään...

Työntekijöiden vapaaehtoiset henkilövakuutukset

  • Sairauskuluvakuutus työtapaturmavakuutusta täydentämään
  • Matkavakuutus työmatkoille
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutukset

Työntekijöiden vakuutusten avulla vähennät sairauspoissaoloja ja panostat henkilöstösi työhyvinvointiin.

Terveysvakuutus

Yhden päivän sairauspoissaolo maksaa työnantajalle keskimäärin 300 euroa päivässä. If Terveysvakuutuksen avulla varmistat, että työntekijäsi saavat sairastuessaan nopeasti laadukasta hoitoa ja nopeutat näin heidän paluutaan työhön. Lisäksi vakuutusmaksut ovat pääsääntöisesti verotuksessa vähennettäviä.

Täydennä työtapaturmavakuutusta: Tarjoa työntekijöille henkilöstöetu, joka motivoi ja sitouttaa sekä saa samalla aikaan yritykselle kustannussäästöjä ja lisää tehokkuutta vähentyneiden sairauspoissaolojen kautta. Voit vapaasti valita kolmesta eri ratkaisuvaihtoehdosta. Tutustu tarkemmin If Terveysvakuutukseen.

Yrityksen matkavakuutus

Yrityksen matkavakuutuksen avulla voit turvata henkilöstösi myös ulkomaille suuntautuvilla työ- ja virkamatkoilla sekä komennuksilla. Hankkimalla henkilöstöllesi matkavakuutuksen varmistat, että työntekijäsi saavat tasokasta hoitoa matkatapaturman tai -sairauden yllättäessä.

Matkavakuutus voi halutessasi kattaa matkustajaturvan lisäksi matkatavarat, matkavastuun eli vakuutetun toiselle aiheuttamat henkilö- tai esinevahingot sekä matkaoikeusturvan. Vakuutus voidaan helposti räätälöidä sen hetkisten tarpeiden mukaiseksi.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Ottamalla työntekijöille työtapaturmavakuutuksen lisäksi vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, tarjoat turvaa niin vapaa-aikana kuin etätyössä tapahtuvien vahinkojen osalta. 

Työntekijän vapaaehtoisista henkilövakuutuksista