If You -nuorisovakuutus

Laske hinta helposti netissä, se ei sido sinua ostoon.

  • Kattava vakuutuskokonaisuus

    Kattava vakuutuskokonaisuus 18–28-vuotiaille. Saat matka-, koti- ja tapaturmavakuutuksen yhdessä paketissa.

  • Nuorisovakuutus on edullinen

    Edullisempi kuin osiensa summa, noin 13-18 €/kk! ​​

  • Nopea korvauspalvelu

    Käsittelemme yli 50 % vahingoista alle 24 tunnissa. Saat korvaukset nopeasti tilillesi.

If You -nuorisovakuutus sisältää:

Nuorten kotivakuutus

Esimerkiksi vesivuodot, sähkölaiteviat tai tulipalo saattavat tuhota tärkeitä esineitäsi ja omaisuuttasi kotona. Voit olla huoletta, sillä kotivakuutus korvaa juuri tällaisia vahinkoja. Jos tulipalon, vesivahingon tai muun vakuutuksesta korvattavan vahingon takia koti on asuinkelvoton ja joudut asumaan väliaikaisesti muualla, korvaamme muualla asumisesta syntyviä kustannuksia, esim. hotelliöitä. Korvaamme myös kännykälle, läppärille ja muulle omaisuudellesi sattuneita rikkoontumis-, varkaus- tai ilkivaltavahinkoja.

Nuorten matkavakuutus

Matkavakuutus on turvanasi, jos sairastut yllättäen matkalla. Se varmistaa nopean hoitoon pääsyn, korvaa lääkäri- ja sairaalakuluja sekä kattaa myös kustannuksia, jos matkasi peruuntuu pakottavasta syystä.

Nuorten tapaturmavakuutus

Nuorisovakuutukseen sisältyy henkilövakuutus, joka turvaa sinua tapaturman sattuessa. Se korvaa sekä hoitokuluja että tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan tai kuolemantapauksen.​

Kotivakuutus opiskelijalle

Onko kotivakuutus pakollinen? Mitä sillä saa ja paljonko se maksaa? Miksi opiskelijan kannattaa valita Ifin kotivakuutus?

Lue lisää opiskelijan kotivakuutuksesta