Henkilövakuutus turvaa sinut ja perheesi

Me suomalaiset vakuutamme tyypillisesti kaiken muun, kuten automme ja talomme, mutta unohdamme usein vakuuttaa sen kaikkein tärkeimmän - itsemme.

Tutustu alla henkilövakuutuksiimme ja valitse itsellesi sopivin. Voit myös tehdä nopean testin valintaa helpottaaksesi.


Tutustu toimeentulovakuutukseen

Toimeentulovakuutus koostuu kolmesta eri turvasta, joista voit räätälöidä sinulle sopivan kokonaisuuden. Nämä turvat on suunniteltu auttamaan taloudellisesti lyhyempien ja pidempien sairauslomien sekä työkyvyttömyyden aikana. Tutustu toimeentulovakuutukseen ja laske hinta verkkokaupassa.

Lue lisää miten sairastuminen vaikuttaa talouteesi.

Tee nopea testi

Mietitkö, millaisia vakuutuksia tarvitset itsellesi ja perheellesi? Anna meidän auttaa. Tee nopea testi parissa minuutissa ja saat ehdotuksia, mitkä vakuutukset sopivat tarpeisiisi.

Henkilövakuutus täydentää sosiaaliturvaa ja työnantajan tarjoamaa turvaa

Moni ei vakuuta itseään tai perhettään, koska julkiset terveyspalvelut toimivat Suomessa hyvin. Vapaaehtoiset henkilövakuutukset kuitenkin nimenomaan täydentävät Suomen sosiaaliturvaa ja työnantajan tarjoamaa turvaa, eivät korvaa niitä.

Julkisessa terveydenhuollossa ongelmana ovat useasti pitkät jonotusajat etenkin silloin, kun vaiva ei vaadi kiireellistä hoitoa. Jonottaessa parantumisesi ja työhön paluusi voivat pitkittyä.

Työnantajan ottamat vakuutukset kattavat ammattitaudit ja työtapaturmat. Työterveyshuolto tuo turvaa yksittäisten lääkärissäkäyntien ja tutkimusten varalle, mutta diagnoosin jälkeen voit joutua itse maksamaan erikoislääkärikäynnit, leikkaukset, kuntoutuksen ja lääkkeet. 

Tarvitsetko apua henkilövakuutuksen valintaan?

Me tiedämme, että henkilövakuutusviidakossa luoviminen ei ole välttämättä se helpoin tehtävä. Siksi teimme avuksesi henkilövakuutustestin, joka kertoo sinulle muutamassa minuutissa, millaisia vakuutuksia suosittelemme sinulle ja perheellesi. 

Siirry henkilövakuutustestiin

Vakuutuksiin kuuluu elämää helpottavia palveluita

Henkilövakuutusasiakkaanamme saat käyttöösi If Terveys -palvelut. Suorakorvauksella hoitosi on nopeaa ja vaivatonta, terveysneuvonnasta saat apua kysymyksiisi 24/7 ja etälääkäri on käytössäsi, missä ikinä liikutkin. 

Lue lisää If Terveys -palveluista.

Ifin asiakaspalvelu palvelee joka päivä. Asiakaspalvelumme on auki myös viikonloppuisin. Lataa puhelimeesi uusi If Mobiili-sovellus ja hoidat vakuutusasioitasi helposti mistä vain!

Kaikki vakuutukset kuntoon kerralla

Voit ostaa lähes kaikki vakuutukset verkkokaupastamme vuorokauden ympäri. Jos haluat mieluummin keskustella vakuutustarpeistasi tai tarvitsemaasi vakuutusta ei ole tarjolla verkkokaupassa, asiantuntijamme auttaa sinua mielellään joko puhelimessa tai verkkotapaamisessa (usein kysyttyä verkkotapaamisesta). 

Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä sopiakseen sopivan ajan läpikäyntiin. 

Odota hetki, lomake latautuu!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Koronavirus ja vakuutus

Korvaako vakuutus koronatestin tai koronaviruksen aiheuttaman sairastumisen kulut? Entä matkan peruuntumisen? Kokosimme yhteen tietoa, mitä vakuutus korvaa koronaan liittyvissä tilanteissa.

Lisätietoja koronasta ja vakuutuksista