Heti apua If Terveysneuvonnasta

Sairaanhoitaja vastaa kysymyksiisi vuorokauden ympäri, kun sinulla on Ifin henkilövakuutus.

Soita 010 19 18 55

Terveyteen liittyvissä huolissa on tärkeää saada luotettavaa tietoa nopeasti. Siksi saat nyt Ifin henkilövakuutusten asiakkaana terveysneuvontaa vuorokauden ympäri.

If Terveysneuvonnassa sairaanhoitaja vastaa kysymyksiisi, ja hän ohjaa sinut myös tarvittaessa lääkärille. Palvelun käyttö maksaa vain tavallisen puhelumaksun verran.

Näin käytät If Terveysneuvontaa

  1. Soita If Terveysneuvontaan numeroon 010 19 18 55 (pvm/mpm*).
  2. Sairaanhoitaja vastaa kysymyksiisi varmistettuaan, että sinulla on Ifissä henkilövakuutus. 
  3. Saat hoitajalta neuvoja ja hoitosuosituksen, ja hän ohjaa sinut tarvittaessa lääkärille.

Tallenna If Terveysneuvonta puhelimeesi: 010 19 18 55

* Puhelu If Terveysneuvontaan maksaa matkapuhelimesta soitettuna oman operaattorin perimän matkapuhelumaksun verran. Kotimaan lankaverkosta soitettuna puhelu maksaa paikallisverkkomaksun verran.

If toteuttaa If Terveysneuvonnan kumppaninsa kanssa. Puhelinpalvelun tuottaa Luona Hoiva Oy, joka on Suomen johtava terveysneuvontapalveluiden toimittaja sairaanhoitopiireille, kunnille ja yksityisille yrityksille. 

Vakuutuksen avulla nopeasti lääkäriin

Kun terveys reistailee, nopea hoitoon pääsy on tärkeää. Kun olet Ifin henkilövakuutusasiakas, voit käyttää If Terveysneuvontaa. Jos vaivasi vaativat lääkärin hoitoa, Ifin sairausvakuutuksesta tai tapaturmavakuutuksesta on apua. Vakuutuksen avulla pääset jonottamatta lääkäriin, niin että voit kohdistaa energiasi parantumiseen.

Tutustu ja laske sairausvakuutuksen hinta tai tapaturmavakuutuksen hinta netissä vuorokauden ympäri!

Hei! Oliko tällä sivulla oleva tieto sinulle hyödyllistä?

Sivun sisältö oli hyödyllistä
* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään...

Emme valitettavasti voi vastata tällä sivulla jättämääsi palautteeseen. Jos haluat vastauksen, lähetäthän meille viestin Omien sivujen kautta.