Vastauksia terveyskysymyksiin 24/7

Heti apua If Terveysneuvonnasta

Maksuton If Terveysneuvonta vastaa kysymyksiisi vuorokauden ympäri. Soita sairaanhoitajalle tai käytä kätevää verkkopalvelua.

Terveyteen liittyvissä huolissa on tärkeää saada luotettavaa tietoa mahdollisimman nopeasti. Siksi tarjoamme käyttöösi palvelun, jonka kautta saat vastauksen sinua mietityttäviin terveyskysymyksiin vuorokauden ympäri. Voit valita itse, haluatko keskustella puhelimitse sairaanhoitajan kanssa vai käyttää If Terveysneuvonnan verkkopalvelua.

If Terveysneuvonnan puhelinpalvelussa sairaanhoitaja vastaa puhelimessa kysymyksiisi, ja hän varaa myös tarvittaessa ajan lääkärille. Palvelun käyttö on maksutonta Ifin asiakkaille lukuun ottamatta tavallisia puhelusta syntyviä kustannuksia.

If Terveysneuvonnan verkkopalvelusta löydät helposti tietoa oireisiisi tai sairauksiisi liittyen. Saat myös hoitosuosituksia sekä hoitopaikkojen yhteystiedot. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta, jos olet Ifin asiakas.

Tallenna If Terveysneuvonta puhelimeesi: 010 19 18 55

Näin käytät If Terveysneuvontaa

  1. Soita If Terveysneuvontaan numeroon 010 19 18 55 (pvm/mpm*) tai käytä If Terveysneuvonnan verkkopalvelua.
  2. Puhelinpalvelussa sairaanhoitaja keskustelee kanssasi terveyteen liittyvistä kysymyksistä. Verkkopalvelusta löydät täsmätietoa terveyteen liittyvien vaivojen oireista ja hoidosta.
  3. Saat hoitosuosituksen, ja sinut ohjataan tarvittaessa lääkärille.

* Puhelu If Terveysneuvontaan maksaa matkapuhelimesta soitettuna oman operaattorin perimän matkapuhelumaksun verran. Kotimaan lankaverkosta soitettuna puhelu maksaa paikallisverkkomaksun verran.

If toteuttaa If Terveysneuvonnan yhdessä kumppaneidensa kanssa. Puhelinpalvelun tuottaa Luona Hoiva Oy, joka on Suomen johtava terveysneuvontapalveluiden toimittaja sairaanhoitopiireille, kunnille ja yksityisille yrityksille. Verkkopalvelun tuottaa Klinik Finland Oy. Verkkopalvelun sisältö on laadittu lääkärien ja muiden terveyden asiantuntijoiden yhteistyönä.

Vakuutuksen avulla nopeasti lääkäriin

Kun terveys reistailee, nopea hoitoon pääsy on tärkeää. Kun olet Ifin asiakas, voit käyttää maksutta If Terveysneuvontaa. Jos oireesi vaativat lääkärin hoitoa, Ifin henkilövakuutuksesta on apua. Sen avulla pääset jonottamatta lääkäriin niin, että voit kohdistaa energiasi parantumiseen.

Hanki henkilövakuutus kätevästi Ifin verkkokaupasta tai jätä meille soittopyyntö, niin kartoitetaan vakuutustarpeesi yhdessä.

Jonottamatta lääkäriin vakuutuksen turvin

Sairaus tai tapaturma yllättää aina. Mitä nopeammin pääset hoitoon, sitä nopeammin parantuminen voi alkaa.

Hanki If Henkilövakuutus

Terveysvinkit ja kätevät palvelut käyttöösi

If Terveys tarkoitaa terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita ja vinkkejä sinulle. 

Tutustu ja ota käyttöön

Parasta hoitoa lapsellesi vakuutuksen avulla

Kun leikissä kopsahtaa tai korvakipu itkettää, pääsette vakuutuksin turvin hoitoon nopeasti. 

Hanki If Lapsivakuutus