Nuoren loistokuskietu

Parhaat kuskit palkitaan, maksat vakuutuksista vähemmän.

Nuoren Loistokuskietu — parhaat kuskit palkitaan!

Oletko autoillut jo muutaman vuoden vai harkitsetko vasta ensimmäisen auton ostoa? Nuoren Loistokuskietu on ainutlaatuinen ja merkittävä rahanarvoinen etu nuorille autoilijoille. Saat neljän peräkkäisen vahingottoman vuoden jälkeen liikennevakuutukseesi 20 % lisäbonusta, joka pienentää vakuutusmaksujasi selvästi.

Saat tämän jatkuvan edun, kun otat Ifistä henkilöauton liikennevakuutuksen alle 27-vuotiaana. Etu lisätään bonukseesi automaattisesti, kun olet ajanut neljä vuotta ilman kolareita.
Viidessä vuodessa 70 % bonukset liikennevakuutukseen

Liikennevakuutuksen bonus nousee Ifissä nopeammin:

  • Liikennevakuutuksen lähtöbonus on 30 %
  • Liikennevakuutuksen bonus on kuin alennusprosenttisi, joka nousee vuosittain, kunhan et aja kolareita.
  • Bonus nousee vuosittain 5 %
  • Ifistä saat neljän peräkkäisen vahingottoman vuoden jälkeen 5 %:n lisäksi 20 % lisäbonusta liikennevakuutukseesi, jolloin maksat vakuutuksesta huomattavasti vähemmän.
  • Etu myönnetään henkilöauton liikennevakuutuksiin.

Jos sinulla on jo liikennevakuutus Ifissä, voit tarkastaa bonuksesi tilanteen Omilta sivuiltasi​. Lisäbonus lisätään vakuutukseesi automaattisesti neljän vahingottoman vuoden jälkeen, jos olet ottanut vakuutuksen alle 27-vuotiaana.

Nuoren Loistokuskiedusta pääset hyötymään myös vaihtaessasi nykyisen autosi vakuutuksen Ifiin, koska otamme huomioon jo kertyneet vahingottomat vuodet. 

Autoni vakuutus on jo Ifissä. Mitä teen, että saan edun?

20 %:n lisäbonus lisätään liikennevakuutukseesi automaattisesti neljän vahingottoman vuoden jälkeen, kunhan olet ottanut vakuutuksen Ifistä ennen 27. syntymäpäivääsi. Etu ei siis vaadi sinulta mitään muita toimenpiteitä kuin vahingotonta ajoa.

Liikennevakuutuksesi nykyisen bonuksen tarkastat helpoiten Omilla sivuillasi , autosi vakuutustietojen alta. Vertaa bonustasi yllä olevaan kuvioon, niin näet kuinka pian saat nuoren Loistokuskiedun käyttöösi. Jos bonuksesi on jo 45 % tai enemmän, etu on jo lisätty bonukseesi.

Harkitsen auton hankintaa. Miksi ottaisin vakuutuksen Ifistä?

Autokuumeen iskiessä voi olla vaikeaa pitää pää kylmänä. Auton valinnassa kannattaa sen hinnan lisäksi miettiä myös auton käyttökustannuksia, jotka muodostuvat polttoaineen, ajoneuvoveron ja huoltotarpeiden lisäksi vakuutuksista. Näistä osatekijöistä vakuutukset ovat lähes poikkeuksetta nuoremmalle kuskille kalliit johtuen liikennevakuutukseen liittyvistä bonuksista.

Ottamalla autosi vakuutuksen Ifistä alle 27-vuotiaana teet hyvän päätöksen tulevaisuutesi kannalta. Ajettuasi neljä vuotta vahingoitta palkitsemme sinut huolellisesta ajamisesta 20 %:n lisäbonuksella. Kaikkiin auton käyttökustannuksiin on mahdotonta vaikuttaa, mutta ajamalla huolellisesti saat painettua ainakin vakuutusmaksujasi pienemmiksi. Muista, että nuoren Loistokuskiedun saat vain Ifistä.

Ostaessasi auton autokaupasta vakuutus tehdään samassa yhteydessä. Useimpien autokauppojen kautta saat Ifin vakuutuksen. Jos hankit käytetyn auton yksityishenkilöltä, tulee sinun itse huolehtia auton vakuuttamisesta ja rekisteröimisestä. Helpoiten teet sen verkkokaupassamme , jossa voit samalla hoitaa myös sähköisen rekisteröinnin.

Katso myös kattavat ohjeemme auton hankintaan.

Minulla on jo auto. Kannattaako vakuutus vaihtaa Ifiin?

Jos sinulla on ollut auto jo muutaman vuoden ajan ja olet alle 27-vuotias, sinulla on hieno mahdollisuus ryhtyä nyt nuoreksi Loistokuskiksi. Huomioimme edellisessä vakuutusyhtiössäsi kertyneet vahingottomat vuodet eli sinun ei tarvitse odottaa neljää vuotta, että saat edun.

Verkkokauppamme laskee bonuksesi vahingottomien vuosien perusteella. Voit verrata saamaasi bonusta ylempänä olevaan kuvioon. Esimerkiksi liikennevakuutuksen 20 %:n bonus tarkoittaa sitä, että meneillään olevan neljännen vuoden jälkeen tulet saamaan edun automaattisesti käyttöösi.

Vakuutusten vertailu saattaa kuulostaa työläältä, mutta verkkokaupassamme selvität hetkessä, saisitko meiltä autoosi järkevän vakuutuksen sopivaan hintaan.

Mitä eroa on liikenne- ja kaskovakuutuksella?

Pakollinen liikennevakuutus korvaa vahinkotilanteessa kaikki henkilövahingot sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahingot. Kaskovakuutus puolestaan korvaa omalle autollesi sattuneet vahingot.

Jos esimerkiksi peruutat epähuomiossa toiseen autoon aiheuttaen samalla vahingon omalle autollesi, syyttömälle osapuolelle koituneet vahingot korvataan liikennevakuutuksestasi ja kaskovakuutus korvaa oman autosi korjauksen.

Kaskovakuutuksesta korvattava vahinko ei vaikuta liikennevakuutuksesi bonukseen. Jos esimerkiksi kolaroit betoniporsaaseen aiheuttaen vahinkoa ainoastaan omalle autollesi, liikennevakuutuksen bonus säilyy ennallaan. Tässä tapauksessa vahinko korvattaisiin kaskovakuutuksen törmäysturvasta, mikä aiheuttaisi kaskovakuutuksen bonuksen putoamisen. Kaskovakuutus korvaa monenlaisia muitakin vahinkoja kuten ilkivalta- ja varkausvahinkoja. Näillä vahingoilla ei ole vaikutusta kaskovakuutuksen bonukseen — ainoastaan törmäysvahingot pienentävät kaskovakuutuksen bonusta.

Lue lisää erilaisista tilanteista ja vahingoista, joissa kaskovakuutuksesta on hyötyä.

Minkälaisia vahinkoja ihmisille sattuu liikenteessä?

Vuosien varrella olemme korvanneet asiakkaillemme tuhansia autovahinkoja ja siksi meillä on erinomainen käsitys erilaisten riskien todennäköisyyksistä ja hinnoista. Halusimme jakaa tietomme kanssasi ja kertoa avoimesti ja selkeästi, kuinka usein pelti rytisee ja miten kalliiksi vahinko voi ilman kaskovakuutusta tulla. Tilastosta huomaat, että taitavankin kuskin on syytä varautua kaskovakuutuksella, sillä monet yleiset vahingot johtuvat muusta kuin kuljettajan huolimattomuudesta. Tutustu autovahinkotilastoon.