Ifin edut Suomen Poliisijärjestöjen Liiton jäsenille

Tervetuloa tutustumaan Suomen Poliisijärjestöjen Liiton SPJL:n etuihin Ifissä. Jäsenenä sinulla on jo liiton ottamat vakuutukset. Lisäksi saat meiltä tuntuvia etuja perheesi vakuutusturvan parantamiseen.

Ajankohtaista: Liiton jäsenvakuutukset siirtyvät pois Ifistä 1.1.2023

Suomen Poliisijärjestöjen Liiton jäsenilleen ottamat jäsenvakuutukset siirtyvät LähiTapiolaan 1.1.2023 alkaen. Muutos ei vaikuta henkilökohtaisiin vakuutuksiisi eikä sinun tarvitse tehdä niiden suhteen mitään.

  • Suomen Poliisijärjestöjen Liiton jäsenenä voit hankkia myös jatkossa pysyvästi edullisen henkivakuutuksen sinulle ja puolisollesi.
  • Saat jatkossakin tutut If Etuohjelman alennukset nykyisiin vakuutuksiisi.

 Primus-vakuutukset myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

Lue usein kysytyt kysymykset aiheesta

Näitä asioita jäsenet kysyvät

Palvelemme sinua Omilla sivuilla 24/7

Nyt pääset tutustumaan liiton sinulle ottamiin vakuutuksiin Omilla sivuilla. Omat sivut on verkkopalvelu, johon pääset kirjautumaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Näet siellä liittosi sinulle ottamat vakuutukset ja voit ilmoittaa sinulle sattuneesta vahingosta vuorokauden ympäri.

Kirjaudu Omille sivuille ja hoida vakuutusasiasi kuntoon silloin kun sinulle parhaiten sopii! 

Hyödynnä reilut Primus-jäsenetusi

Primus-henkivakuutus on järjestösi jäsenilleen neuvottelema etu. Vakuutus antaa turvaa sekä sairauden että tapaturman aiheuttaman kuoleman varalle. Hyödynnä järjestösi neuvottelemat reilut Primus-edut.

Lue lisää henkivakuutuksesta