Ifin edut

Suomen Metsästäjäliiton jäsenille

Tervetuloa tutustumaan Suomen Metsästäjäliiton etuihin Ifissä. Jäsenenä sinulla on jo liiton ottamat vakuutukset. Lisäksi saat meiltä tuntuvia etuja perheesi vakuutusturvan parantamiseen.

 • Täydennä vakuutusturvaasi

  Järjestösi tarjoamien etujen lisäksi voit täydentää vakuutusturvaasi kätevästi Ifin verkkokaupassa.

  Tutustu vakuutuksiin
 • Ifin asiakkuus kannattaa

  Ifin asiakkaana saat paljon muutakin kuin reilut bonukset. Voit saada jopa 16 % alennusta vakuutuksistasi ja tien päällä apua on tarjolla 24/7.

  Tutustu kaikkiin Ifin asiakasetuihin
 • Liiton tapahtumiin osallistuville ei-jäsenille tarjottava turva

  Metsästäjäliiton tapahtumiin osallistuvalla henkilöllä, joka ei kuulu liiton vakuutusturvan piiriin, tulee olla erikseen hankittu vastuu- ja tapaturmavakuutus.

  Vastuuvakuutusta ei voi ostaa erikseen, vaan se kuuluu osaksi kotivakuutusta. Osta kotivakuutus

  Osta tapaturmavakuutus

Hyödynnä reilut Primus-jäsenetusi

Suomen edullisin Primus-henkivakuutus on on järjestösi jäsenilleen neuvottelema etu. Vakuutus antaa turvaa sekä sairauden että tapaturman aiheuttaman kuoleman varalle. Hyödynnä järjestösi neuvottelemat reilut Primus-edut.

Lue lisää henkivakuutuksesta

Primus-tapaturmavakuutuksen voit ostaa Keskinäisen Vakuutusyhtiö Kalevan verkkokaupasta. Kun olet ostanut vakuutuksen Kalevasta, vakuutus- ja korvausasiasi hoidetaan Ifissä

Metsästäjä, oletko vakuuttanut metsästyskoirasi?

Suomen Metsästäjäliiton vakuutusturva ei kata metsästyskoirille sattuneita vahinkoja. Tutustu Ifin koiravakuutukseen ja osta metsästyskumppanillesi sen tarvitsema turva.

Koiravakuutus