Ifin edut

Teollisuusliiton jäsenille

Täältä löydät tietoa Teollisuusliiton sinulle ottamista vakuutuksista ja Ifin tarjoamista eduista. Ifin ja Teollisuusliiton yhteistyön alkamisen kunniaksi tarjoamme sinulle nyt myös tervetuloetuna 100 euroa omavastuurahan muodossa, kun toimit maaliskuun loppuun mennessä.

Jäsenvakuutukset

Teollisuusliitto on vakuuttanut sinut Liittovakuutuksella, joka turvaa sinut ja lapsesi matkalla ja joka auttaa, jos sinulle sattuu tapaturma. Lisäksi olet vakuutettu Järjestövakuutuksella osallistuessasi liiton tapahtumiin.

Katso jäsenmaksuun sisältyvät vakuutukset

Sinun jäsenetusi

Ifin asiakkaana saat monia rahanarvoisia etuja, mm. alennusta vakuutusmaksuistasi, kun kuulut If Etuohjelmaan.

Tutustu jäsenetuihin

Ifin asiakkuus kannattaa

Ifin asiakkaana saat paljon muutakin kuin kattavat vakuutukset. Voit saada jopa
16 % alennusta vakuutuksistasi, ja tien päällä ja vesillä apua on tarjolla 24/7. Jos terveys huolettaa, saat apua maksuttomasta If Terveysneuvonnasta vuorokauden ympäri.

Tutustu kaikkiin Ifin asiakasetuihin

Täydennä vakuutusturvaasi

Järjestösi tarjoamien etujen lisäksi voit täydentää vakuutusturvaasi kätevästi Ifin verkkokaupassa.

Tutustu vakuutuksiin

Vastaa ja voita

Kerro, millaiset edut ja palvelut ovat sinulle tärkeitä – vastaamalla kyselyyn voit osallistua iPadin arvontaan.

Vastaa kyselyyn

Vakuuta henkesi edullisesti

Suomen edullisin Primus-henkivakuutus ja Primus-tapaturmavakuutus ovat järjestösi jäsenilleen neuvottelema etu. Henkivakuutus antaa turvaa sekä sairauden että tapaturman aiheuttaman kuoleman varalle. Tapaturmavakuutus korvaa esimerkiksi tapaturmasta johtuvia lääkärikäyntejä. Tiesitkö, että voit ottaa tapaturmavakuutuksen jäsenhintaan myös lapsellesi ja puolisollesi? Hyödynnä järjestösi neuvottelemat reilut Primus-edut osoitteessa henkivakuutuskuntoon.fi