Ifin edut Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenille

SPV:n jäsenenä saat liiton sinulle ottaman tapaturmavakuutuksen ja tuntuvia keskittämisetuja perheesi vakuutusturvan parantamiseen. Ifin venevakuutuksesta voit saada jopa 20 % edun, kun sinulla on veneilytutkinto ja vene katsastettuna.

Hanki Ifin venevakuutus

SPV:n jäsenenä sinulla on monta syytä valita Ifin venevakuutus

SPV:n jäsenenä olet oikeutettu ryhmätapaturmavakuutukseen, ja saat venevakuutuksen lisäksi myös muut vakuutukset edullisemmin, kun keskität ne Ifiin.

Sinulla on mahdollista saada 20% alennus venevakuutuksestasi. Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenyytesi kautta saatavista eduista, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Lisäksi, jos sinulla on Ifissä kotivakuutus tai kaskovakuutus, pääset Ifin etuohjelmaan ja saat vakuutuksistasi 10 % alennusta joka vuosi. Mikäli keskität Ifiin koti- ja kaskovakuutuksen, koti- ja henkilövakuutuksen tai kasko- ja henkilövakuutuksen, alennuksesi on 15 % lähes kaikista vakuutuksista.

Ifissä korvausasiat hoituvat 24/7 helposti ja nopeasti. 92 % asiakkaistamme on erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä vahinkonsa hoitoon. 

Ifin venevakuutuksessa on kattavat turvat

  • Ei myrskyrajoja. Saat veneilyturvasta korvausta tuulen nopeudesta riippumatta.
  • Konerikkoturva on saatavilla myös vanhemmille moottoreille. Turva myönnetään jopa kahdeksan vuotta vanhoille moottoreille, ja on voimassa, kunnes moottori on kolmetoista vuotta vanha.
  • Varkaus-, ilkivalta- ja paloturvissa on markkinoiden pienin omavastuu, 100 euroa.
  • Saat korvausta vuotovahingoista ja uppoamisesta.
  • Maksamme hinauskulut, jos veneelle sattuu vakuutuksesta korvattava vahinko.
  • Laaja voimassaoloalue, ja kulkualuetta voidaan laajentaa maksutta kilpailun tai siirtopurjehduksen yhteydessä.
  • Saat täyskaskoon heti 60 % lähtöbonuksen.

If on apunasi vesillä ja rannalla, 24/7

Kun moottori sammuu, masto rikkoutuu tai vene karahtaa kiville, If auttaa. Saat palvelumme kautta välittömän avun kaikille veneille. 24/7 palvelu kuuluu vakiona kaikkiin Ifin venevakuutuksiin.