Sijoitusasunnon vahingot

Katso toimintaohjeet, kun sijoitusasunnollesi on sattunut äkillinen vahinko. Ilmoita vahingosta Omilla sivuilla 24/7. Vahinkoilmoituksen tekeminen vie vain hetken.

Mitä vuokranantajan vakuutus korvaa?

  • Vakuutuksesta korvataan osakkaan kunnossapitovastuulla oleville huoneiston pinnoille, kiinteille kalusteille ja vuokranantajan omistamalle irtaimistolle aiheutuneita vahinkoja.
  • Vuokralaisen tahallisten vahinkojen lisäturvasta korvataan vuokralaisen tahallaan huoneiston kiinteälle sisustukselle aiheuttama vahinko.
  • Vuokratulon keskeytymisen lisäturvasta korvataan menetettyä vuokratuloa tilanteissa, joissa vuokralla olevaan asuntoon on tapahtunut vakuutusehtojen mukaan korvattava vahinko.
  • Jos vakuutukseesi kuuluu vastuuvakuutus, siitä korvataan huolimattomuudella, laiminlyönnillä tai varomattomuudella toiselle aiheutettu vahinko, jos omistajalla on siihen lain mukainen korvausvelvollisuus.
  • Jos vakuutukseesi kuuluu oikeusturvavakuutus, siitä korvataan vuokrattavaan asuntoon liittyvän riidan oikeudenkäyntikuluja 10 000 euroon asti. Laajennetusta turvasta korvataan myös vastapuolelle maksettavaksi tuomittuja oikeudenkäyntikuluja.
  • Korvausta on haettava vuoden sisällä vahingon sattumisesta.

Voit tarkistaa vakuutusturvasi laajuuden ja omavastuun määrän Omilta sivuilta. Helpoiten käytät Omia sivuja If Mobiili -sovelluksella.

Toimi näin sijoitusasunnon vahinkotilanteissa

Hei! Oliko tällä sivulla oleva tieto sinulle hyödyllistä?

Sivun sisältö oli hyödyllistä
* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään...

Emme valitettavasti voi vastata tällä sivulla jättämääsi palautteeseen. Jos haluat vastauksen, lähetäthän meille viestin Omien sivujen kautta.