Matkavakuutustodistus matkalle mukaan

Nappaa matkavakuutustodistus mukaan aina matkalle – siitä on apua jos tarvitset lääkäriä reissussa.

Kun näytät matkavakuutustodistusta Ifin sopimuslääkärillä, lääkärilaskut tulevat suoraan Ifiin, eikä sinun tarvitse huolehtia niistä.

Jatkuvat matkavakuutukset

Lähetämme kaikista uusista jatkuvista matkavakuutuksista muovisen matkavakuutuskortin, joka on todistus matkavakuutuksesi voimassaolosta. Toimitamme kortin kahden viikon kuluessa vakuutuksen alkamisesta.

Matkavakuutuskortti on voimassa yhtä kauan kuin vakuutuksesikin. Säilytä korttisi huolella. Jos korttisi katoaa tai rikkoutuu, voit tilata uuden kortin Omien sivujen kautta.

Määräaikaiset matkavakuutukset

Jos sinulla on määräaikainen matkavakuutus, voit ladata matkavakuutustodistuksen Omilta sivuiltasi. Mene valikkoon "Asiakirjat" ja valitse kohta "Tilaa uusi todistus".

Saat todistuksen Omille sivuillesi heti tulostettavassa muodossa. Jos haluat, voit vaikka lähettää todistuksen omaan sähköpostiisi tai tallentaa puhelimeesi.

Järjestöjen matkavakuutukset

Jos sinulla on Ifin matkavakuutus ammattiliiton tai järjestön kautta, liittosi jäsenkortti toimii myös matkavakuutustodistuksena. Jos jäsenkortti katoaa tai on virheellinen, pyydä uusi kortti järjestöstäsi. 

Matkavakuutus Venäjälle ja viisumitodistus

Jos suunnittelet matkaa Venäjälle, tarvitset matkavakuutuksen koko Venäjällä oleskelun ajaksi sekä todistuksen matkavakuutuksesta (eli viisumitodistuksen) viisumia varten. Saat viisumitodistuksen Omien sivujen kautta tai soittamalla Ifin asiakaspalveluun.

Jos sinulla on matkavakuutus ammattiliiton tai järjestön kautta, saat viisumitodistuksen soittamalla asiakaspalveluumme. Viisumitodistus lisätään viisumihakemuksen liitteeksi. Muistathan hankkia viisumin hyvissä ajoin ennen Venäjän-matkaasi!

Esimerkiksi täältä saat viisumin Venäjälle: