Sähköposti, konttorit ja aukioloajat

Tältä sivulta saat tietoa Ifin konttoreista, sähköpostin lähettämisestä ja asiakaspalvelun poikkeusaukioloajoista. Lue myös digitaalisista palveluistamme. 

Sähköpostin lähettäminen ja konttorit

Voinko lähettää sähköpostia Ifiin?

Voit lähettää meille viestin vain Omilla sivuilla. Omat sivut on tietoturvallinen verkkopalvelu, sillä tietoliikenneyhteys on salattu, ja vain sinä näet omat tietosi. Tietoturvasyistä emme käytä sähköpostia vakuutusten tai korvausasioiden hoitamiseen.

Oletko jo tutustunut usein kysyttyihin kysymyksiimme? Löydät nopeasti vastaukset muun muassa korvausasioihin ja kuolinpesän vakuutuksiin.

Onko Ifillä konttoreita?

Ifillä ei ole enää Suomessa konttoreita. Palvelemme sinua digitaalisissa kanavissamme ja puhelimitse. Voit hoitaa vakuutus- ja korvausasioitasi Omilla sivuilla, joita käytät helpoiten If Mobiililla.

Asiakaspalvelun poikkeusaukioloajat ja digitaaliset palvelut

Mitkä ovat asiakaspalvelunne poikkeusaukioloajat?

Asiakaspalvelumme aukioajat näet asiakaspalvelusivultamme

Poikkeusaukioloajat 2023

Uudenvuodenpäivä 1.1. suljettu
Loppiainen 6.1. suljettu
Kiirastorstai 6.4. klo 8-13
Pitkäperjantai 7.4. suljettu
Pääsiäislauantai 8.4. suljettu
2. pääsiäispäivä 10.4. suljettu
Vappu 1.5. suljettu
Helatorstai 18.5. suljettu
Juhannusaatto 23.6. suljettu
Juhannuspäivä 24.6. suljettu
Pyhäinpäivä 4.11. suljettu
Itsenäisyyspäivä 6.12. suljettu
Joulupäivä 25.12. suljettu
Tapaninpäivä 26.12. suljettu
Uudenvuodenaatto klo 10-13.00

Mitä ovat Omat sivut ja If Mobiili?

Asiakkaanamme saat käyttöösi henkilökohtaisen verkkopalvelun. Omilla sivuilla voit hoitaa vakuutus- kuin korvausasioitasi vuorokauden ympäri. Ota Omat sivut käyttöön.

If Mobiili on puhelimeen ladattava sovellus, jonka avulla hoidat vakuutusasioitasi missä ja milloin tahansa. Sovelluksen kautta käytät verkkopalveluitamme, kuten Omia sivuja entistä helpommin. Tutustu ja lataa sovellus.

Ifin verkkopalvelut toimivat kaikilla yleisimmillä selaimilla. Suosittelemme kuitenkin, että tietoturvan ja toimivuuden takia päivität selaimesi aina uusimpaan versioon. Kaikessa verkkoasioinnissa kannattaa olla tarkkana erilaisten verkkohuijausten ja epämääräisten sähköpostien varalta.

Lue lisää verkkopalveluidemme tietoturvasta

Etkö pääse kirjautumaan Omille sivuille? Lue vinkkimme, mitä tehdä

Millä kielillä If palvelee?

Palvelemme henkilöasiakkaitamme pääsääntöisesti suomeksi ja ruotsiksi. Verkkokauppa toimii suomeksi että ruotsiksiOmat sivut palvelevat sekä suomeksi että ruotsiksi

Saat englanniksi auto-, koti- ja matkavakuutukset soittamalla asiakaspalveluumme. Tutustu näihin tuotteisiin englanninkielisillä nettisivuillamme.

Miten voin antaa palautetta Ifistä?

Kuulemme mieluusti mitä mieltä olet Ifin palveluista ja kokemuksestasi asiakkaanamme. Voit jättää meille sähköistä palautetta tai kehitysehdotuksesi Omilla sivuilla, koskipa se sitten vakuutus- tai korvauspalveluitamme. Valitse Omille sivuille kirjauduttuasi Viestin aihe-kohdasta Anna palautetta, niin palautteesi lähtee eteenpäin. 

Kysy vakuutusasioista Emmalta!

Emma on Ifin asiakaspalvelubotti, joka palvelee sinua vuorokauden ympäri. Aloita keskustelu!

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Hei! Oliko tällä sivulla oleva tieto sinulle hyödyllistä?

Sivun sisältö oli hyödyllistä
* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään...

Emme valitettavasti voi vastata tällä sivulla jättämääsi palautteeseen. Jos haluat vastauksen, lähetäthän meille viestin Omien sivujen kautta.