Vauvavakuutus syntymättömälle lapselle

Yli 90 % asiakkaista suosittelee
 
Asiakkaamme ostivat yli 100 000 vakuutusta Ifin verkkokaupasta vuonna 2015

 • Kattava hoitokuluturva

  ​Korvausta tapaturmien, synnynnäisten vammojen ja sairauksien aiheuttamista hoitokuluista.

 • Korvausta vauvan sairaalahoidosta

  ​Vauvavakuutus antaa taloudellista turvaa vastasyntyneen joutuessa pitkäaikaiseen sairaalahoitoon.

 • Ei lapsen terveydentilasta johtuvia rajoitusehtoja

  ​Vakuutukseen ei tule lapsen terveydentilasta aiheutuvia rajoitusehtoja, kun lapsi vakuutetaan jo raskausaikana. Tämä koskee myös synnynnäisiä sairauksia ja vammoja.

Miksi sinun kannattaa vakuuttaa syntymätön vauvasi?

Kasvaako perheenne pian? Onnea! Jokainen äiti ja isä haluaa suojella lastaan ja varmistaa hänelle parhaan turvan heti alusta alkaen. Vauvavakuutus turvaa perheen taloutta vauvan syntymään ja ensimmäisiin elinkuukausiin liittyvissä vakavissa vahingoissa. Hädän hetkellä sinun ei tarvitse ensimmäiseksi huolehtia toimeentulosta vaan ainoastaan lapsesi hoitamisesta.

Mitä If Vauvavakuutus korvaa?

Vakuutus sisältää odotus- ja lapsuusajan vakuutuksen: se suojaa lapsesi heti syntymästä lähtien pitkälle nuoruusikään.

 • Odotusajan vakuutus on voimassa vakuutuksen tekohetkestä lapsen syntymään asti.
 • Lapsuusajan vakuutus alkaa syntymästä ja on voimassa kunnes lapsesi täyttää 15 vuotta.

Odotusajan vakuutus antaa taloudellista tukea tilanteissa, joissa vastasyntynyt joutuu pitkäaikaiseen sairaalahoitoon. Se myös takaa vauvallesi parhaan hoidon vakavien synnynnäisten sairauksien ja vammojen varalta. Voit tarkastaa korvattavat synnynnäiset sairaudet ja vammat vakuutusehdoista.

Lapsuusajan vakuutus sisältää lapsen sairaskulu- ja tapaturmavakuutuksen, joka astuu voimaan heti lapsen syntymästä. Se korvaa lääkärihoitoa vaativien tapaturmien ja sairauksien hoito- ja lääkekuluja. Saat korvausta myös yksityisen lääkärihoidon kustannuksista ja varmistat sen, että lapsesi saa parasta mahdollista hoitoa mahdollisimman nopeasti. Lapsuusajan vakuutus on voimassa rajoituksetta urheilussa.

Muistathan ilmoittaa lapsesi henkilötiedot Ifiin 2 kuukauden kuluessa lapsen syntymästä, jotta Lapsuusajan vakuutus astuu voimaan.

Vauvavakuutuksen ostaminen

Vauvavakuutusta voit hakea jo raskausviikon 12 jälkeen, mutta viimeistään 3 kuukautta ennen laskettua aikaa. Hakeminen edellyttää 9. raskausviikon jälkeen tehtyä ultraäänitutkimusta.

Voit ostaa vakuutuksen helposti If Verkkokaupasta. Vakuutuksen oston jälkeen sinun tulee vielä täyttää helppo selvitys terveydentilastasi (syntymättömän lapsen äiti). Saat siihen selkeät ohjeet oston jälkeen. Huomaathan, että vakuutuksen voimaantulo edellyttää tämän terveysselvityksen, joka täytetään ja hyväksytään Omilla sivuilla. Lähetämme sinulle vakuutuskirjan vakuutuksesi astuttua voimaan. Suurin osa Ifin vakuutuspäätöksistä tehdään vuorokauden sisällä ostosta.

Vauvavakuutuksen vakuutusmaksu on kaksiosainen. Ensimmäinen osa maksusta on kiinteähintainen ja kattaa Odotusajan vakuutuksen. Lapsuusajan vakuutus astuu voimaan vauvan syntymästä ja sen jälkeen maksu on vuosikohtainen. Tarkemmat tiedot vakuutusten hinnoista saat verkkokaupasta.

Verkkokauppaan >

Jos etsit vakuutusta jo syntyneelle lapsellesi, oikea valinta on lapsivakuutus. Tutustu If Lapsivakuutukseen >

Odotatko kaksosia?

Jos odotat kaksosia, sinun tulee ottaa molemmille vauvoille oma vakuutus. Yksi vakuutus kattaa vain yhden lapsen.