Vakuutusasiointia helposti ja nopeasti – Omat sivut on aina auki

​​Ifin asiakkaana sinulla on automaattisesti käytössäsi oma henkilökohtainen verkkopalvelu – Omat sivut.​

Omat sivut korvaa If Kansion

Omilla sivuilla vakuutusasiointi on entistäkin helpompaa, selkeämpää ja ymmärrettävämpää. Voit hoitaa vakuutusasioitasi jatkossa vaivattomasti myös älypuhelimella ja tabletilla.​​

Omat sivut ovat käytössäsi automaattisesti

Kirjaudut omaan If Kansioosi verkkopankkitunnisteillasi tai mobiilivarmenteella. Verkkopalvelun käyttö on turvallista, ja vain sinä näet henkilökohtaiset tietosi, sillä tietoliikenneyhteys on SSL-salattu.

Kirjaudu Omille sivuille

Omien sivujen käyttäjänä saat jatkossa vakuutuspostisi vain sähköisesti Omille sivuillesi. Emme siis lähetä sinulle enää paperisia vakuutusasiakirjoja tai laskuja täyttämään kaappejasi.

Lähetämme sinulle valintasi mukaan tekstiviestinä ja/tai sähköpostina tiedon, kun Omille sivuille on saapunut vakuutuspostia (vakuutusasiakirja, lasku, korvauspäätös tai viesti asiakaspalvelijalta). Laskuista lähetämme ilmoituksen yhteydessä myös maksamiseen tarvittavat tiedot. Huomaathan kuitenkin, että emme lähetä laskusta erillistä ilmoitusta, jos sinulla on käytössäsi e-lasku. Mikäli haluat kuitenkin saada vakuutuspostisi paperisena kotiin, pääset tekemään muutoksen Asiakastiedot-sivulla.

Omilla sivuilla

  • vastaanotat ja hyväksyt helposti vakuutustarjoukset
  • hoidat sujuvasti erilaiset vahinko- ja korvausasiat
  • lähetät meille viestejä
  • tarkastelet vakuutusasiakirjojasi ja laskujasi
  • tulostat vakuutustodistuksia
  • päivität asiakastietojasi.

Ota käyttöösi e-lasku

Teet vakuutusasioinnistasi mahdollisimman joustavaa ja vaivatonta, kun otat käyttöösi e-laskun. E-laskun avulla saat vakuutuslaskusi suoraan verkkopankkiisi, missä hyväksyt ne vain napin painalluksella.

Omien sivujen asiakastuki

​​Jos sinulla on kysyttävää Omista sivuista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 010 19 19 19, arkisin 8.00–20.00​.​