Vakuutusasiointia helposti ja nopeasti – Omat sivut on aina auki

​​Ifin asiakkaana sinulla on automaattisesti käytössäsi oma henkilökohtainen verkkopalvelu – Omat sivut.​

Omat sivut korvaa If Kansion

Omilla sivuilla vakuutusasiointi on entistäkin helpompaa, selkeämpää ja ymmärrettävämpää. Voit hoitaa vakuutusasioitasi jatkossa vaivattomasti myös älypuhelimella ja tabletilla.​​

Omat sivut ovat käytössäsi automaattisesti

Kirjaudut Omille sivuillesi verkkopankkitunnisteillasi tai mobiilivarmenteella. Verkkopalvelun käyttö on turvallista, ja vain sinä näet henkilökohtaiset tietosi. Tietoliikenneyhteys on salattu.

Vakuutusposti vain sähköisesti Omille sivuille

Omien sivujen käyttäjänä saat oletusasetuksena vakuutuspostisi vain sähköisesti Omille sivuillesi. Emme siis lähetä sinulle enää paperisia vakuutusasiakirjoja tai laskuja täyttämään kaappejasi.

Lähetämme sinulle valintasi mukaan tekstiviestinä ja/tai sähköpostina tiedon, kun Omille sivuille on saapunut vakuutuspostia (vakuutusasiakirja, lasku, korvauspäätös tai viesti asiakaspalvelijalta). Laskuista lähetämme ilmoituksen yhteydessä myös maksamiseen tarvittavat tiedot. Huomaathan kuitenkin, että emme lähetä laskusta erillistä ilmoitusta, jos sinulla on käytössäsi e-lasku​.

Huom: Mikäli haluat kuitenkin saada vakuutuspostisi paperisena kotiin, pääset tekemään muutoksen Omien sivujen Asiakastiedot-sivulla. Emme veloita paperilaskusta mitään.

Omien sivujen asiakastuki

​​Jos sinulla on kysyttävää Omista sivuista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 010 19 19 19, arkisin 8.00–20.00​.​