Sairastumisen kustannukset ulkomailla

Tiedätkö, mitä maksaa lääkärikäynti Turkissa, sairaalayö Kreikassa tai ambulanssilento Egyptistä Suomeen? Me Ifillä kokosimme karttapalveluun esimerkkihintoja sairastumisen kustannuksista suosituimmissa lomakohteissa.

Äkillinen sairastuminen tai loukkaantuminen ulkomailla voi yllättää ikävästi kenet tahansa. Se voi myös käydä matkustajan kukkarolle, sillä yksityiset lääkäri- ja sairaanhoitopalvelut ovat maailmalla usein kalliita. Uudesta karttapalvelustamme näet, millaisia korvauksia Ifin asiakkaille on maksettu suosituissa matkakohteissa tapahtuneista sairaustapauksista.

Kartasta löydät esimerkkihintoja lääkärikäynneistä, sairaalaöistä sekä harvinaisemmista kustannuksista kuten ambulanssilennoista ja helikopterikuljetuksista.

Esimerkkihinnat ovat yksittäisille matkavakuutusasiakkaille maksettuja korvauksia, eivät tilastollisia keskiarvoja.  Hinnat on kerätty Ifin vahinkokorvauskeskuksesta ja yhteistyökumppaniltamme SOS Internationalilta alkuvuoden aikana.

Ulkomaisten lääkärien ja sairaaloiden hinnat vaihtelevat paljon alueittain jopa maiden sisällä, joten matkalla sairastumisesi voi maksaa huomattavasti enemmän tai vähemmän kuin kartassa esittämämme esimerkkihinnat.

Näin käytät karttaa:

  • Valitse matkakohde alasvetovalikosta tai suoraan kartalta
  • Voit zoomata karttaa lähelle ja kauemmas
  • Kartan päälle aukeaa ikkuna, josta näet esimerkkihintoja sairaanhoitokustannuksista kyseisessä maassa

Matkavakuutus tuo turvaa ikäviä yllätyksiä vastaan missäpäin maailma matkustatkin. Tutustu Ifin matkavakuutukseen.

Matkakohteet

Valitse matkakohde valikosta

Jaa kartta somessa