Sairastumisen kustannukset ulkomailla

Tiedätkö, mitä maksaa lääkärikäynti Turkissa, ambulanssikyyti rinteestä sairaalaan Sveitsissä tai kotiinkuljetus Thaimaasta Suomeen? Karttapalvelustamme löydät esimerkkihintoja sairastumisen kustannuksista suosituimmissa lomakohteissa.

Ifin kattava matkavakuutus tuo turvaa ikäviä yllätyksiä vastaan missäpäin maailma matkustatkin.

Tutustu matkavakuutukseen

Äkillinen sairastuminen tai loukkaantuminen ulkomailla voi yllättää ikävästi kenet tahansa. Se voi myös käydä matkustajan kukkarolle, sillä yksityiset lääkäri- ja sairaanhoitopalvelut ovat maailmalla usein kalliita. Kartasta näet, millaisia korvauksia Ifin asiakkaille on maksettu suosituissa matkakohteissa tapahtuneista sairaustapauksista.

Keräsimme yhteen esimerkkihintoja lääkärikäynneistä, sairaalaöistä sekä harvinaisemmista kustannuksista kuten ambulanssilennoista ja helikopterikuljetuksista. 

Kartan tiedot on koottu yksittäisistä matkavakuutusasiakkaillemme maksetuista korvauksista. Ne eivät ole tilastollisia keskiarvoja. Hinnat on kerätty Ifin vahinkokorvauskeskuksesta ja SOS Internationalilta.

Ulkomaisten lääkärien ja sairaaloiden hinnat vaihtelevat paljon alueittain jopa maiden sisällä, joten matkalla sairastumisesi voi maksaa huomattavasti enemmän tai vähemmän kuin kartassa esittämämme esimerkkihinnat.

Esimerkkejä  hinnoista

  • Kotiinkuljetus Thaimaasta Suomeen saattajan kanssa: 4 300 euroa
  • Ambulanssikuljetus rinteestä sairaalaan Sveitsissä: 1 118 euroa
  • Lääkärikäynti Kiinassa: 800–1 111 euroa

Matkakohteet

Valitse matkakohde valikosta