Sopimussairaalat ja -lääkärit

Katso lääkäriasemat valitsemalla matkakohteesi. Palvelu on tarkoitettu vain Ifin asiakkaiden käyttöön.

Jos haet Kanariansaarten lääkäriasemia, saat ne näkyviin valitsemalla matkakohteeksi Espanjan.

Katso lähimmät lääkäriasemat ja sairaalat sallimalla paikannus:

Salli sijainti

Tai valitsemalla matkakohde valikosta:

. . .

Toimi näin, jos sairastut tai loukkaat itsesi lomamatkalla

  • Etälääkäri sopii hyvin tilanteisiin, joissa ei vaadita potilaan fyysistä tutkimista. Terveystalon Lääkäri-chat 24/7 -palvelun kautta tavoitat suomenkielisen lääkärin nopeasti mistä päin maailmaa tahansa.
  • Tai hakeudu Ifin sopimuslääkärille.
  • Näytä lääkärissä matkavakuutuskorttisi tai -todistuksesi. Jos sinulla ei ole matkavakuutuskorttia tai -todistusta, voit tilata sen Omilta sivuilta. Saat tulostettua tai tallennettua todistuksen puhelimeesi saman tien. Matkavakuutuskortti lähetetään sinulle postitse.
  • Sopimuskumppanimme laskuttavat suoraan Ifiä. Joskus myös muut lääkäriasemat hyväksyvät matkavakuutuskortin maksuvälineenä. Jos matkavakuutuskorttia tai -todistusta ei hyväksytä maksuvälineenä, maksa kulut itse ja säilytä kuitit. Voit myös pyytää maksusitoumusta hoitolaitokseen puhelimitse +358 10 19 19 19. Valitse vaihtoehto 1 henkilövahinko tai sairaus > 1 hätätilanne ulkomailla.

Jos matkakohteessasi ei ole Ifin sopimuslääkäriasemaa

Voit käydä missä tahansa lääkäriasemalla ja hakea korvauksen heti kotimaahan saavuttuasi joko verkossa tai soittamalla asiakaspalveluun.

Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa sinulla on mahdollisuus hakeutua hoitoon Retail Walk-In -klinikoille, joista saat sairaanhoitajan antamaa hoitoa.

Pienet vaivat hoituvat klinikalla helposti ja nopeasti ilman ajanvarausta, joten sairaalakäyntiin verrattuna säästät lomallasi arvokasta aikaa. 

Kun menet Retail Walk-In -klinikalle, näytä matkavakuutuskorttisi tai -todistus ja ilmoita klinikalla vakuutusyhtiöksesi GMMI. Lue lisää matkavakuutuskortista ja -todistuksesta.

Sopimuslääkäriverkosto

Ifin Euroopan, Aasian ja Afrikan sopimuslääkäriverkostoa hallinnoi Tanskassa sijaitseva ja pohjoismaisten vakuutusyhtiöiden omistama SOS International. Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Etelä-Amerikassa Ifin yhteistyökumppanina sopimuslääkäriasioissa toimii GMMI Global.