• Jos sairastut tai loukkaat itsesi lomamatkalla, hakeudu ensisijaisesti Ifin lääkäriasemaluettelossa olevalle lääkäriasemalle.
  • Esittämällä matkavakuutustodistuksen lääkäriasema laskuttaa hoidosta aiheutuneet kustannukset suoraan vakuutusyhtiöltä, eikä sinun tarvitse käyttää matkakassaasi lääkärinpalkkioiden maksamiseen.

Jos matkakohteessasi ei ole Ifin sopimuslääkäriasemaa

Voit käydä missä tahansa lääkäriasemalla ja hakea korvauksen heti kotimaahan saavuttuasi joko verkossa tai soittamalla Korvauspalveluumme +358 10 19 19 19.

Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa sinulla on mahdollisuus hakeutua hoitoon Retail Walk-In -klinikoille, jotka tarjoavat sairaanhoitajan antamaa hoitoa.

Pienet vaivat hoituvat klinikalla helposti ja nopeasti ilman ajanvarausta, joten sairaalakäyntiin verrattuna aikaa säästyy merkittävästi.

Kun menet Retail Walk-In -klinikoille, ota mukaan vakuutustodistuksesi ja ilmoita klinikalla vakuutusyhtiöksesi GMMI. Huolehdithan, että matkavakuutustodistuksesi on aina mukana matkallasi. Jos sinulta puuttuu todistus, saat hankittua uuden helposti Omien sivujen kautta. Lisätietoa klinikoista ja niiden sijainnista. Valitse Type of Provider -kohdasta Retail Walk-In Clinic.

Henkilöasiakkaiden korvauspalvelu

Soita +358 10 19 19 19

  • auto- ja omaisuusvahingot ma–pe 8–18
  • henkilövahingot ma–pe 9–18

Ifin Euroopan, Aasian ja Afrikan sopimuslääkäriverkostoa hallinnoi Tanskassa sijaitseva ja pohjoismaisten vakuutusyhtiöiden omistama SOS International. Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Etelä-Amerikassa Ifin yhteistyökumppanina sopimuslääkäriasioissa toimii GMMI Global.