Eläinvakuutus eli lemmikkivakuutus

Eläinvakuutus eli lemmikkivakuutus tuo turvaa pennusta senioriin. Lemmikkivakuutus kattaa hoito- ja lääkekuluja – saat korvauksen pienimmistäkin eläinlääkärikäynneistä. Vakuutus lemmikille kannattaa hankkia pentuvaiheessa. Näin lemmikkisi on turvattu alusta asti, ja vältyt rajoitusehdoilta.

Valitse lemmikkisi ja lue lisää, miksi eläinvakuutus kannattaa hankkia Ifistä.

Miksi eläinvakuutus Ifistä?

 1. Eläimen vakuutus sisältää yksinkertaisen omavastuun.
  Kissa- ja koiravakuutuksessa omavastuu on 35% ja hevosvakuutuksessa 25% korvattavista kustannuksista.
 2. Lemmikkieläinvakuutuksen kuntoutusturva korvaa käyntejä fysikaalisessa hoidossa.
  Vammoista parantuminen nopeutuu fysikaalisen hoidon ansiosta. Mitä enemmän liikut ja harrastat koirasi kanssa, sitä suurempi riski on, että koirasi altistuu tuki- ja liikuntaelinvammalle.
 3. Vastuuvakuutus koiralle ja hevoselle.
  Voit täydentää vakuutusta edullisella eläimen vastuuturvalla. Vastuuturva korvaa koiran tai hevosen toiselle henkilölle tai hänen omaisuudelleen aiheuttamia vahinkoja sekä hoitajan henkilövahinkoja. Vastuuturvasta korvataan esimerkiksi lääkärikuluja, jos koirasi puree hoitajaa. 
 4. Lemmikin vakuutus kissalle ja koiralle verkkokaupasta.
  Hevosvakuutuksen saat soittamalla asiakaspalveluumme.

Lemmikkivakuutuksen hinta

Lemmikkivakuutuksen hintaan vaikuttaa muun muassa eläimen rotu. Eri koira- ja kissaroduilla on yleisesti tiedossa olevia sairauksia, joten riski sairastua tiettyihin sairauksiin vaikuttaa lemmikkivakuutuksen hintaan. Lisäksi hintaan vaikuttaa eläimen ikä, valittu turvataso ja vakuutuksenottajan asuinpaikkakunta.

Etäeläinlääkäri puhelimeesi

Etäeläinlääkäri on eläinlääkäri, joka palvelee sinua videoyhteyden kautta. Kun kissasi, koirasi tai hevosesi on vakuutettu Ifissä, saat kolme maksutonta etäeläinlääkärikäyntiä vuonna 2019.

Sattuiko eläimellesi vahinko?

Voit ilmoittaa netin kautta lemmikkivahingoista milloin vain. Katso ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseen.

Ifin asiakaspalvelu on auki viikon jokaisena päivänä.