Eläinvakuutus

Eläinvakuutuksemme kattavat laajasti hoito- ja lääkärikuluja, ja saat korvauksen pienemmistäkin haavereista. Lemmikkisi hoidat kuntoon valitsemassasi paikassa tai vaikka etänä. Suorakorvauksemme ansiosta maksat klinikalla vain omavastuun. Palvelu on käytössä jo yli 30 paikkakunnalla.

Valitse lemmikkisi ja lue lisää eläinvakuutuksistamme

Turvaa karvaiselle kaverillesi pennusta aikuisikään, oli lemmikkisi sitten suuri tai pieni!

Miksi eläinvakuutus Ifistä?

 1. Eläinvakuutuksen yksinkertainen omavastuu
  Kissa- ja koiravakuutuksessa omavastuu on 35 prosenttia ja hevosvakuutuksessa 25 prosenttia. Tämä tarkoittaa, että saat korvauksen myös pienemmistä hoitokuluista.
 2. Lemmikkieläinvakuutuksen kuntoutusturva
  Vammoista parantuminen nopeutuu fysikaalisen hoidon ansiosta. Mitä enemmän liikut ja harrastat koirasi kanssa, sitä suurempi riski on, että koirasi altistuu tuki- ja liikuntaelinvammalle.
 3. Nopea ja sujuva korvauspalvelu
  Jopa 90 % eläinvakuutuksen vahinkoilmoituksista käsitellään vuorokauden sisällä, joten saat korvausrahat tilillesi nopeasti.
 4. Suorakorvaus yhteistyöklinikoilla
  Ifin eläinvakuutuksiin kuuluva suorakorvaus helpottaa käyntejä eläinlääkärillä, sillä saat korvauspäätöksen suoraan eläinklinikalla. Suorakorvaus toimii jo yli 80 eläinklinikalla ja yli 30 paikkakunnalla. Lue lisää.
 5. Kokeile etäeläinlääkäriä maksutta
  Etäeläinlääkäri palvelee sinua videoyhteyden kautta. Kun sinulla on kissallesi, koirallesi tai hevosellesi Ifin eläinvakuutus, saat kolme ilmaista etälääkärikäyntiä vuodessa.

Lemmikkivakuutuksen hinta

Voit räätälöidä eläimen vakuutuksen omiin tarpeisiisi sopivaksi vakuutusmääriä ja turvia muokkaamalla. Hintoja voit vertailla kätevästi suoraan verkkokaupassa.

Lemmikkivakuutuksen hintaan vaikuttaa muun muassa eläimen rotu, sillä eri roduilla on erilaisia riskejä sairastua tiettyihin sairauksiin. Lisäksi hintaan vaikuttaa eläimen ikä ja vakuutuksenottajan asuinpaikkakunta.

Miten ostan eläinvakuutuksen?

Kissalle ja koiralle voit ostaa vakuutuksen helposti verkkokaupastamme, joka on auki 24/7. Syötä pyydetyt tiedot laskuriin ja näet hinnan vakuutukselle saman tien. Hinnanlasku ei sido sinua mihinkään vaan voit rauhassa miettiä ostopäätöstä.

Hevosen vakuutuksen saat nopeasti kuntoon ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, joka on auki viikon jokaisena päivänä.

Eläimelleni sattui vahinko, miten toimin?

Voit ilmoittaa Omien sivujen kautta lemmikkivahingoista milloin vain. Katso ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseen.

Kokeile If Mobiili -sovellusta, jolla teet vahinkoilmoituksen kätevästi puhelimellasi.

Mitä lemmikkejä voin vakuuttaa?

Tarjoamme eläinvakuutuksia kissoille, koirille ja hevosille.