Eläinvakuutus kissalle ja koiralle helposti netistä 

Eläinvakuutus eli lemmikkivakuutus tuo turvaa esimerkiksi, jos lemmikkisi sairastuu ja se tarvitsee eläinlääkärin apua. Ifistä saat eläinvakuutuksen koiralle, kissalle tai hevoselle. 

Hanki lemmikkivakuutus kissalle ja koiralle verkkokaupasta. Vakuutuslaskuri näyttää samalla kertaa eri vakuutusvaihtoehtojen hinnat ja sisällöt, jotta voit tehdä parhaan päätöksen. Vakuutuksen hevoselle saat soittamalla asiakaspalveluumme. Voit valita eläinvakuutuksen laajuuden tarpeittesi mukaan, valinnan varaa riittää.

Lemmikkivakuutuksessa on selkeä omavastuu

Ifin eläinvakuutuksessa on selkeä ja yksinkertainen omavastuu. Kissa- ja koiravakuutuksessa omavastuu on 35% korvattavista kustannuksista. Hevosvakuutuksen kohdalla omavastuu on 25% korvattavista kustannuksista. 

Etäeläinlääkäri tuo avun kotiisi

Oletko tutustunut uuteen etäeläinlääkäriin? Jos lemmikkisi vointi huolestuttaa, saat nopeasti apua etäeläinlääkäriltä. Lataa etäeläinlääkärisovellus puhelimeesi jo tänään ja ota palvelu käyttöösi! Kun kissasi, koirasi tai hevosesi on vakuutettu Ifissä, voit käyttää etäeläinlääkäriä kerran maksutta.

Lemmikkivakuutus eläimesi turvaksi

Lemmikkivakuutuksemme tuo turvaa lemmikkisi sairastuessa. Vinkkejä hoitoon ja hoivaamiseen saat Koiran kanssa ja Kissa talossa -sivustoiltamme. Näillä sivuilla kerromme muun muassa koiran hankinnassa sekä kissan ja koiran kanssa matkustamisesta. Hevosen hoitovinkit -sivu antaa hyvää tietoa hevosharrastajalle. 

Sattuiko eläimellesi vahinko?

Voit ilmoittaa netin kautta lemmikkivahingoista milloin vain. Katso ohjeet eläinvahingon tekemiseen. Hoidamme vahinkosi nopeasti. Tämä lupaus näkyy toiminnassamme, sillä käsittelemme 77% kaikista vahinkotapauksista vuorokauden sisällä.