Eläinvakuutus

Eläinvakuutus eli lemmikkivakuutus korvaa sairauksia ja lääkityksiä pennusta senioriin. Ifistä saat korvauksia pienimmistäkin eläinlääkärikäynneistä. Suosittelemme eläinvakuutuksen hankkimista jo pentuvaiheessa. Näin lemmikkisi on turvattu alusta asti, ja vältyt rajoitusehdoilta. Valitse alta lemmikki, jonka haluat vakuuttaa ja lue, miksi eläinvakuutus kannattaa hankkia Ifistä.

MIKSI ELÄINVAKUUTUS IFISTÄ?

 1. Eläinvakuutuksessa on yksinkertainen omavastuu.
  Kissa- ja koiravakuutuksessa omavastuu on 35% ja hevosvakuutuksessa 25% korvattavista kustannuksista.
 2. Eläimen vakuutuksen kuntoutusturva korvaa käyntejä fysikaalisessa hoidossa.
  Vammoista parantuminen nopeutuu fysikaalisen hoidon ansiosta. Mitä enemmän liikut ja harrastat koirasi kanssa, sitä suurempi riski on, että koirasi altistuu tuki- ja liikuntaelinvammalle.
 3. Vastuuvakuutus koiralle ja hevoselle.
  Voit täydentää vakuutusta edullisella eläimen vastuuturvalla. Vastuuturva korvaa koiran tai hevosen toiselle henkilölle tai hänen omaisuudelleen aiheuttamia vahinkoja sekä hoitajan henkilövahinkoja. Vastuuturvasta korvataan esimerkiksi lääkärikuluja, jos koirasi puree hoitajaa. 
 4. Lemmikin vakuutus kissalle ja koiralle verkkokaupasta.
  Hevosvakuutuksen saat soittamalla asiakaspalveluumme.

LEMMIKKIVAKUUTUKSEN HINTA

Lemmikkivakuutuksen hintaan vaikuttaa muun muassa eläimen rotu. Eri koira- ja kissaroduilla on yleisesti tiedossa olevia sairauksia, joten riski sairastua tiettyihin sairauksiin vaikuttaa vakuutuksen hintaan. Lisäksi hintaan vaikuttaa eläimen ikä, valittu turvataso ja vakuutuksenottajan asuinpaikkakunta.

ETÄELÄINLÄÄKÄRI PUHELIMEESI

Etäeläinlääkäri on eläinlääkäri, joka palvelee sinua videoyhteyden kautta. Kun kissasi, koirasi tai hevosesi on vakuutettu Ifissä, saat kolme maksutonta etäeläinlääkärikäyntiä vuonna 2019.

SATTUIKO ELÄIMELLESI VAHINKO?

Voit ilmoittaa netin kautta lemmikkivahingoista, milloin vain. Katso ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseen.