Kissa talossa

Kissa on kodin sielu, ja se tarvitsee hyvää huolenpitoa. Kokosimme käyttöösi vinkkejä kissan hoitoon,  turvallisuuteen ja vakuutuksiin liittyen. Lue ja inspiroidu!

Kissavakuutus näppärästi netistä

Ifin kätevä kissavakuutus tuo sinulle mielenrauhaa ja tasapainottaa taloutta, kun kissa esimerkiksi sairastuu. Tutustu kissavakuutukseen ja laske hinta verkkokaupassa.

Laske kissavakuutuksen hinta

Oletko jo kokeillut etäeläinlääkäriä?

Etäeläinlääkäri tulee kotiisi videoyhteyden välityksellä. Kun kissasi on vakuutettu Ifissä, saat ensimmäisen käynnin maksutta. Tutustu ja hyödynnä!

Tutustu etäeläinlääkäriin

Kissan aktivointi ja muut hoitovinkit

Kissa tarvitsee itsenäisyydestään huolimatta seuraa ja aktivointia. Katso kissan aktivointivinkit ja lue kissan mikrosirusta.

Kootut kissanhoitovinkit

Kissa lähtee maailmalle

Kissan kanssa matkustaminen on mahdollista, kun etenet kissan ehdoilla. Katso, miten kissan voi totuttaa matkustamiseen ja mitä sinun pitää tietää esimerkiksi rokotuksista.

Kissan kanssa matkalle

Ilmoita vahingosta 24/7

Kun kissa sairastuu tai kissalle on sattunut muu vahinko, voit ilmoittaa vahingosta kätevästi netin kautta vuorokauden ympäri. Saat korvauksen tilillesi tuossa tuokiossa.

Ilmoita vahingosta

Lemmikkivakuutus tuo turvaa

Asuuko kodissasi kissan lisäksi koira tai tallissa hevonen? Tutustu täyttää laukkaa lemmikkivakuutuksiimme ja valitse sopisin. 

Lemmikkivakuutukset