Kissa talossa

Kissa on kodin sielu, ja se tarvitsee hyvää huolenpitoa. Kokosimme käyttöösi vinkkejä kissan hoitoon,  turvallisuuteen ja vakuutuksiin liittyen. Lue ja inspiroidu!

Kissavakuutus näppärästi netistä

Ifin kätevä kissavakuutus tuo sinulle mielenrauhaa ja tasapainottaa taloutta, kun kissa esimerkiksi sairastuu. Tutustu kissavakuutukseen ja laske hinta verkkokaupassa.

Laske kissavakuutuksen hinta

Kissan aktivointi ja muut hoitovinkit

Kissa tarvitsee itsenäisyydestään huolimatta seuraa ja aktivointia. Katso kissan aktivointivinkit ja lue esimerkiksi, miksi kissalle kannattaa hankkia mikrosiru.

Kootut kissanhoitovinkit

Näin teet kodista turvallisen kissalle

Lapsiturvallisesta kodista kuulee usein, mutta miten kodista voi tehdä turvallisen kissalle? Katso käytännön vinkit, joiden avulla kissasi välttää vahingot kotona.

Turvallinen koti kissalle

Kissa lähtee maailmalle

Kissan kanssa matkustaminen on mahdollista, kun etenet kissan ehdoilla. Katso, miten kissan voi totuttaa matkustamiseen ja mitä sinun pitää tietää esimerkiksi rokotuksista.

Kissan kanssa matkalle

Ilmoita vahingosta 24/7

Kun kissa sairastuu tai kissalle on sattunut muu vahinko, voit ilmoittaa vahingosta kätevästi netin kautta vuorokauden ympäri. Saat korvauksen tilillesi tuossa tuokiossa.

Ilmoita vahingosta

Vinkkejä koiran omistajille

Asuuko teillä kissan lisäksi koiria, tai haaveiletko koiran hankkimisesta? Tutustu koiran omistajille suunnattuun sivustoomme ja nappaa parhaat ideat käyttöön!

Vinkkejä koiratalouteen