K-Plussa-yhteistyö päättyy 31.12.2016

K-Plussa-yhteistyömme päättyy vuoden 2016 lopussa. Jos olet rekisteröinyt Plussa-korttisi Ifiin, saat Plussaa viimeistään 31.12.2016 maksamistasi vakuutusmaksuista.

Partneriyhteistyöstämme vastaava Ari Kokko muistuttaa, että yhteistyön päättyminen ei vaikuta asiakkaidemme vakuutusturviin. "Vakuutusturvat säilyvät ennallaan, eikä sinun tarvitse tehdä mitään muutoksen vuo​ksi. Keskitymme jatkossa kehittämään omia asiakasetujamme ja varmistamme, että saat asiakkaanamme parhaat mahdolliset palvelut ja edut", Kokko kertoo.

Ifin uusimpia maksuttomia, asiakkaan arkea helpottavia palveluita ovat Terveysneuvonta, Autoilijan Apu ja Kunnon koti -palvelu. Lisäksi If tarjoaa kattavat keskittäjän edut sekä nopeaa korvauspalvelua.

Saat lisätietoja Ifin vakuutuksista ja eduista asiakaspalvelustamme numerossa
010 19 19 19 (ma–pe 8–20, pvm/mpm).​

Etkö vielä ole Ifin asiakas?

Kätevimmin hankit vakuutukset If Verkkokaupasta​. Se on auki 24 h vuorokaudessa. Pääset If Etuohjelman keskittäjäetujen piiriin jo pelkällä kotivakuutuksella.​​

Mikäli haluat keskustella kanssamme Ifin vakuutuksista ja asiakaseduista, voit myös varata puhelinajan asiantuntijamme kanssa.​