Sopimussairaalat ja -lääkärit

Katso lääkäriasemat valitsemalla matkakohteesi. Palvelu on tarkoitettu vain Ifin asiakkaiden käyttöön.

Toimi näin, jos sairastut tai loukkaat itsesi lomamatkalla

  1. Etälääkäri sopii hyvin tilanteisiin, joissa ei vaadita potilaan fyysistä tutkimista. Terveystalon Lääkäri-chat 24/7 -palvelun kautta tavoitat suomenkielisen lääkärin nopeasti mistä päin maailmaa tahansa.
  2. Tai hakeudu Ifin sopimuslääkärille.
  3. Näytä lääkärissä matkavakuutuskortti.
  4. Sopimuskumppanimme laskuttavat suoraan Ifiä. Joskus myös muut lääkäriasemat hyväksyvät matkavakuutuskortin maksuvälineenä.
  5. Jos matkavakuutuskorttia tai -todistusta ei hyväksytä maksuvälineenä tai jos sinulle tulee lääkekuluja, maksa kulut ensin itse ja hae korvausta hoitokuluista.
  6. Saat korvauspäätöksen ja tiedon maksetusta korvauksesta Omille sivuille.

Matkavakuutuskortti

Matkavakuutuskortti, eli matkavakuutustodistus (Travel Insurance Certificate) kulkee mukanasi maailmalla If Mobiili -sovelluksessa tai voit ladata todistuksen Omilta sivuilta.

Lataa matkavakuutuskortti

Maksusitoumus

Jos matkavakuutuskorttia ei hyväksytä maksuvälineenä, voit myös pyytää maksusitoumusta hoitolaitokseen puhelimitse +358 10 19 19 19. Valitse vaihtoehto 1 henkilövahinko tai sairaus > 1 hätätilanne ulkomailla.

Katso lähimmät lääkäriasemat ja sairaalat sallimalla paikannus:

Salli sijainti

Tai valitsemalla matkakohde valikosta:

. . .

Jos matkakohteessasi ei ole Ifin sopimuslääkäriasemaa

Voit käydä missä tahansa lääkäriasemalla ja hakea korvauksen heti kotimaahan saavuttuasi.

Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa sinulla on mahdollisuus hakeutua hoitoon Retail Walk-In -klinikoille, joista saat sairaanhoitajan antamaa hoitoa.

Pienet vaivat hoituvat klinikalla helposti ja nopeasti ilman ajanvarausta, joten sairaalakäyntiin verrattuna säästät lomallasi arvokasta aikaa. 

Kun menet Retail Walk-In -klinikalle, näytä matkavakuutuskorttisi tai -todistus ja ilmoita klinikalla vakuutusyhtiöksesi GMMI. Lue lisää matkavakuutuskortista ja -todistuksesta.

Sopimuslääkäriverkosto

Ifin Euroopan, Aasian ja Afrikan sopimuslääkäriverkostoa hallinnoi Tanskassa sijaitseva ja pohjoismaisten vakuutusyhtiöiden omistama SOS International. Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Etelä-Amerikassa Ifin yhteistyökumppanina sopimuslääkäriasioissa toimii GMMI Global.

Hei! Oliko tällä sivulla oleva tieto sinulle hyödyllistä?

Sivun sisältö oli hyödyllistä
* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään...

Emme valitettavasti voi vastata tällä sivulla jättämääsi palautteeseen. Jos haluat vastauksen, lähetäthän meille viestin Omien sivujen kautta.