Työntekijöideni terveys on minulle tärkeää

Kun yrittäjä Ewa Engström loukkasi polvensa, hän sai nopeasti apua Ifin Terveysvakuutuksen avulla. Polvionnettomuuden jälkeen hän päätti vakuuttaa myös työntekijänsä.

– Terveysvakuutus on tärkeää minulle ja ratkaisevaa yritykselle. Jos jotain sattuu, haluan työntekijöideni saavan hoitoa nopeasti koska välitän heistä ja siksi, että he voivat palata takaisin töihin, Ewa sanoo.

Ravintoloitsija Ewa Engström oli pelaamassa tennistä, kun hän väänsi polvensa ja satutti sen pahasti. Yrittäjän sairauskuluvakuutuksensa, eli Ifin terveysvakuutuksen, ansiosta hän pääsi heti hoitoon.  
– Se sujui todella kätevästi. Soitin, ja sanoin tarvitsevani apua ja selitin asiani. Pääsin röntgeniin samalla viikolla ja sain tietää, että kuntoutus ei parantaisi polvea, koska minulla on pehmeät nivelet. Tarvittiin leikkaus.  

Kiitollinen sairausvakuutuksesta 

Leikkausaika varatiin siten, että se sopi Ewan kalenteriin. 
– Loukkaantumisesta kahden viikon päästä minut oli leikattu. Olen todella kiitollinen, että minulla oli terveysvakuutus. Minulla on ollut se pitkään, mutta vasta silloin, kun jotain tapahtuu, ymmärtää todella, miten tärkeä se on.  

Työ ravintolassa on intensiivistä. Yritykselle oli välttämätöntä, että hän pystyisi palaamaan nopeasti takaisin ravintolaan.  
– Toimimaton polvi olisi aiheuttanut ongelmia töissä. Meidän olisi pitänyt ottaa sijainen, ja kaikki olisi tullut paljon kalliimmaksi. Nyt tarvitsen vain erittäin hyvät kengät, aivan kuten muutkin.  

Vakuutus työntekijöille 

Loukkaantumisensa jälkeen Ewa otti sairauskuluvakuutuksen työntekijöilleen.  
– Minulle on tärkeää, että yritys toimii. Jos jotain sattuu, haluan työntekijöideni saavan hoitoa nopeasti koska välitän heistä ja siksi, että he voivat palata takaisin töihin. Se on ratkaisevaa yritystoimintani kannalta.  

Panostus työntekijöiden terveyteen on jo tuottanut tulosta. Kun kokenut kokki loukkasi silmänsä, hän sai heti hoitoa ja pystyi palaamaan töihin.  
– Se oli tärkeää yritykselleni. Kokeneen kokin korvaaminen on lähes mahdotonta. 

If terveysvakuutus

• Saat nopean pääsyn erikoislääkärin tutkimuksiin ja hoitoon.
• Saat hoitoa ympäri vuorokauden työ- ja vapaa-aikana.
• Pääset leikkaukseen useimmiten alle 5 päivässä.

Lue lisää sairauskulut kattavasta terveysvakuutuksesta

Terveysvakuutus on hyvä etu, ja työnantajalle tapa näyttää, että henkilöstö on tärkeä.

Ewa Engström, ravintoloitsija

Kunnioitusta ja välittämistä 

Ewa kannustaa useampia työnantajia ottamaan terveysvakuutukset työntekijöilleen.  
– Se on hyvä etu, ja työnantajalle tapa näyttää, että henkilöstö on tärkeä. If näytti minulle kunnioitusta ja välittämistä. Se on juuri se tunne, jonka haluan välittää työntekijöilleni. He ovat tärkeitä minulle ja yritykselleni. 

Tällä hetkellä Ewa on palannut täyspäiväisesti töihin ja voi elää elämäänsä täysillä.  
– Tykkään olla aktiivinen, käydä vaeltamassa ja metsässä. Nyt voin pyöräillä, hiihtää sekä pelata golfia ja tennistä. Voin tehdä aivan samoja asioita kuin ennen leikkausta, Ewa sanoo ja lisää, että hänen leikattu polvensa tuntuu itse asiassa vakaammalta kuin toinen polvi.  

Keskustele asiantuntijamme kanssa

Jätä yhteystietosi, niin vakuuttamiseen erikoistunut asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Yrityksen työturvallisuus