Check-in-nuorisovakuutus

 1. Nordea
 2. Check-in-nuorisovakuutus

18–28-vuotiaille nuorille laaja kotivakuutus, matkavakuutus ja tapaturmavakuutus nyt helposti ja edullisesti samassa paketissa. Erinomainen valinta myös opiskelijalle!

 • Kattava vakuutuskokonaisuus

  Kattava vakuutuskokonaisuus 18–28-vuotiaille. Saat matka-, koti- ja tapaturmavakuutuksen yhdessä paketissa.

 • Nuorisovakuutus on edullinen

  Edullisempi kuin osiensa summa, noin 13-18 €/kk! ​​

 • Nopea korvauspalvelu

  Käsittelemme yli 50 % vahingoista alle 24 tunnissa. Saat korvaukset nopeasti tilillesi.

Nuorisovakuutuksella tarvitsemasi kokonaisturva

Check-in-nuorisovakuutus on valmis kokonaisratkaisu 18–28-vuotiaille nuorille. Se tuo turvaa tapaturmien varalta sekä kotiisi ja matkoille – selvästi tavallista edullisemmin hinnoin.

Nuorten kotivakuutus

Esimerkiksi vesivuodot, sähkölaiteviat tai tulipalo saattavat tuhota tärkeitä esineitäsi ja omaisuuttasi kotona. Check-in-vakuutuspaketin kotivakuutus korvaa vahinkoja sekä kuluja, jos joudut evakkoon remontin ajaksi. Se antaa turvaa myös äkillisten rikkoontumisten, varkaiden tai ilkivallan varalta.

Nuorten matkavakuutus

Matkavakuutus on turvanasi, jos sairastut yllättäen matkalla. Se varmistaa nopean hoitoon pääsyn, korvaa lääkäri- ja sairaalakuluja ja kattaa myös kustannuksia, jos matkasi peruuntuu pakottavasta syystä.

Nuorten tapaturmavakuutus

Nuorisovakuutukseen sisältyy henkilövakuutus, joka turvaa sinua tapaturman sattuessa. Se korvaa sekä hoitokuluja että tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan tai kuolemantapauksen.

 1. Nordea
 2. Check-in-nuorisovakuutus