Kotivakuutus opiskelijoille ja nuorille

Ifin kotivakuutuksen saat omaan sekä vuokrakotiin. Korvaamme lempitavarasi, kuten kännykän ja polkupyörän, jos ne varastetaan ja laajat vakuutuksemme korvaavat myös äkilliset rikkoutumiset, kuten kännykän tipahtamisen asfaltiin. Meiltä saat kotivakuutuksen kuukausilaskulla, jolloin maksat siitä kuussa vain striimauspalvelun verran.

Tutustu kotivakuutukseen

Onko kotivakuutus pakollinen?

Opiskelijan ja nuoren kannattaa hankkia kotivakuutus myös siihen ihan ensimmäiseen asuntoon ja usein sitä vuokranantajat myös vaativat. Kaikki kotivakuutuksemme ovat vuokranantajien yleisesti hyväksymiä, koska niihin kuuluu aina vastuuvakuutus ja huoneiston kiinteän sisustuksen turva on laaja.

Kotivakuutus kannattaa ottaa myös itsensä vuoksi eikä vain koska sitä ehkä vaaditaan. Vakuutus on erityisen tärkeä esimerkiksi tulipalon tai vesivuotojen varalta, jolloin vahingot voivat nousta tuhansiin ellei peräti kymmeniintuhansiin.

Kotivakuutus auttaa myös silloin, jos et esimerkiksi vesi- tai palovahingon voi asua kodissasi ja joudut asumaan väliaikaisesti muualla.

Jos haluat katsoa, miten paljon mitkäkin kodin vahingot maksavat keskimäärin, käy tsekkaamassa 3D-kuvamme.

Syitä valita Ifin kotivakuutus:

  • Kotivakuutuksemme on testivoittaja (Kuluttaja-lehti 07/20)
  • Vastuu- ja oikeusturvavakuutus kuuluu aina hintaan
  • Määräaikainen identiteettiturva
  • Rahat nopeasti tilille korvauspalvelustamme
  • Hoida vakuutusasiat missä vaan If Mobiili -sovelluksella
  • Jaa laskut 12 erään ilman lisäkuluja e-laskulla
  • Kotivakuutuksemme on pysyvästi edullinen eikä siihen tule yllättäviä hinnankorotuksia
Laske hinta kotivakuutukselle

Mikä on sopiva kotivakuutuksen omavastuu?

Useimmiten asiakkaamme valitsevat kotivakuutuksensa omavastuuksi 150 euroa, joka on pienin mahdollinen. Voit valita omavastuuksi myös 250 euroa tai 450 euroa.

150 euron omavastuu on hyvä valinta, jos haluat korvausta myös pienemmistä vahingoista, kuten puhelimen rikkoutumisesta. Isompia omavastuita puolestaan kannattaa harkita, jos toivot kotivakuutuksesta apua pääasiassa vain suurempien vahinkojen varalle. 

Voit vertailla, miten omavastuun muuttaminen vaikuttaa vakuutuksen hintaan verkkokaupassamme hinnanlaskun jälkeen. Muistathan, ettei se sido sinua ostoon. 

Perus vai laaja kotivakuutus?

Perus-tason kotivakuutuksemme korvaa isoja vahinkoja, muttei esimerkiksi tavaroidesi rikkoutumisia, joten suosittelemme ottamaan laajan turvan. Vaikket erityisen kalliita tavaroita omistaisikaan, korvaa vakuutus esimerkiksi matkapuhelimen, tietokoneen ja fillarin tai silmälasit.

Jos sinulla on laaja kotivakuutus, kannattaakin miettiä tarvitsetko näille tavaroille kauppojen tarjoamia vakuutuksia.

Laske hinta kotivakuutukselle ja vertaile eri laajuuksien hintoja. Hinnanlasku ei sido ostoon.

Helppo ja nopea asian käsittely

Asian käsittely oli kokonaisuutena helppo, vahinkoilmoituksen tekeminen appsissa ja täsmennys puhelimitse. Asian selvitys vei vain hetken, ja sain rikkoutuneen puhelimeni korjautettua samana päivänä. Asiakaspalvelija oli erittäin ystävällinen, ja neuvoi tarpeen mukaan. Suosittelen!

Asiakkaamme Ronin Trustpilot-palveluun jättämä arvio

Apua vakuutuksen valintaan

Tuntuuko, ettet vieläkään oikein tiedä miksi ja millaisen kotivakuutuksen hankkisit? Ei hätää, anna meidän auttaa.

Jätä meille soittopyyntö ja kotivakuutuksiin erikoistunut asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.