Kerää katseet pimeällä

Me Ifissä etsimme koko ajan uusia, joskus yllättäviäkin tapoja parantaa liikenneturvallisuutta. Tänä vuonna heijastinkampanjamme pääosassa on Elämänlanka. Tilaa heijastavaa lankaa, tartu puikkoihin ja neulo itsesi näkyvämmäksi. Muistathan käyttää myös heijastinta.

#elämänlanka

Miltä Elämänlanka näyttää pimeässä

 

Muista, että heijastava lanka ei korvaa heijastinta. Käytä pimeällä liikkuessasi aina myös tavallista heijastinta. Langan on valmistuttanut Svarta Fåret. Elämänlanka sisältää 91 % akryylia ja 9 % heijastavaa lankaa. Langan juoksevuus: 50 g = noin 35 metriä. Puikkosuositus 8, silmukoita 10 cm:llä 10, kerroksia 14. Käsinpesu.

Neulo heijastava pipo, kaulaliina ja lapaset

Neulo itsesi näkyvämmäksi!

Erotu eduksesi heijastimella

Suomalaiset listasivat yli sata ideaa, miten heijastimia voisi käyttää uudella tavalla. Me kokosimme parhaat ideat yhteen. Miltä kuulostaisi polkupyörän tuunaus heijastavalla nauhalla tai lasten heijastintyöpaja? Nappaa heijastinideat käyttöön!

Onko heijastinspray jo sinulle tuttu? 

Vaatteisiin suihkutettava heijastava suihke auttaa sinua erottumaan hämärässä. Tilaa heijastavaa suihketta.

Lue lisää

 • Onko lemmikkisi vakuutettu paremmin kuin perheesi?

  Vakuutuksen turvin lääkärille jonottamatta.  Laske hinta tapaturmavakuutuksellesi ja ota käyttöön Ifin asiakasedut!

  Laske hinta ja osta
 • Testaa, millainen vakuuttaja olet

  Tiedätkö, miten olet varautunut vastoinkäymisiin muihin suomalaisiin verrattuna? Testi paljastaa, millainen vakuuttaja olet suhteessa muihin.

  Tee nopea testi
 • Heijastindilemma suomalaiseen tapaan

  Ifin kyselytutkimuksen mukaan suhtautumisemme heijastimiin on kaksijakoista: heijastin koetaan tärkeäksi mutta silti sitä ei käytetä.

  Tutustu heijastintutkimukseen

Haluaisitko tulla asiakkaaksemme?