kerää katseet pimeällä

Me Ifissä etsimme koko ajan uusia, joskus yllättäviäkin tapoja parantaa liikenneturvallisuutta. Tänä vuonna heijastinkampanjamme pääosassa on Elämänlanka. Tilaa heijastavaa lankaa, tartu puikkoihin ja neulo itsesi näkyvämmäksi. Muistathan käyttää myös heijastinta.

#elämänlanka

Miltä Elämänlanka näyttää pimeässä

 

Tilaa heijastavaa lankaa

Tilaa heijastavaa lankaa tästä

Muista, että heijastava lanka ei korvaa heijastinta. Käytä pimeällä liikkuessasi aina myös tavallista heijastinta. Langan on valmistuttanut Svarta Fåret. Elämänlanka sisältää 91 % akryylia ja 9 % heijastavaa lankaa. Langan juoksevuus: 50 g = noin 35 metriä. Puikkosuositus 8, silmukoita 10 cm:llä 10, kerroksia 14. Käsinpesu.

Heijastava reppu

Osallistu ja voita heijastava reppu

Arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! llmoitamme voittajille henkilökohtaisesti 8.1.2018 jälkeen.

Arvonnan säännöt

If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, rekisteröity kotipaikka Tukholma, Y-tunnus 1602149-8, PL 4, 00025 If, järjestää kilpailun ajalla 27.9–31.12.2017.

Arvontaan voi osallistua täyttämällä kilpailulomakkeen osoitteessa if.fi/elamanlanka.

Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Arvonnan palkintona on 50 heijastavaa reppua. Yhden repun arvo on 49 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti 8.1.2018 jälkeen.

If-konsernin henkilöstöllä ja heidän perheenjäsenillään ei ole oikeutta osallistua arvontaan. Osallistumisoikeutta ei ole myöskään niiden yhtiöiden tai organisaatioiden työntekijöillä, jotka ovat olleet osallisia tämän arvonnan järjestämiseen.

Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta arvonnan toteutukseen internetissä liittyvistä mahdollisista teknisistä virheistä tai viiveistä. Väärinkäytöstapauksissa järjestäjällä on oikeus sulkea väärinkäytöstä epäilty arvonnasta ja mitätöidä hänen väärinkäytösten avulla saamansa palkinto.

Osallistumalla arvontaan henkilö hyväksyy, että hänen yhteystietojaan voidaan käyttää markkinointiin sähköpostitse tai puhelimitse. Markkinoinnin voi perua heti ensimmäisen sähköpostin yhteydessä.

Samalla sähköpostiosoitteella ja evästeellä voi osallistua arvontaan vain kerran. Jos yrität osallistua samalla osoitteella tai evästeellä kahdesti, jälkimmäinen osallistuminen jää ainoastaan voimaan.

Tietoja arvonnasta ja sen tuloksesta antaa 8.1.2018 jälkeen If Vahinkovakuutus Oyj, Markkinointi, 00025 If, puh. 010 515 10.

Neulo heijastava pipo, kaulaliina ja lapaset

Neulo heijastava pipo

Katso pipon neulontaohjeet

Kudo erottuva kaulaliina

Lue kaulaliinan neulontaohjeet

Neulo heijastavat lapaset

Siirry lapasten neulontaohjeisiin
Neulo itsesi näkyvämmäksi!

Erotu eduksesi heijastimella

Suomalaiset listasivat yli sata ideaa, miten heijastimia voisi käyttää uudella tavalla. Me kokosimme parhaat ideat yhteen. Miltä kuulostaisi polkupyörän tuunaus heijastavalla nauhalla tai lasten heijastintyöpaja? Nappaa heijastinideat käyttöön!

Onko heijastinspray jo sinulle tuttu? 

Vaatteisiin suihkutettava heijastava suihke auttaa sinua erottumaan hämärässä. Tilaa heijastavaa suihketta.

Lue lisää

Onko lemmikkisi vakuutettu paremmin kuin perheesi?

Vakuutuksen turvin lääkärille jonottamatta.  Laske hinta tapaturmavakuutuksellesi ja ota käyttöön Ifin asiakasedut!

Testaa, millainen vakuuttaja olet

Tiedätkö, miten olet varautunut vastoinkäymisiin muihin suomalaisiin verrattuna? Testi paljastaa, millainen vakuuttaja olet suhteessa muihin.

Heijastindilemma suomalaiseen tapaan

Ifin kyselytutkimuksen mukaan suhtautumisemme heijastimiin on kaksijakoista: heijastin koetaan tärkeäksi mutta silti sitä ei käytetä.

Haluaisitko tulla asiakkaaksemme?