Nopein mahdollinen korvaus lääkärikäynnistä

If Suorakorvaus

Ifin asiakkaana säästät aikaa ja vaivaa. Maksat lääkärikäynnistä pelkän omavastuun, kun sinulla on Ifin sairauskuluvakuutus ja asioit Mehiläisessä.

Kun lapsi itkee kipeää korvaansa tai oma nilkka nyrjähtää pururadalla, käytännön asioista murehtimisen pitäisi olla viimeisenä mielessä. Jotta voit kohdistaa huomiosi sairauden tai tapaturman sattuessa tärkeimpään, olemme kehittäneet avuksesi If Suorakorvauksen, joka täydentää ennestään erinomaista Ifin korvauspalvelua.

If Suorakorvauksen avulla käynti lääkärissä sujuu vaivattomasti, sillä sinä maksat lääkärikäynnistä pelkän omavastuun. Näin sinä voit keskittyä sairaan lapsen tai itsesi hoitamiseen, ja korvausasiat hoidetaan puolestasi.

If Suorakorvaus on Ifin sairauskuluvakuutuksen ottaneille asiakkaille suunniteltu palvelu, jota saat kaikista Mehiläisen toimipisteistä. If Suorakorvaus saadaan käyttöön lisäksi Mehiläisen Digiklinikalla kevään 2017 aikana. Kun käyt lääkärillä, maksat lääkärikäynnistä ainoastaan omavastuun. Sinun ei tarvitse ilmoittaa lääkärikäynnistä Ifiin, vaan Mehiläinen hoitaa ilmoittamisen puolestasi, ja If maksaa korvauksen suoraan lääkäriasemalle. Palvelu on sinulle täysin maksuton. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!

89 % If Suorakorvausta kokeilleista antaa palvelulle kiitettävän tai erinomaisen arvosanan.*

Kun haluat käyttää If Suorakorvausta, toimi näin:

  1. Kun käyt lääkärissä Mehiläisessä, kerro, että sinulla on Ifin sairauskuluvakuutus. Sairauskuluvakuutus tarkoittaa sellaista vakuutusta, joka korvaa sairauden ja tapaturman hoitokuluja. Jos et ole varma, millainen vakuutuksesi on, voit tarkistaa asian Omilta sivuilta.
  2. Lääkärikäynnin yhteydessä annat lääkäriasemalle luvan tehdä korvausilmoitus puolestasi.
  3. Lääkärikäynnin yhteydessä sinulta veloitetaan ainoastaan omavastuu, ja asia on sitä myöten selvä. Sinun ei tarvitse ilmoittaa lääkärikäynnistä Ifiin, sillä Mehiläinen hoitaa sen puolestasi. Omavastuun määrä riippuu vakuutuksestasi.
  4. If Suorakorvaus koskee ainoastaan Mehiläisen laskua, joten muista hakea lääkärin määräämistä lääkkeistä vakuutuskorvaus itse. Voit ilmoittaa lääkekulut kätevästi Omilla sivuillasi, ja rahat tulevat tilillesi tuossa tuokiossa.
  5. Jos sinulla ei vielä ole Ifin sairauskuluvakuutusta, hanki vakuutus kätevästi Ifin verkkokaupasta.

* Ifin asiakastutkimus, vastaajien määrä 163 suomalaista.

Jonottamatta lääkäriin vakuutuksen turvin

Sairaus tai tapaturma yllättää aina. Mitä nopeammin pääset hoitoon, sitä nopeammin parantuminen voi alkaa.

Hanki If Henkilövakuutus

Parasta hoitoa lapsellesi vakuutuksen avulla

Kun leikissä kopsahtaa tai korvakipu itkettää, pääsette vakuutuksin turvin hoitoon nopeasti. 

Hanki If Lapsivakuutus

Terveysvinkit ja kätevät palvelut käyttöösi

If Terveys tarkoitaa terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita ja vinkkejä sinulle. 

Tutustu ja ota käyttöön