Huippuetuja Loistokuskeille

Bonusturva ja nopeimmin kertyvä bonus

Meistä on reilua palkita huolelliset kuljettajat, joille sattuu harvoin vahinkoja. Loistokuskina bonuksesi pysyvät ennallaan ensimmäisen vahingon jälkeenkin.

Kaikille sattuu toisinaan vahinkoja liikenteessä, huolellisille niitä tosin sattuu muita harvemmin. Siksi me Ifissä haluamme palkita huolelliset kuskit Loistokuskiedulla, mikä tarkoittaa bonusturvaa kolarin varalle. Jos olet Loistokuski, liikenne- ja kaskovakuutuksesi bonukset eivät laske ensimmäisestä vahingosta.

Ifistä saat kakkosautoosi samat bonukset ja edut kuin ykkösautoosi. Eli jos olet Loistokuski talouden ykkösautolla, olet sitä myös kakkosautolla!

Näin sinusta tulee Loistokuski

 • Jos et vielä ole Ifin asiakas, tarkista verkkokaupassamme, oletko oikeutettu If Loistokuskietuun. Jos olet ajanut viisi vuotta ilman vahinkoja minkä tahansa vakuutusyhtiön asiakkaana, saat heti 80 % maksimibonuksen ja olet saman tien Loistokuski. Saat kakkosautoosi automaattisesti samat bonukset ja edut kuin ykkösautoosi.
 • Jos bonuksesi on vielä alle 80 %, olet hyvää vauhtia matkalla Loistokuskiksi. Suomen nopeimmin kertyvän bonuksen ansiosta aloittelevakin autoilijakin saavuttaa täyden 80 % bonuksen viidessä vuodessa. Ifissä liikennevakuutuksen lähtöbonus on aina vähintään 30 %, ja bonus nousee 10 prosenttiyksikköä jokaisesta vahingottomasta vuodesta.
 • Jos olet Ifin asiakas, näet Omilta sivuilta, onko sinulla jo Loistokuskietu käytössäsi. Jos et ole ennestään Loistokuski, laske Ifin verkkokaupassa, millaisen bonuksen saisit uuteen liikennevakuutukseen aiemman vahinkohistoriasi perusteella. Voit halutessasi ostaa uuden vakuutuksen. Tällöin nykyiset vakuutuksesi päättyvät automaattisesti, ja sinä saat uudet edut heti käyttöösi.

Mutta autosi on vakuutettu toisessa yhtiössä?

Ei haittaa. Voit saada Loistokuskin edut heti, kun siirrät autosi vakuutukset meille. Loistokuskiedun saat vain Ifistä.

Siirrä vakuutus meille

Olet Loistokuski, jos

 • hankit uuden liikennevakuutuksen 20.5.2017 jälkeen, ja vakuutuksen bonus on 80 prosenttia
 • sinulla on ennen 20.5.2017 hankittu liikennevakuutus, ja olet ajanut 70 % bonuksella kolaroimatta neljä vuotta
 • ajoneuvosi on henkilö-, paketti- tai matkailuauto tai moottoripyörä.

Oletko Loistokuski jo ennestään?

Jos olet hankkinut liikennevakuutuksen ennen 20.5.2017 ja olet ollut Loistokuski jo aiemmin, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Loistokuskietusi jatkuu ennallaan niin kauan kuin nykyinen vakuutuksesi on voimassa. Voit tarkastaa Omilta sivuilta, onko sinulla Loistokuskietu käytössäsi.

Jos olet ollut Loistokuski ennen 20.5.2017, bonus ei nouse automaattisesti 80 prosenttiin. Voit saada 80 % bonuksen liikennevakuutukseesi, kun vaihdat liikennevakuutuksesi uuteen.

Jos sinulla on ennen 20.5.2017 hankittu liikennevakuutus, voit laskea Ifin verkkokaupasta hinnan ja bonuksen uudelle liikennevakuutukselle. Kannattaa muistaa, että uudessa liikennevakuutuksessa bonus kasvaa aiempaa nopeammin, 10 prosenttiyksikköä jokaisena vahingottomana vuotena.

Halutessasi voit vaihtaa vakuutuksen uuteen ostamalla uuden vakuutuksen verkkokaupasta. Tällöin vanha vakuutuksesi päättyy automaattisesti.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ajoneuvovakuutuksiin ja bonuksiin liittyen

Vilkaise myös nämä

 • Suomen nopeimmin kasvava bonus

  Kun ostat autollesi vakuutuksen Ifistä, saat kattavien vakuutusten lisäksi nopeasti kertyvät bonukset. Jokainen vahingoton vuosi kerryttää bonuksiasi 10 pykälää.

  Lue lisää Ifin autovakuutuksista
 • Ifin asiakkuus kannattaa

  Ifin asiakkaana saat käyttöösi paljon muutakin kuin reilut bonukset. Voit saada jopa 15 % alennusta vakuutuksistasi joka vuosi, ja vakaat hinnat varmistavat, että vakuutuslasku ei hyppää yllättäen pilviin.

  Lue lisää Ifin asiakaseduista autoilijoille
 • If Apu –palvelu käytössäsi

  Ifin kaikkiin kaskovakuutuksiin sisältyy If Apu, jonka kautta saat apua autoiluun liittyviin pulmiin 24/7. Jos esimerkiksi ajoneuvon merkkivalo syttyy tai kaipaat hinausta, If Apu auttaa.

  Tutustu If Apuun