Loistokuski maksaa vakuutuksistaan vähemmän

Nyt täydet edut 5 vuotta nopeammin

Lyhensimme matkaasi loistokuskiksi

Annamme nyt uusiin liikennevakuutuksiin 30 % lähtöbonuksen, joten sinusta voi tulla If Loistokuski entistä nopeammin. Loistokuskina saat liikennevakuutukseen 75 % bonuksen, maksat autosi vakuutuksista vähemmän ja bonuksesi kestävät alenematta yhden kolaroinnin.

Palkitsemme parhaat kuskit

Meistä on reilua palkita huolelliset kuljettajat, joille sattuu harvoin vahinkoja. Loistokuskiedun avulla säästät jopa satasia, sillä se alentaa liikennevakuutuksesti hintaa, etkä yhden vahingon jälkeen menetä ansaitsemiasi liikenne- ja kaskovakuutuksen bonuksia. 

Näin sinusta tulee If Loistokuski

Jos et vielä ole Ifin asiakas, tarkista verkkokaupassamme, oletko oikeutettu Loistokuskietuun. Jos liikennevakuutuksesi bonus on verkkokaupan mukaan 75 %, onnittelemme — olet Loistokuski — saat edun heti käyttöösi ottaessasi vakuutuksen meiltä. Mikäli bonuksesi on vielä alle 75 %, ei huolta. Uuden korkeamman lähtöbonuksen ansiosta saavutat täydet bonukset ja Loistokuskiedun huomattavasti aiempaa nopeammin. Ifin muut edut ja palvelut saat käyttöösi heti.

Jos olet jo asiakkaamme, saat edut automaattisesti, kun olet ajanut neljä peräkkäistä vakuutuskautta vahingoitta täydellä 70 % bonuksella.

Annamme saman 30 % lähtöbonuksen sekä kokeneille kuskeille että aloitteleville autoilijoille. Jos olet alle 27-vuotias, kannattaa ehdottomasti tutustua nuorille räätälöityyn Loistokuskietuun. Ifin asiakkaana täydet bonukset kertyvät ennätysajassa.

Täytätkö loistokuskin vaatimukset

Mutta autosi on vakuutettu toisessa yhtiössä

Ei haittaa. Saat Loistokuskin edut heti, kun siirrät autosi vakuutukset meille. Muistathan, että Loistokuskiedun saat vain Ifistä.

Siirrä vakuutus meille

If autovakuutusasiakkaan edut

Nyt 30 % lähtöbonus uuteen liikennevakuutukseen

Loistokuskin 75 % bonus ja muut edut jopa 5 vuotta nopeammin

Loistokuskin bonukset kestävät yhden kolaroinnin

Olet Loistokuski, jos

  • liikennevakuutuksesi bonus on ollut 70 prosenttia yhtä mittaa viimeisen neljän vuoden ajan
  • sinulle ei ole sattunut liikennevahinkoa neljään vuoteen. Missä tahansa yhtiössä kertyneet vahingottomat vuodet huomioidaan
  • ajoneuvosi on henkilö-, paketti-, matkailuauto tai moottoripyörä.

Tarkista, oletko jo Loistokuski

Jos olet Ifin asiakas, näet Omilta sivuilta onko sinulla jo Loistokuskietu. Jos sinulla on etu käytössä, on liikennevakuutuksesi bonus 75 %. Voit myös soittaa meille 010 19 19 19, niin tarkistamme bonuksesi. 

Jos et vielä ole Ifin asiakas, näet bonustilanteesi verkkokaupastamme. Ehtojen täyttyessä saat Loistokuskin edut käyttöösi heti, kun siirrät vakuutuksesi meille.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Moniautoetu

Jos sinulla on vakuutettuna vähintään kaksi henkilö- tai pakettiautoa, saat liikenne- ja kaskovakuutusmaksuihin 5 % hintaedun.

Moniautoetu

Ifin asiakkuus kannattaa

Tutustu If Etuohjelmaan, Omavastuurahaan ja muihin asiakasetuihin.

Ifin asiakasedut

Liikennevakuutuksen ja kaskovakuutuksen bonukset

Liikennevakuutukseen 30 % ja kaskovakuutukseen 70 % lähtöbonus. Loistokuskit maksavat vakuutuksista vähemmän. 

Lue bonuksista