Ei yllättäviä hinnan nousuja

Mielestämme vakuutusten tulee olla helppoja ymmärtää, ostaa ja käyttää. Siksi myös hintamme ovat epäkimurantit, vakaat ja reilut kaikille asiakkaillemme.

Vakaa hinnoittelumme on:

  • reilu – me emme usko lyhytaikaisilla tarjouksilla houkutteluun, joten asiakkaanamme et joudu maksamaan muiden alennuksia. Hintamme ovat tasaisen reilut kaikille vuoden jokaisena päivänä.
  • yllätyksetön – haluamme olla kaikkea muuta kuin tylsä vakuutusyhtiö, mutta tässä asiassa voimme myöntää sen: hintamme eivät sisällä yllätyksiä! Kaikkea et voi ennakoida, mutta vakuutusmaksut voit.
  • luotettava – olemme taitavia arvioimaan riskejä, ja se tuo vakautta vakuutustemme hintoihin etkä sinä maksa muiden vahinkoja.

Vakaan hinnoittelumme ansiosta vakuutuslaskusi ei siis nouse yllättäen. 

Keskittämällä vakuutuksesi Ifiin pääset mukaan If Etuohjelmaan, jossa saat pysyviä keskittäjäalennuksia.

Kaikkea et voi ennakoida, mutta vakuutusmaksut voit.

Miten vakuutuksen hinta määräytyy?

Olet ehkä joskus ihmetellyt, miksi sama vakuutus maksaa eri paikoista ostettuna eri summan. Tai miksi naapurin vakuutus saattaa olla eri hintainen kuin sinun vakuutuksesi, vaikka se olisi otettu samasta vakuutusyhtiöstä. Me kerromme sinulle, miksi.

  1. Vakuutuksen sisältö - saman nimisten vakuutusten sisältö saattaa poiketa olennaisesti eri vakuutusyhtiöissä.
  2. Vahinkojen sattumistodennäköisyys - me Ifissä hinnoittelemme vakuutukset mahdollisimman tarkasti riskien mukaan, niin että sinä et joudu maksamaan omasta vakuutuksestasi riskiin nähden liikaa tai toisaalta liian vähän – meistä se on paitsi reilua, myös järkevää. Arvioimme vahinkojen sattumisriskiä vahinkotilastojen avulla. Esimerkiksi nuorille kuljettajille sattuu autoillessa enemmän vahinkoja kuin muille, mikä nostaa hieman nuorten kuljettajien autovakuutusten hintoja.

Kun olet hankkimassa vakuutusta, tutustu eri vakuutusyhtiöiden vakuutuksiin ja vertaile niiden sisältöjä, vakuutuksiin sisältyviä palveluja ja hintoja. Voit laskea hinnan vakuutuksillesi Ifin vakuutuslaskurissa vuorokauden ympäri.

Hinnan laskeminen ei sido sinua mihinkään. Voit ostaa vakuutuksen heti tai jäädä pohtimaan asiaa rauhassa.

Miksi vakuutuksen hinta muuttui?

Joskus vakuutuksen hinta voi muuttua. Hintaan vaikuttaa sattuneet vahingot, jolloin esimerkiksi ajoneuvovakuutuksen bonuksen laskeminen nostaa hintaa. Henkilövakuutuksissa hintaan vaikuttaa puolestaan vakuutetun ikä, jolla on merkittävä vaikutus korvauskuluihin.

Vastaavasti autovakuutuksen bonus laskee huolellisten kuskien vakuutusmaksua iästä riippumatta.

Myös muuttaminen voi vaikuttaa hintaan. 

Vertaa vakuutuksia ennen kuin ostat

Vertailua helpottaaksemme olemme koonneet pikaoppaita vakuutusten vertailuun, joissa avataan, mitä vakuutukset tyypillisesti kattavat ja mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota vakuutusta hankkiessa. Tutustu

Tutustu vakaahintaisiin vakuutuksiimme