Ifistä Suomen parasta korvauspalvelua

Ilman yllättäen nousevia hintoja

Mielestämme vakuutusten pitäisi olla helppoja ymmärtää, ostaa ja käyttää. Siksi myös hintamme ovat epäkimurantit. Ei yllättäviä hinnan nousuja vaan sangen vakaata menoa.

Ifissä hintasi on vakaa

Ifissä epäkimurantti hinnoittelu tarkoittaa vakuutusten vakaata hintaa, joka on

  • reilua, sillä et maksa muiden alennuksia
  • yllätyksetöntä, sillä hintamme ei perustu lyhytaikaisilla tarjouksilla houkutteluun
  • luotettavaa, sillä taitomme yksilölliseen riskien arviointiin antaa varmuutta hinnoitteluun, etkä maksa muiden vahingoista.

Vakaan hinnoittelun takia et saa yllätyksellisiä hinnannousuja. Vakuutusten hintaan vaikuttaa kuitenkin asiakkaan vahinkokäyttäytyminen, jolloin esimerkiksi bonus voi laskea ajoneuvovahingon seurauksena. Henkilövakuutuksissa, joissa vakuutetun iällä on merkittävä vaikutus korvauskuluun, vakuutusmaksut kehittyvät vakuutetun ikää vastaavan vahinkoriskin mukaisesti.

Palkitsemme vakuutustuotteensa keskittäneitä asiakkaita keskittäjäalennuksilla ja vahingottomuudesta asiakkaamme ansaitsevat omavastuurahaa.

 

Miten vakuutuksen hinta määräytyy?

Olet ehkä joskus ihmetellyt, miksi sama vakuutus maksaa eri paikoista ostettuna eri summan. Tai miksi naapurin vakuutus saattaa olla eri hintainen kuin sinun vakuutuksesi, vaikka se olisi otettu samasta vakuutusyhtiöstä. Me kerromme sinulle, miksi.

Vakuutusten hinta muodostuu monesta osasta. Hintaan vaikuttaa ensinnäkin vakuutuksen sisältö. Saman nimisten vakuutusten sisältö saattaa poiketa olennaisesti eri vakuutusyhtiöissä, ja tämä vaikuttaa luonnollisesti siihen, mitä vakuutus maksaa.

Vertaa vakuutuksia ennen kuin ostat

Vertailua helpottaaksemme olemme koonneet pikaoppaita vakuutusten vertailuun, joissa avataan, mitä vakuutukset tyypillisesti kattavat ja mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota vakuutusta hankkiessa. Tutustu

Vakuutuksen hintaan vaikuttaa sisällön lisäksi esimerkiksi vahinkojen sattumistodennäköisyys. Me Ifissä hinnoittelemme vakuutukset mahdollisimman tarkasti riskien mukaan, niin että sinä et joudu maksamaan omasta vakuutuksestasi riskiin nähden liikaa tai toisaalta liian vähän – meistä se on paitsi reilua, myös järkevää. Näin varmistamme sen, että vakuutusten hinnat pysyvät vakaina eivätkä hyppää pilviin yllättäen.

Arvioimme vahinkojen sattumisriskiä vahinkotilastojen avulla. Esimerkiksi nuorille kuljettajille sattuu autoillessa enemmän vahinkoja kuin muille, mikä nostaa hieman nuorten kuljettajien autovakuutusten hintoja.

Vastaavasti autovakuutuksen bonus laskee huolellisten kuskien vakuutusmaksua iästä riippumatta. Tutustu autovahinkotilastoihin, josta näet, millaisia vahinkoja suomalaisille sattuu liikenteessä.

Kun olet hankkimassa vakuutusta, tutustu eri vakuutusyhtiöiden vakuutuksiin ja vertaile niiden sisältöjä, vakuutuksiin sisältyviä palveluja ja hintoja. Voit laskea hinnan vakuutuksillesi Ifin vakuutuslaskurissa vuorokauden ympäri.

Hinnan laskeminen ei sido sinua mihinkään. Voit ostaa vakuutuksen heti tai jäädä pohtimaan asiaa rauhassa. 

Saat Ifistä vakaan hinnan myös näihin vakuutuksiin:

Venevakuutus tuo turvaa säällä kuin säällä

Lue, mitä herkkuja Ifin venevakuutus sisältää.