Tuholaiset valtasivat taloni

Ei hätää, kodin tuhoeläimistä kuten muurahaisista ja hiiristä on mahdollista päästä eroon. Voit häätää tuholaiset itse tai tilata paikalle tuholaistorjujan.

Ilmoita tuhoeläimistä

Kuvaile tuholaisongelmaa omin sanoin. Kerro esimerkiksi, missä tuholaisia esiintyy ja millainen tuhoeläin on kyseessä, jos tunnistat lajin.

Omakotitalossani on Ifin Laaja tai LaajaPlus-kotivakuutus/Vapaa-ajan asunnossani on LaajaPlus-kotivakuutus. *

Käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja noudattaen kulloinkin voimassaolevaa vakuutus- ja tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä.

* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään...
 • Tuhoeläinten torjuntapalvelu Ifin asiakkaille

  Tuholaisten torjuntapalvelu on käytössäsi maksutta, jos omakotitalossasi on Ifin Laaja- tai LaajaPlus-kotivakuutus. Olet oikeutettu palveluun myös, jos vapaa-ajan asunnossasi on LaajaPlus-kotivakuutus. Torjunnasta vastaa Ifin yhteistyökumppani Anticimex.

  Kun huomaat kodissasi tai mökissäsi tuhoeläimiä, ota yhteyttä yllä olevalla lomakkeella.

 • Torju kodin tuholaiset

  Joistain kodin tuhoeläimistä on mahdollista päästä omin voimin eroon. Katso kuvat tyypillisistä tuholaisista ja lue, miten voit päästä niistä eroon kotikonstein! 

  Lue vinkit ja katso tuholaisten kuvat
 • Hätäpäivystys arkisin

  Kiireellisissä tuhoeläinvahingoissa soita korvauspalveluumme. Huomaathan, että tuhoeläinten torjuntapalvelu on saatavilla ainoastaan arkisin.

  Soita korvauspalveluun