Tuholaiset valtasivat taloni

Ei hätää, kodin tuhoeläimistä kuten muurahaisista ja hiiristä on mahdollista päästä eroon. Voit häätää tuholaiset itse tai tilata paikalle tuholaistorjujan.

Ilmoita tuhoeläimistä

Kuvaile tuholaisongelmaa omin sanoin. Kerro esimerkiksi, missä tuholaisia esiintyy ja millainen tuhoeläin on kyseessä, jos tunnistat lajin.

Omakotitalossani on Ifin Laaja tai LaajaPlus-kotivakuutus/Vapaa-ajan asunnossani on LaajaPlus-kotivakuutus. *

Käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja noudattaen kulloinkin voimassaolevaa vakuutus- ja tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä.

* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään... Lomake lähetetään...

Tuhoeläinten torjuntapalvelu Ifin asiakkaille

Tuholaisten torjuntapalvelu on käytössäsi maksutta, jos omakotitalossasi on Ifin Laaja- tai LaajaPlus-kotivakuutus. Olet oikeutettu palveluun myös, jos vapaa-ajan asunnossasi on LaajaPlus-kotivakuutus. Torjunnasta vastaa Ifin yhteistyökumppani Anticimex.

Kun huomaat kodissasi tai mökissäsi tuhoeläimiä, ota yhteyttä yllä olevalla lomakkeella.

Torju kodin tuholaiset

Joistain kodin tuhoeläimistä on mahdollista päästä omin voimin eroon. Katso kuvat tyypillisistä tuholaisista ja lue, miten voit päästä niistä eroon kotikonstein! 

Lue vinkit ja katso tuholaisten kuvat

Hätäpäivystys arkisin

Kiireellisissä tuhoeläinvahingoissa soita korvauspalveluumme. Huomaathan, että tuhoeläinten torjuntapalvelu on saatavilla ainoastaan arkisin.

Soita korvauspalveluun

Mitä eläimiä tuhoeläinten torjuntapalvelu kattaa?

Ifin tarjoama tuhoeläinten torjuntapalvelu kattaa useimmat kotien tuhoeläimet, kuten hiiret, rotat, muurahaiset, ampiaiset, luteet, turkiskuoriaiset, riisihäröt ja sokeritoukat. Sen sijaan oravien ja näätien häätäminen ei kuulu tuhoeläinten torjuntapalvelun piiriin.

Kodin tuholaisten torjunta alkaa tuhoeläimen tunnistamisesta. Katso kuvat ja kuvaukset muutamasta tyypillisestä kodin tuholaisesta

Tuhoeläinten torjuntapalvelun rajoitukset ja voimassaolo

Tuhoeläinten torjunta on maksuton palvelu sinulle, jos omakotitalossasi on Ifin Laaja tai LaajaPlus-kotivakuutus. Olet oikeutettu maksuttomaan palveluun myös, jos vapaa-ajan asunnossasi on LaajaPlus-kotivakuutus. Jos asut asunto-osakeyhtiössä ja havaitset tuhoeläimiä, ota yhteyttä isännöitsijääsi.

Huomaathan, että vakuutuksen pitää olla voimassa silloin, kun kotiisi tai mökkiisi tulee tuholaisia. Kotivakuutus ei korvaa tilapäismajoituksesta johtuvia kuluja, jos joudut asumaan muualla tuhoeläinten torjunnan takia.

Palveluun sisältyy

  • puhelinneuvontaa ja tarvittaessa postitse lähetettävä tuholaisten torjuntapaketti
  • tuholaistorjujan käynti tarpeen mukaan.

Palvelun rajoitukset

  • Tuhoeläinten torjuntapalvelu on saatavilla Ifin kautta ainoastaan arkipäivisin.
  • Talon rakenteellinen suojaaminen, kuten tuuletusaukkojen verkottaminen, ei kuulu palvelun piiriin.