If Apu betjänar dig i trafiken och hjälper vid fordonsskador

Gör skadeanmälan på ett ögonblick. Se också mer ingående anvisningar för olika skadesituationer.

Anmäl skada

Problem på vägen eller med bilen?

If Apu löser problem som gäller ditt fordon och hjälper dig vid alla situationer i anslutning till bilande.  Som fordonsförsäkringskund kan du alltid kontakta If Apu, oavsett problemet. Vi löser situationen snabbt och du får anvisningar för hur du ska gå tillväga. Vid behov hänvisar vi dig till den lämpligaste reparationsverkstaden, och ordnar en ersättande skjuts för att du ska kunna fortsätta resan.

Vi erbjuder råd och handledning till alla – ersättningen beror på innehållet i din försäkring

Vi erbjuder råd och handledning till alla våra kunder som har Ifs fordonsförsäkring. Via tjänsten får du omedelbart hjälp för alla fordon, märken och modeller. Försäkringens innehåll avgör i hurdan omfattning vi kan ersätta de skador som inträffat.

Den bästa skadehanteringen

If Apu bygger på Finlands bästa skadehantering, som utvecklats och utvidgats i samarbete med våra samarbetspartner. Därför kan vi nu hjälpa dig ännu mångsidigare, bättre och snabbare. Välj i menyn ovan i vilket ärende du behöver hjälp eller ring If Apu på numret 010 19 19 19.

För samtal till tjänsten If Apu från det fasta nätet i hemlandet debiteras lokalnätsavgiften och för samtal från mobiltelefon den mobilsamtalsavgift som den egna operatören debiterar.

Det går behändigt att sköta ärenden som gäller försäkringar och fakturering via Mina sidor eller vår kundtjänst. Mina sidor är lättast att använda med If Mobil-appen.