Fillarihaaste - polkaise mukaan

Voita maailman turvallisin ilmatyynykypärä Ifin vuoden 2020 Fillarihaasteesta!

Julkaistu 5.5.2020

Pyöräily on erinomaista liikuntaa ja haluamme, että saat pyöräilykesästä kaiken irti ja liikut samalla turvallisesti. Kunhan pyöräsi varusteet, omat tietosi ja vakuutuksesi ovat ajan tasalla, voit fillaroida koko kesän leppoisin mielin.

Tiesitkö, että kesäkuussa muuttuva tieliikennelaki koskettaa myös pyöräilijöitä? Tieliikennelain muuttuessa esimerkiksi punainen takavalo tulee pimeällä pakolliseksi varusteeksi ja pyörällä kulkemiseen tulee useita uudistuksia. Tutustu tarkemmin tieliikennelain vaikutuksiin pyöräilijöihin.

Osallistu ja voita upea ilmatyynykypärä

Osallistu Fillarihaasteeseen ja vastaa nopeaan kyselyyn, jolla haluamme kartoittaa millaisia pyöräilijöitä suomalaiset ovat.

Antamalla sähköisen markkinointiluvan osallistut kolmen trendikkään ja maailman turvallisimmaksikin tituleeratun Hövding-ilmatyynykypärän (ovh. 299 euroa) arvontaan.

Saat lisäksi sähköpostiisi If Turvakauppaan alennuskupongin, jolla saat Blackburn Click USB -huomiovalosetin pyörääsi erikoishintaan. Lue lisää tuotteista.

Arvonnan säännöt löydät täältä. Osallistu viimeistään 6.6.2020.

Hoida vakuutuksesi kuntoon ja hyppää huoletta pyörän selkään!

Tyypillinen esimerkki pyöräilijälle sattuvasta vahingosta on törmäys toiseen pyöräilijään tai kävelijään. 

Tällaisessa tapauksessa pyöräilijä saa apua eri vakuutuksista: 

 • Kotivakuutus kattaa omalle pyörälle aiheutuvat vahingot
 • Kotivakuutuksen vastuuvakuutuksesta korvataan toiselle osapuolelle aiheutettuja vahinkoja, jos olet syyllinen törmäykseen
 • Omat vammat korvataan omasta tapaturmavakuutuksesta

Ifin kotivakuutus kattaa pyörän varusteineen 2 500 euroon asti (LaajaPlus-tasolla 5 000 euroa). Yleisimmin polkupyörien kohdalla korvataan juuri ilkivaltaa ja varkauksia.

Kotivakuutukseen kuuluva vastuuvakuutus auttaa myös esimerkiksi tilanteessa, jossa lapsi pyöräilee parkkipaikalla pysäköityä autoa päin aiheuttaen pintavahinkoja.

Laaja tapaturmavakuutus on hyvä valinta pyöräilijälle, sillä se kattaa myös yleisimmät rasitusvammat ja fysikaalista hoitoa tapaturmien jälkeen.

Tutustu pyöräilijälle tärkeisiin vakuutuksiin

Lue lisää

 • If Etuohjelmalla alennusta

  Tiesitkö, että If Etuohjelman kautta saat alennusta jo yhdellä vakuutuksella. Edut vain kasvavat vakuutusten lisääntyessä.

  Tutustu If Etuohjelmaan
 • Maksa lasku, kun sinulle sopii

  Ifin asiakkaana voit maksaa laskusi jopa 12 erässä ilman lisäkuluja. Valitse kukkarosi kokoiset laskutuserät useista vaihtoehdoista! 

  Jaa vakuutuslaskusi eriin
 • Mitä kotivakuutus korvaa?

  Katso, kuinka paljon joudut maksamaan erilaisista vahingoista, jos sinulla ei ole kotivakuutusta.

  Katso 3D

Hoida vakuutusasiasi missä ja milloin vain!

If Mobiili tuo vakuutukset käden ulottuville – voit koska tahansa ilmoittaa vahingosta, tarkastaa millaisia vakuutuksia sinulla on ja päivittää vakuutusturvaasi.

Tutustu ja lataa