Päävalikko

Tietoa koronaviruksesta Ifin asiakkaille. Asiakaspalvelumme on auki nyt jo lähes normaalisti, myös viikonloppuisin. Konttorimme ovat kiinni. Palvelemme 24/7 Omilla sivuilla, joita käytät helpoiten If Mobiilissa.

Se epäkimurantti vakuutusyhtiö

Valitse vakuutus ja laske hinta

 • Tietoa koronaviruksesta

  Seuraamme koronatilannetta tarkasti ja olemme koonneet tietoa koronaviruksesta asiakkaillemme. Miten matkavakuutus korvaa? 

  Tutustu sivuun
 • Ota käyttöön If Mobiili

  Mobiilisovelluksemme ansiosta käytät verkkopalveluitamme entistä helpommin missä ja milloin tahansa.

  Tutustu ja lataa
 • Vastasimme sinun kysymyksiisi

  Olemme koonneet usein kysytyt kysymykset vakuutus- ja korvausasioista sekä laskutuksesta ja asioinnista. 

  Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin
 • Asioi digitaalisesti

  Digitaalisissa palveluissamme hoidat vakuutusasioitasi helposti ja nopeasti. Ota käyttöön Omat sivut, If Mobiili tai e-lasku. Kokeile myös Emma-bottia. 

  Lue lisää
 • Osta kerralla useampi!

  Verkkokaupassamme lasket hinnan useammalle vakuutukselle 24/7. Tarjouksen saat myös puhelimitse. 

  Lue lisää ja kilpailuta!
 • Suomen tyytyväisimmät korvausasiakkaat

  If oli vuoden nousija vakuutusalan asiakastyytyväisyyttä mittaavassa tutkimuksessa. 

  Lue asiakkaidemme ajatuksia
 • Olemme päivittäneet koti-, eläin- ja autovakuutuksiamme kesäksi niin, että ne sopivat lomaan kotona ja lähialueilla entistäkin paremmin. Saat huippukesäedut ilman kuluja. 

  If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja, jolla on yhteensä noin 3,7 miljoonaa asiakasta ja Suomessakin miltei miljoona asiakasta. Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan lisäksi toimimme Baltian maissa, ja työllistämme yhteensä noin 6 800 henkilöä.

  Riittävän suuret hartiat tuovat meille paitsi taloudellista vakautta myös vakuutusyhtiönä ainutlaatuisen tilaisuuden maarajat ylittävään ajatustenvaihtoon. Kehitämme palveluitamme aktiivisesti eri maissa ja laajennamme parhaat ideat koko konsernin käyttöön.

  Vakuutusyhtiönä olemme edelläkävijä digitaalisissa palveluissa, mikä näkyy suoraan asiakastyytyväisyydessämme. Yli 70 prosenttia Ifin henkilöasiakkaista Suomessa käyttääkin digitaalisia palveluitamme. 

  Korvauspalvelumme hoitaa yli puolet vahingoista vuorokauden kuluessa. Olemme Suomessa myös ensimmäinen vakuutusyhtiö, joka alkoi palvella asiakkaitaan seitsemänä päivänä viikossa.

  Täältä löydät vakuutukset niin pienille kuin suurillekin yrityksille.