Oletko alkaja vai ekspertti?

Tunnetko sinä uuden tieliikennelain paremmin kuin suomalaiset keskimäärin? Ota vastaan Nasta haaste ja testaa tietämyksesi Ifin nopealla testillä.

Samalla voit osallistua arvontaan, jossa jaamme palkinnoksi kolme Motonetin 500 euron lahjakorttia!

Kun sinulla on tovi aika kilpailuttaa autovakuutus, olemme rinnallasi

Tiesitkö, että Ifissä voit jakaa autovakuutuksesi vakuutusmaksut jopa 12 erään ilman lisäkuluja, ja saat molemmista kaskoistamme heti 10 % keskittämisedun kaikkiin vakuutuksiisi?

Ifissä on tunnetusti reilut ja nopeasti karttuvat bonukset, ja täyskon törmäysturvaan saat heti kättelyssä hulppean 80 % lähtöbonuksen. Mikäli sinulla sattuu olemaan kaksi autoa, saat samat bonukset niihin molempiin.

Jos autosi jää vähemmälle käytölle, maksat vähemmän myös vakuutuksestasi, sillä meillä vakuutuksen hintaan vaikuttavat myös ajokilometrit.

Verkkokaupassamme voit muokata vakuutuksesi itsellesi sopivaksi ja tarkistaa hinnan etukäteen, vaikka auton osto olisi vasta edessä. Kokeile osakaskoon lasiturvaa ja täyskaskoon vaikka sijaisautoa.

 • Joko on talvirenkaat alla?

  Päivitä tietosi uuden tieliikennelain vaikutuksista talvirengaspakkoon ja poimi hyödylliset käytännön vinkit renkaiden vaihtoon ja säilytykseen. 

  Niksit renkaiden vaihtoon
 • If Apu päivystää 24/7

  Kaikissa autovakuutuksissamme on nyt vakiona vuorokauden ympäri toimiva neuvontapalvelu If Apu. Ota yhteyttä ja kysy neuvoa, jos vaikka auto ei käynnisty tai epäilyttävä merkkivalo syttyy.

  Lue lisää If Avusta
 • Suunnitelmissa auton vaihto?

  Ifin autovakuutuksen hinnan voit laskea etukäteen vaikka autokaupoilla. Tutustu myös kattavaan sarjaamme artikkeleita auton ostoon ja myyntiin liittyen. 

  Vinkit auton vaihtoon