Harrasteautolle vakuutus Ifistä

Ifistä saat harrasteautollesi kaskovakuutuksen, joka korvaa aina myös hinauksen. Teknisissä vioissa ja muissa ongelmatilanteissa saat apua 24/7 ilman lisämaksua.

Siirry laskemaan hinta
 • Kuvia, todistuksia tai arvonmäärityksiä ei tarvita

  Kyseessä perusmuotoinen henkilöauton vakuutus, jonka voit ostaa verkosta 24/7.

 • Harrasteautoosi samat bonukset kuin ykkösautoosi

  Liikennevakuutuksen maksimibonus on 80 %, ja täyskaskoon saat 80 % lähtöbonuksen.

 • Jos autolle kertyy vähemmän ajoa, maksat myös vakuutuksesta vähemmän

  Ifissä vakuutuksen hintaan vaikuttavat arvioimasi ajokilometrit.

Monta syytä vakuuttaa harrasteauto Ifissä

Ifissä harrasteauton vakuuttaminen on helppoa kuin heinänteko. Olipa autotallissasi sitten jenkkiauto, klassikkoauto tai mikä tahansa vanhempi auto, voit vakuuttaa autosi normaaliin tapaan Ifin täyskaskolla tai osakaskolla.

Koska Ifin mallissa kyse on normaalimuotoisesta henkilöauton vakuutuksesta, sinun ei tarvitse toimittaa meille harrasteautostasi kuvia, todistuksia tai säätää vakuutusyhtiön kanssa työläitä arvonmäärityksiä.

Sen kun vain painelet verkkokauppaan ja katsot vakuutukselle hinnan. Saatat yllättyä positiivisesti, sillä hieman iäkkäämpien autojen vakuuttaminen on meillä edullista. Siksi kannattaakin poimia liikennevakuutuksen kylkeen vähintäänkin osakasko, jolloin saat mukaan muun muassa If Avun hinauspalveluineen.

Sekä liikennevakuutuksen hintaan että kaskon hintaan vaikuttaa myös arviosi vuosittaisista ajokilometreistä. Jos siis ajelet harrasteautollasi vain kesällä harvakseltaan, voit asettaa arviosi sen mukaiseksi. Mikäli innostut kruisailusta enemmän, voit aina päivittää tiedon Omilla sivuilla.

  Pidä autostasi huoli myös silloin, kun se odottaa tallissa

  Jos et aja harrasteautollasi vuoden ympäri, saat auton seisontaan ja takaisin liikennekäyttöön helposti. Riittää, kun ilmoitat meille liikennekäytöstäpoistosta Omien sivujen kautta, ja me ilmoitamme tiedon puolestasi eteenpäin Traficomiin.

  Jos autollesi sattuu vahinko talvisäilytyksen aikana, osakasko korvaa palo-, ilkivalta- ja varkausvahingot, vaikka auto olisikin seisonnassa.

  • Samat bonukset kaikkiin autoihin

   Mikäli sinulla on harrasteautosi lisäksi myös toinen tai useampikin auto, saat niiihin kaikkkiin samat reilut Ifin bonukset. Jo viiden vahingottoman vuoden jälkeen sinulla on 80 % maksimibonus sekä liikennevakuutuksessa että kaskossa, eivätkä bonuksesi tällöin laske ensimmäisestä vahingosta.

   Lue lisää Ifin bonuksista
  • Ifin vakuutus toimii myös Suomen ulkopuolella

   Jos olet suuntaamassa ulkomaille esimerkiksi kokoontumisajoihin, sinua voi ilahduttaa tieto siitä, että Ifin kaskovakuutukset ovat voimassa miltei kaikkialla Euroopassa.

   Poimi vinkit ulkomailla ajamiseen
  • Kilpailuta vakuutuksesi hetkessä

   Tiesitkö, että voit laskea vakuutuksen hinnan harrasteautollesi, vaikka et edes vielä omistaisi sitä? Hinnan laskemiseen tarvitaan ainoastaan auton rekisterinumero, henkilötunnuksesi sekä arviosi ajokilometreistä.

   Näin autovakuutuslaskuri toimii