Harrasteautolle vakuutus Ifistä

Helppo vakuutus vanhemmille autoille

Saat nyt harrasteautollesi kaskovakuutuksen, joka korvaa aina myös hinauksen. Teknisissä vioissa ja muissa ongelmatilanteissa saat apua 24/7 ilman lisämaksua.

Harrasteauton vakuuttaminen on nyt helppoa kuin heinänteko. Olipa autotallissasi sitten jenkkiauto, klassikkoauto tai mikä tahansa vanhempi auto, voit vakuuttaa autosi normaaliin tapaan Ifin Täyskaskolla tai Osakaskolla. Kuvia, todistuksia tai työläitä arvonmäärityksiä ei tarvita, ja voit ostaa vakuutuksen vuorokauden ympäri Ifin verkkokaupasta.

Kymmenen syytä vakuuttaa harrasteauto Ifissä

  1. Saat harrasteautoosi samat bonukset kuin ykkösautoosi. Liikennevakuutuksen maksimibonus on 80 %, ja uuteen kaskovakuutukseen saat 80 % bonuksen.

  2. Kun liikennevakuutukseesi on kertynyt bonusta 80 %, saat käyttöösi Loistokuskiedun, jonka ansiosta liikenne- ja kaskovakuutuksen bonukset eivät laske ensimmäisestä vahingosta.

  3. Ifin liikennevakuutuksessa on Suomen nopeimmin kertyvä bonus. Se kasvaa 10 prosenttiyksikköä jokaisesta vahingottomasta vuodesta. 

  4. Ifissä hinnat eivät nouse yllättäen, etkä sinä maksa vakuutusmaksuissasi muiden asiakkaiden alennuksia.

  5. Ifin kaikkiin kaskovakuutuksiin kuuluu uusi If Apu -palvelu, josta saat apua kaikissa autoiluun liittyvissä tilanteissa vuorokauden ympäri. Jos autoon tulee tekninen vika, tarvitset hinausta tai auton merkkivalo syttyy, saat nopeasti neuvoja ja apua ilman lisämaksua – olipa sitten kyseessä uudenkarhea kaara tai vanhempi harrasteauto.

  6. Ifin kaikkiin kaskovakuutuksiin sisältyy myös hinausturva. Jos autoosi tulee kesken ajon tekninen vika, vakuutus korvaa hinauksen.

  7. Ifin liikennevakuutuksen ja kaskovakuutusten hinnat ovat sitä edullisemmat mitä vähemmän ajokilometrejä autollesi kertyy vuodessa.

  8. Jos et aja harrasteautollasi vuoden ympäri, saat auton seisontaan ja takaisin liikennekäyttöön helposti. Riittää, että ilmoitat meille liikennekäyttöönotosta tai liikennekäytöstäpoistosta Omien sivujen kautta milloin sinulle parhaiten sopii.

  9. Ifin kaskovakuutukset ovat voimassa kaikkialla Euroopassa – myös esimerkiksi kokoontumisajoissa.

  10. Jos autollesi sattuu vahinko talvisäilytyksen aikana, Osakasko korvaa palo-, ilkivalta- ja varkausvahingot, vaikka auto olisikin seisonnassa.

Laske harrasteauton vakuutuksille hinta Ifin verkkokaupassa ja ylläty iloisesti! Kun ostat vakuutuksen verkkokaupasta, nykyinen vakuutuksesi päättyy automaattisesti, ja pääset saman tien Ifin etujen piirin.