Televisio on rikkoutunut

Lue ensin ohjeet ja täytä sitten vahinkoilmoitus Omilla sivuilla.

Televisiota katselemme usein päivittäin, ja siksi sen rikkoutuminen voi harmittaa paljonkin. Television kohdalla vahinko voi tulla kalliiksi. Onneksi on vakuutus, joka korvaa suuren osan myös televisioiden rikkoutumisista.

Ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseen

​Korvauksen määrä riippuu muun muassa television iästä ja valitsemastasi omavastuusta. Tämän vuoksi korvauksen suuruus ei useinkaan vastaa uuden television hintaa.

Jos televisio on rikkoutunut sisäisestä syystä, muista kysyä korvausta ensisijaisesti myyjäliikkeen takuusta tai virhevastuusta. Televisioissa useimmiten on kahden vuoden takuu. Myyjäliikkeen tai valmistajan takuu on aina etusi mukainen, sillä takuukorjauksesta ei vähennetä omavastuuta.

Voidaksemme ratkaista sinulle kuuluvan korvauksen, toimi seuraavasti:
Selvitä vastaavan uuden laitteen hinta*. Voit katsoa hinnan esimerkiksi Gigantin sivuilta.
* Samaa mallia ei useinkaan ole enää myynnissä. Valitse ominaisuuksiltaan vastaava malli.

Hae korvausta helposti Omilla sivuilla, jossa on valmiiksi esitäytetyt vahinkolomakkeet. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, tee ilmoitus soittamalla numeroon 010 19 18 18 (arkisin 8-18).

Kun olemme saaneet vahinkoilmoituksesi, tarkistamme minkälaisia vahinkoja sinun vakuutuksesi korvaa ja minkälaisia se ei korvaa. Älä hävitä vahingoittunutta omaisuutta ennen kuin olet saanut korvauspäätöksen.​​​​​​​​

Sinulle voi olla hyötyä myös näistä