If Apu palvelee liikenteessä ja auttaa ajoneuvovahingoissa

Vahinkoilmoituksen tekeminen vie vain hetken. Katso myös tarkemmat ohjeet eri vahinkotilanteisiin.

Ilmoita vahingosta

Huolia tien päällä? If Apu auttaa 24/7

If Apu auttaa sinua kaikissa autoiluun liittyvissä tilanteissa. Kun moottori sammuu, tuulilasi rikkoutuu, auton merkkivalo syttyy tai tarvitset vuokra-autoa. Saat palvelumme kautta välittömän avun kaikille ajoneuvoille, merkeille ja malleille. If Apu -palvelu kuuluu vakiona kaikkiin Ifin kaskovakuutuksiin.

If Avun pohjana on Suomen paras korvauspalvelu, jota on kehitetty ja laajennettu yhdessä kumppaneidemme kanssa. Siksi voimme auttaa sinua entistä laajemmin, paremmin ja nopeammin. Pääset alkuun valitsemalla avuntarpeesi yllä olevasta valikoista tai soittamalla If Apuun numeroon 010 19 19 19.

Kenelle If Apu on?

If Apu -palvelu on saatavilla kaikille kaskovakuutusasiakkaillemme. Saat välittömän avun ja neuvoja huolimatta siitä, minkälainen kasko sinulla on. Jos sinulla ei ole vielä Ifin kaskovakuutusta, laske hinta ja osta vakuutus helposti verkkokaupasta. Huomaathan, että kaskovakuutuksen on oltava voimassa jo vahingon sattumishetkellä.

Puhelu If Apu -palveluun maksaa kotimaan lankaverkosta soitettuna paikallisverkkomaksun ja matkapuhelimesta soitettuna oman operaattorin perimän matkapuhelumaksun verran.

Vakuuttamiseen ja laskutukseen liittyvät asiat hoidat kätevästi Omilla sivuilla tai asiakaspalvelumme kautta. Helpoiten käytät Omia sivuja If Mobiili -sovelluksella.