Liukkaan kelin autovahingot

Lue ensin ohjeet ja täytä sitten vahinkoilmoitus Omilla sivuilla.

Autoni ajautui ojaan tai jäi jumiin johonkin – tarvitsen hinausapua

Ifin hinauspalvelun puhelinnumero: 010 19 18 40

Jos tarvitset vain hinausapua, soita suoraan Ifin hinauspalveluun. Vahinkoilmoitusta ei tarvitse erikseen tehdä. Ifin hinauspalvelu osaa auttaa sinua myös matkan jatkamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Jos omaan autoosi tuli vaurioita tai jos matkan jatkamisesta syntyy kuluja, voit tehdä vahinkoilmoituksen myöhemminkin. Vahinkoilmoituksen teet helposti Omilla sivuilla. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, tee ilmoitus ajoneuvovahinkolomakkeella. Saat nopeasti vastauksena toimintaohjeet jatkoa varten.

Jouduin peltikolariin – autoni on ajokunnossa

Ota osapuolten yhteystiedot ja kaikkien ajoneuvojen tiedot ylös. Tee vahinkoilmoitus Omilla sivuilla. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia käytössäsi, tee ilmoitus ajoneuvovahinkolomakkeella. Saat nopeasti vastauksena toimintaohjeet jatkoa varten.

Jouduin peltikolariin – autoni ei ole ajokunnossa

Ifin hinauspalvelun puhelinnumero: 010 19 18 40

Törmäysvahinkoja korvataan laajemmista kaskovakuutuksista. Tilaa autollesi hinaus Ifin hinauspalvelusta. Ifin hinauspalvelu osaa auttaa sinua myös matkan jatkamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Ota osapuolten yhteystiedot ja kaikkien ajoneuvojen tiedot ylös. Tee vahinkoilmoitus Omilla sivuilla. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia käytössäsi, tee ilmoitus ajoneuvovahinkolomakkeella. Ilmoita vahinkoilmoituksessa myös matkan jatkamiseen liittyvät kustannukset. Saat nopeasti vastauksena toimintaohjeet jatkoa varten.

If Apu palvelee 24h kaikkialla Suomessa

Kun ajoneuvosi jättää sinut tielle tai kaipaat apua autosi käyttöön liittyvissä teknisissä ongelmissa, If Apu auttaa. Saat nopeasti apua äkillisiin ja ennalta-arvaamattomiin pulmiin, joita tien päällä voi syntyä.