Ole huoletta

Meitä Ifissä kiinnostavat ratkaisut, jotka tekevät arjesta turvallisempaa – olivatpa ne sitten suuria tai pieniä. Ihmisten turvallisuutta edistävät ideat ovat mielestämme aina perehtymisen arvoisia.

Me autamme

Tässä muutamia ideoita, joiden parissa olemme työskennelleet viime aikoina. Osan olemme toteuttaneet alusta loppuun itse, osan yhdessä kumppaniemme kanssa.

If x Weekday

Jotta yhä useampi käyttäisi heijastinta, yhdistimme voimamme muotisuunnittelijoiden kanssa.

Lue lisää If x Weekdaystä

Offline-aika

Samalla kun sosiaalisen median käyttö on lisääntynyt, on unen laatu huonontunut.

Offline-aika

Aja hiljaa -navigaattori

Koska monet ajavat liian lujaa koulujen ja päiväkotien lähellä, kehitimme uudenlaisen navigaattorin.

Aja hiljaa -navigaattori

Keltanokat

Tänäkin vuonna kaikki ekaluokkalaiset saavat keltaisen, heijastavalla nauhalla varustetun lippiksen.

Keltanokat

If Turvallisuusrahasto

If Turvallisuusrahasto on osa Ifin tärkeänä pitämää toimintaa turvallisuuden edistämiseksi.

If Turvallisuusrahasto

Kerro turvallisuusideasi

Kilpailu on päättynyt, kiitos osallistumisesta ja loistavista turvallisuusideoista!

Arvonnan säännöt

If Vahinkovakuutusyhtiö Oy (Y-tunnus 1614120-3), Niittyportti 4, Espoo, 00025 If, järjestää kilpailun ajalla 6.3. – 12.4.2017.

Arvontaan voi osallistua täyttämällä kilpailulomakkeen osoitteessa if.fi/olehuoletta. Kaikki jotka ovat 6.3.–12.4.2017 lähettäneet lasten ja nuorten liikenneturvallisuuteen liittyvän ideansa, osallistuvat kymmenen Jopo-pyörän arvontaan. Pyörän lisäksi voittajat saavat kypärän ja pyörälukon. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti 12.4.2017 jälkeen. Ifillä on oikeus julkaista kaikki ideat ja käyttää niitä asiakasviestinnässä ja markkinoinnissa.
Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

If-konsernin henkilöstöllä ja heidän perheenjäsenillään ei ole oikeutta osallistua arvontaan. Osallistumisoikeutta ei ole myöskään niiden yhtiöiden tai organisaatioiden työntekijöillä, jotka ovat olleet osallisia tämän arvonnan järjestämiseen.

Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta arvonnan toteutukseen internetissä liittyvistä mahdollisista teknisistä virheistä tai viiveistä. Väärinkäytöstapauksissa järjestäjällä on oikeus sulkea väärinkäytöstä epäilty arvonnasta ja mitätöidä hänen väärinkäytösten avulla saamansa palkinto.

Osallistumalla arvontaan asiakas hyväksyy, että hänen yhteystietojaan voidaan käyttää markkinointiin sähköpostitse tai puhelimitse 6.3.2017-5.3.2018. Markkinoinnin voi perua heti ensimmäisen sähköpostin yhteydessä.

Samalla sähköpostiosoitteella ja evästeellä voi osallistua arvontaan vain kerran. Jos yrität osallistua samalla osoitteella tai evästeellä kahdesti, jälkimmäinen osallistuminen jää ainoastaan voimaan.

Tietoja arvonnasta ja sen tuloksesta antaa 12.4.2017 jälkeen If Vahinkovakuutusyhtiö Oy, Markkinointi, 00025 If, puh. 010 515 10.

 

If Asiakasedut

Asiakkuus Ifissä kannattaa. Saat etuja ja säästöjä jo pelkällä koti- tai kaskovakuutuksella.

Tutustu etuihin

Vakuutusturvani-testi

Testaa millainen vakuuttaja olet. Näet heti, millainen vakuutusturvasi on muihin verrattuna.

Tee testi

Yrityksen vahingontorjunta

Riskejä voi torjua yrityksessä pienelläkin rahalla. Lue asiantuntijoidemme vinkit yrityksen vahingontorjuntaan

Vinkit yrityksen vahingontorjuntaan