Kiitos, Itämeri voi ansiostasi paremmin

Yhdessä tulemme poistamaan 112 915 kiloa levää Itämerestä.

Levänpoistotalkoisiin osallistuneet ottivat käyttöön yhteensä 70 572 e-laskua ja sähköistä vakuutuspostia, kiitos kaikille! Lokakuun loppuun mennessä saimme yhdessä kokoon potin, jolla voidaan poistaa 112 915 kg levää Itämerestä.

Konkreettiset Puhdas Itämeri -hankkeet valitaan aina siten, että käytetyillä varoilla saavutetaan mahdollisimman suuri parannus Itämeren tilaan.

Tutustu Puhdas Itämeri -hankkeisiin

Tavoite ylitettiin kirkkaasti

Saimme yhdessä kokoon summan, jolla voidaan poistaa näin paljon levää Itämerestä.

0 kg
50 000 kg
100 000 kg
Tehokas Itämeren suojelu parantaa myös järvi- ja jokivesien laatua.

Puhdas Itämeri -hankkeet pelastavat Itämerta pala palalta

Itämeri on rehevöitynyt liiallisten ravinteiden seurauksena. Vesi on sameaa, kuolleiden pohjien alueet ovat lisääntyneet ja sinileväkukinnat yleistyneet. Pienentämällä ravinnepäästöjä maalta Itämereen voimme nopeimmin parantaa meren tilaa. Käytännössä tämä tarkoittaa parempaa jätevesien puhdistusta ja teollisuuden päästöjen pienentämistä. Myös maatalouden valumien ja meressä jo olevan ravinnekuormituksen vähentämiseksi on etsittävä aktiivisesti tehokkaita keinoja.

Suojelemalla Itämerta suojellaan koko Suomea

Miltei koko Suomen maankamara on Itämeren valuma-alueella. Itämeren suojelu koskettaakin jokaista suomalaista, niin rannikon kuin sisämaan asukkaita. Tehokas Itämeren suojelu parantaa myös järvi- ja jokivesien laatua ja auttaa ylläpitämään sisämaan luonnon monimuotoisuutta.

Konkreettiset Puhdas Itämeri -hankkeet valitaan aina siten, että käytetyillä varoilla saavutetaan mahdollisimman suuri parannus Itämeren tilaan. Tutustu Puhdas Itämeri -hankkeisiin

Itämeri-kampanja on hyvä juttu, koska se sai minut siirtymään e-laskuihin, jota en olisi varmaan muuten tehnyt.

Poistetaan sata tonnia levää Itämerestä -kampanja

Kampanja päättyi 31.10.2018. If lahjoittaa jokaisesta kampanjan aikana tulleesta uudesta sähköisen vakuutuspostin tai e-laskun valinnasta Puhdas Itämeri -hankkeille summan, jolla voidaan poistaa 1,6 kg levää Itämerestä. Kampanja tuotti yhteensä 22 583 € keräyssumman, jolla voidaan poistaa 112 915 kg levää Itämerestä. Pienistä asioista syntyy isoja tekoja – kiitos kaikille osallistuneille.

Laskut suoraan verkkopankkiin

E-lasku tuo laskusi veloituksetta ja valmiiksi täytettynä suoraan verkkopankkiin hyväksyttäväksi. Helppoa ja kätevää, kokeile vaikka!

Ota e-lasku käyttöösi

Monipuoliset verkkopalvelut

Ifissä voit asioida monipuolisesti verkossa. Tutustu verkkopalveluihimme, jotka tekevät vakuutusasioinnistasi vaivatonta.

Tutustu verkkopalveluihin

Se epäkimurantti vakuutusyhtiö

Vakuutusasioinnin pitää olla helppoa. Lue, mitä elämää helpottavia palveluita ja etuja sinä saat Ifin asiakkaana! 

Tutustu etuihisi