Poistetaan 100 000 kg levää Itämerestä

Osallistu talkoisiin ottamalla käyttöön e-lasku tai sähköinen vakuutusposti.

Voit nyt kantaa kortesi kekoon paremman ympäristön puolesta – helposti ja maksutta. Kun otat käyttöösi e-laskun tai sähköisen vakuutuspostin, autat poistamaan 1,6 kg levää Itämerestä. Ja jos otat kummankin, autat poistamaan 3,2 kg levää.

Sähköisen vakuutuspostin ja e-laskun otat käyttöön kätevästi kirjautumalla Omille sivuillesi, jotka tarjoavat näkymän elämäsi tärkeisiin asioihin. Voit samalla jakaa laskusi kukkarosi kokoisiin eriin ilman lisäkuluja.

Kilo kilolta kohti tavoitetta

Olemme tähän mennessä yhdessä saaneet kokoon summan, jolla voidaan poistaa näin paljon levää Itämerestä.

0 kg
50 000 kg
100 000 kg

Tilanne 12.10.2018. Päivitämme tavoitteen toteutumisen kerran viikossa

Huom! Päätimme jatkaa kampanjaa lokakuun loppuun, vaikka 100 000 leväkilon tavoite on tullut jo täyteen. Kiitos, että olet mukana talkoissa poistamassa haitallista levää Itämerestä!

Tehokas Itämeren suojelu parantaa myös järvi- ja jokivesien laatua.

Puhdas Itämeri -hankkeet pelastavat Itämerta pala palalta

Itämeri on rehevöitynyt liiallisten ravinteiden seurauksena. Vesi on sameaa, kuolleiden pohjien alueet ovat lisääntyneet ja sinileväkukinnat yleistyneet. Pienentämällä ravinnepäästöjä maalta Itämereen voimme nopeimmin parantaa meren tilaa. Käytännössä tämä tarkoittaa parempaa jätevesien puhdistusta ja teollisuuden päästöjen pienentämistä. Myös maatalouden valumien ja meressä jo olevan ravinnekuormituksen vähentämiseksi on etsittävä aktiivisesti tehokkaita keinoja.

Suojelemalla Itämerta suojellaan koko Suomea

Miltei koko Suomen maankamara on Itämeren valuma-alueella. Itämeren suojelu koskettaakin jokaista suomalaista, niin rannikon kuin sisämaan asukkaita. Tehokas Itämeren suojelu parantaa myös järvi- ja jokivesien laatua ja auttaa ylläpitämään sisämaan luonnon monimuotoisuutta.

Konkreettiset Puhdas Itämeri -hankkeet valitaan aina siten, että käytetyillä varoilla saavutetaan mahdollisimman suuri parannus Itämeren tilaan. Tutustu Puhdas Itämeri -hankkeisiin

Itämeri-kampanja on hyvä juttu, koska se sai minut siirtymään e-laskuihin, jota en olisi varmaan muuten tehnyt.

Poistetaan sata tonnia levää Itämerestä -kampanja

Pienistä asioista syntyy isoja tekoja. Lahjoitamme jokaisesta uudesta sähköisen vakuutuspostin tai e-laskun valinnasta summan Puhdas Itämeri -hankkeille. Tempaus päättyy, kun se on tuottanut 20 000 € tai viimeistään 31.10.2018. Keräyssummalla 20 000 € voidaan poistaa 100 000 kg levää Itämerestä.

Päivitys 12.10.2018

Päätimme jatkaa kampanjaa lokakuun loppuun, vaikka 100 000 leväkilon tavoite on tullut jo täyteen. Kiitos, että olet mukana talkoissa poistamassa haitallista levää Itämerestä!

Laskut suoraan verkkopankkiin

E-lasku tuo laskusi veloituksetta ja valmiiksi täytettynä suoraan verkkopankkiin hyväksyttäväksi. Helppoa ja kätevää, kokeile vaikka!

Ota e-lasku käyttöösi

Monipuoliset verkkopalvelut

Ifissä voit asioida monipuolisesti verkossa. Tutustu verkkopalveluihimme, jotka tekevät vakuutusasioinnistasi vaivatonta.

Tutustu verkkopalveluihin

Se epäkimurantti vakuutusyhtiö

Vakuutusasioinnin pitää olla helppoa. Lue, mitä elämää helpottavia palveluita ja etuja sinä saat Ifin asiakkaana! 

Tutustu etuihisi