Miksi kotivakuutus Ifistä?

Ifin kotivakuutus tarjoaa kunnon turvan tärkeille tavaroillesi, reilut korvaukset ja elämää helpottavia palveluita. Katso, mitä kaikkea Ifin kotivakuutus sisältää.

Kotivakuutus kulkee mukanasi arjessa ja reissussa

Kunnon kotivakuutus turvaa tavarasi, missä ikinä liikutkin. Ifin kotivakuutus korvaa tavaroillesi sattuvat vahingot arjen lisäksi matkoilla ja muutossa. 

Tutustu kotivakuutukseen

Nopea korvauspalvelu käytössäsi

Kun tarvitset apua, meillä on jo hihat käärittyinä. Voit ilmoittaa vahingosta milloin vain, ja me käsittelemme 77 % vahingoista vuorokauden sisällä.

Ilmoita vahingosta 24/7

Kutista omavastuusi kätevästi

Tiesitkö, että sinulla saattaa olla Omavastuurahaa? Voit kerryttää Omavastuurahaa vahingottomista vuosista ja käyttää sen, kun vahinko sattuu. 

Tutustu Omavastuurahaan

Me autamme sinua huolehtimaan talostasi

Omakotitaloasujana voit saada maksuttoman talotarkastuksen ja neuvoja ammattilaiselta talonhuoltoon. 

Tutustu palveluun

Apua tuhoeläinten karkottamiseen

Jos omakotitalosi on vakuutettu Ifissä, saatat olla oikeutettu maksuttomaan tuhoeläinten torjuntapalveluun. Heitä hyvästit muurahaisille ja luteille!

Lue tuholaistorjunnasta

Suomen laajin kotivakuutus talollesi

LaajaPlus-kotivakuutus korvaa esimerkiksi vesikattovuotoja, kylpyhuoneen kosteusvaurioita ja hiirien aiheuttamia tuhoja.

Lue LaajaPlus-vakuutuksesta

Vakaa hinta vakuutuksellesi

Ifin asiakkaana saat pysyvät alennukset ja vakaat hinnat. Kun kuulut If Etuohjelmaan, voit saada jopa 16 % alennusta joka vuosi.

Lue lisää If Etuohjelmasta

Olemme mukanasi muutossa

Kotivakuutus ei siirry automaattisesti uuteen osoitteeseen. Ifin asiakkaana teet muuttoilmoituksen kätevästi Omilla sivuilla. 

Tee muuttoilmoitus

Reilumpia korvauksia

Jos 3-vuotias älypuhelimesi hajoaa yllättäen, LaajaPlus-kotivakuutus korvaa puhelimen täydestä hinnasta. Sinä maksat vain omavastuun.

Lue, miten LaajaPlus toimii