Hole-in-one-turva kuuluu LaajaPlus-kotivakuutukseen

Kun otat meiltä LaajaPlus-kotivakuutuksen, voit huoletta golfata missäpäin maailmaa tahansa. Jos hole-in-one kilahtaa kohdallesi, me tarjoamme kuohuvat!

Oletko ahkera golfaaja? Unelmoitko hole-in-onesta? Sitten varmasti tiedät, että kirjoittamattoman herrasmiessäännön mukaan hole-in-one-lyönnin jälkeen onnekkaan pelaajan kuuluu tarjota kentän klubiravintolassa shampanjaa.

Markkinoiden kattavimman hole-in-one-turvan saat vakuutukseesi meiltä – korvaamme shampanjatarjoilun 850 euroon asti ilman omavastuuta. Turva kuuluu kaikkiin kodin LaajaPlus-irtaimistovakuutuksiimme (LaajaPlus tarjolla lisäksi rakennuksille) ja on voimassa kotimaassa ja ulkomailla.

Voit siis huolettomin mielin jatkaa unelmasi tavoittelua golfkentillä ympäri maailmaa. Onnea matkaan!

LaajaPlus-tuotelupauksemme on ainutlaatuinen

Jos vaihdat kotivakuutuksesi toisesta vakuutusyhtiöstä Ifin LaajaPlus-turvaan, lupaamme korvata vähintään sen, minkä nykyinen kotivakuutuksesi korvaisi.

Uskallamme luvata tämän, koska LaajaPlus-kotivakuutus on ehdoiltaan ensiluokkainen ja uskomme sinun olevan hyvin tyytyväinen siihen.

Valitse alta oma asumismuotosi ja tutustu kotivakuutuksiimme!

 • Kerros- tai rivitalo

  LaajaPlus-vakuutuksella esimerkiksi läppärisi ja puhelimesi arvo säilyy pidempään. 

  Tutustu
 • Omakotitalo

  LaajaPlus-vakuutuksessamme on Suomen laajin turva kosteus- ja tuholaisvahinkojen varalle.

  Tutustu
 • Paritalo

  Ifin LaajaPlus-vakuutuksella kotisi ja omaisuutesi on vakuutettu parhaalla mahdollisella tavalla. 

  Tutustu

Tutustu myös muihin vakuutuksiimme

Ifiltä löydät vakuutukset kaikkiin tarpesiisi.

Meillä vakuutat kodin lisäksi sijoitusasunnot ja mökit. Toki myös veneesi, autosi ja itsesi sekä perheesi vakuuttaminen käy vaivatta ja nopeasti. 

Jos haluat kilpailuttaa useita vakuutuksiasi kerralla, laskemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen myös puhelimitse. Jätä meille soittopyyntö ja palaamme asiaan parin päivän sisällä.