Monet yrittäjät ovat samaa mieltä siitä, että työntekijät ovat yrityksen arvokkain resurssi. Työntekijöiden kokemus, osaaminen ja ymmärrys yrityksen toiminnasta on yrityksesi suurin kilpailuvaltti ja voimavara, joka tekee yrityksestäsi ainutlaatuisen.

Yrityksesi arvokkain voimavara

Työntekijöistäsi huolen pitäminen on tärkeää ja välillä myös haastavaa. Tämän takia haluamme tehdä kokonaisuuden ymmärtämisestä helpompaa; mitkä asiat ovat sinun alallesi tärkeitä tai pakollisia, mitä julkinen sektori korvaa ja miten voit tarjota työntekijöillesi turvallisen ja terveellisen ympäristön, sekä työpaikalla että sen ulkopuolellakin.

Työ ei ole erillinen osa ihmisten elämää, vaan merkittävä osa kokonaisuutta, johon kuuluvat työn lisäksi myös vapaa-aika ja kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Vapaa-aika vaikuttaa myös työelämään

Kaikki työntekijöidesi vapaa-ajalla tapahtuva vaikuttaa luonnollisesti myös heidän työelämäänsä. Elämä on arvaamatonta, joskus ihmiset sairastuvat vakavasti ja onnettomuuksia voi sattua yllättäen. Toisinaan ihminen voi sairastua henkisesti niin, ettei kykene enää työntekoon.

Johtajana et ehkä saa kokonaiskuvaa

Yrittäjänä pidät luonnollisesti siitä, että työntekijät tuntevat olonsa terveeksi ja hyväksi. Monet olettavat, että kaikki voivat hyvin, elleivät toisin mainitse. Työntekijät osoittavat työnantajilleen mieluiten vahvat ja positiiviset puolensa, vaikka pinnan alla asiat olisivatkin toisin. Esihenkilönä voikin olla vaikeaa nähdä työntekijöitään haavoittuvaisina. Siksi on järkevää suojata työtovereitaan ennen kuin jotain sattuu, ja ajatella työntekijöitä koskevia vakuutuksia ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä.

Terveet yritykset ovat kannattavia yrityksiä

Turvallisen elämän luominen työntekijöillesi on tapa osoittaa, että välität heistä, sekä ihmisinä että työntekijöinä. Palkkiona saat todennäköisesti terveellisemmän työympäristön sekä itsellesi että työntekijöillesi, yrityksen, jossa on vähemmän sairauspoissaoloja ja enemmän vakautta sinulle yrityksesi omistajana.

Kaikki henkilövakuutukset

Pyydä tarjous vakuutuksista

Haluatko tarjouksen vakuutuksista?  Aloita tästä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta