Henkilöstö - yrityksesi tärkein ja haavoittuvin voimavara?

Yrityksesi arvokkain voimavara

Monet yrittäjät ovat samaa mieltä siitä, että työntekijät ovat yrityksen arvokkain resurssi. Työntekijöiden kokemus, osaaminen ja ymmärrys yrityksen toiminnasta on yrityksesi suurin kilpailuvaltti ja voimavara, joka tekee yrityksestäsi ainutlaatuisen.

Työntekijöistäsi huolen pitäminen on tärkeää, ja välillä myös haastavaa. Tämän takia haluamme helpottaa sinua ymmärtämään kokonaisuuden; mitkä asiat ovat sinun alallesi tärkeitä tai pakollisia, mitä julkinen sektori korvaa ja miten voit tarjota työntekijöillesi turvallisen ja terveellisen ympäristön, sekä työpaikalla että sen ulkopuolellakin.

Vapaa-ajalla työntekijäsi ovat täysin sitoutuneita elämään elämäänsä, ja kaikki siellä tapahtuva vaikuttaa myös heidän työhönsä

Vapaa-aika vaikuttaa myös työelämään

Vapaa-ajalla työntekijäsi ovat täysin sitoutuneita elämään elämäänsä, ja kaikki siellä tapahtuva vaikuttaa myös heidän työhönsä. Elämä on arvaamatonta: joskus ihmiset sairastuvat vakavasti. Onnettomuuksia voi sattua yllättäen. Ihmiset voivat loukkaantua. Toisinaan ihminen voi sairastua henkisesti niin, ettei kykene työntekoon.

Johtajana et ehkä saa kokonaiskuvaa

Yrittäjänä pidät luonnollisesti siitä, että työntekijät tuntevat olonsa terveeksi ja hyväksi. Monet olettavatkin, että kaikki voivat hyvin, elleivät toisin mainitse. Työntekijät osoittavatkin työnantajilleen mieluiten vahvat ja positiiviset puolensa, vaikka pinnan alla asiat olisivatkin toisin. Esimiehenä voikin olla vaikeaa nähdä työntekijöitään haavoittuvaisina. Siksi onkin järkevää suojata työtovereitaan ennen kuin jotain sattuu, ja ajatella työntekijöitä koskevia vakuutuksia ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä.

Terveet yritykset ovat kannattavia yrityksiä

Turvallisen elämän luominen työntekijöillesi on tapa osoittaa, että välität heistä, sekä ihmisinä että työntekijöinä. Palkkiona saat todennäköisesti terveellisemmän työympäristön sekä itsellesi että työntekijöillesi, yrityksen, jossa on vähemmän sairauspoissaoloja ja enemmän vakautta sinulle yrityksesi omistajana.

 • Terveysvakuutus

  Hyvinvoivan työyhteisön perusta on terveysvakuutus, joka nopeuttaa työntekijöiden hoitoon pääsyä ja töihin paluuta.

  Lue lisää
 • Työtapaturmavakuutus

   Työtapaturmavakuutus kattaa töissä ja työmatkalla sattuneet tapaturmat sekä työn aiheuttamat ammattitaudit.

  Lue lisää
 • Valitse vapaasti

  Kaikki katettuna saumattomasti tai mahdollisimman vähän paperitöitä - valitse yrityksellesi paras terveysratkaisu.

  Lue lisää

Pyydä tarjous vakuutuksista

Haluatko tarjouksen vakuutuksista?  Aloita tästä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
Lomake lähetetään...