Saitko tekstiviestin numerosta 16590?

Puhelin hälyttää ilmoituksella uudesta tekstiviestistä. Onko viesti oikeasti Ifiltä vai onko kyseessä liiankin yleinen huijausviesti? Älä turhaan hätäile. Jos olet saanut viestin numerosta 16590, kyseessä on meidän sinulle tarkoittamamme viesti. 

Ajankohtaisia viestejä vakuutuksistasi

Arjen tohinassa vakuutukset voivat helposti unohtua yhdeltä jos toiseltakin. Ei se mitään. Pidämme sinut ajan tasalla lähettämällä sinulle aika ajoin viestejä, joissa kerromme sinulle mm. vakuutusturvastasi sekä Ifin uusista palveluista. Viestin lähettäjänä lukee 16590 tai IfVakuutus.

Viesteissä kerromme esimerkiksi:

  • Ifin uusista palveluista ja niiden käyttöönotosta
  • vakuutuksiesi ajantasaisuudesta
  • huonoista ajokeleistä tai lähestyvistä myrskyistä

Vastaa huoletta

Joissain viesteissä pyydämme sinua vastaamaan viestiin esimerkiksi "K"-kirjaimella. Puhelimesi saattaa automaattisesti varoittaa vastaamisesta aiheutuvista kuluista. Vastaaminen maksaa sinulle vain teleoperaattorisi perimän, normaalin tekstiviestin verran. 

Lisää tietoa If Mobiilissa

Jos sinulle herää kysymyksiä tai haluat käydä vakuutusturvaasi tarkemmin läpi, If Mobiili auttaa. If Mobiili-sovelluksella voit helposti tehdä puhelimellasi muutoksia vakuutuksiisi, tarkistaa turvasi sekä ottaa meihin yhteyttä. 

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä

Hei! Oliko tällä sivulla oleva tieto sinulle hyödyllistä?

Sivun sisältö oli hyödyllistä
* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään...

Emme valitettavasti voi vastata tällä sivulla jättämääsi palautteeseen. Jos haluat vastauksen, lähetäthän meille viestin Omien sivujen kautta.