Työntekijöiden vapaaehtoiset henkilövakuutukset

Voit ostaa yrittäjän tapaturmavakuutuksen alla olevasta linkistä.

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Työntekijöiden henkilövakuutukset

  • STerveysvakuutus työtapaturmavakuutusta täydentämään
  • Matkavakuutus työmatkoille
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutukset
  • Etätyövakuutus kotitoimistolle
  • Hammasvakuutus
  • Syöpävakuutus

Työntekijöiden vakuutusten avulla vähennät sairauspoissaoloja ja panostat henkilöstösi työhyvinvointiin.

Terveysvakuutus

Yhden päivän sairauspoissaolo maksaa työnantajalle keskimäärin 300 euroa päivässä. If Terveysvakuutuksen avulla varmistat, että työntekijäsi saavat sairastuessaan nopeasti laadukasta hoitoa ja nopeutat näin heidän paluutaan työhön. Lisäksi vakuutusmaksut ovat pääsääntöisesti verotuksessa vähennettäviä.

Täydennä työtapaturmavakuutusta: Tarjoa työntekijöille henkilöstöetu, joka motivoi ja sitouttaa sekä saa samalla aikaan yritykselle kustannussäästöjä ja lisää tehokkuutta vähentyneiden sairauspoissaolojen kautta. Voit vapaasti valita kolmesta eri ratkaisuvaihtoehdosta. Tutustu tarkemmin If Terveysvakuutukseen.

Yrityksen matkavakuutus

Yrityksen matkavakuutuksen avulla voit turvata henkilöstösi myös ulkomaille suuntautuvilla työ- ja virkamatkoilla sekä komennuksilla. Hankkimalla henkilöstöllesi matkavakuutuksen varmistat, että työntekijäsi saavat tasokasta hoitoa matkatapaturman tai -sairauden yllättäessä.

Matkavakuutus voi halutessasi kattaa matkustajaturvan lisäksi matkatavarat, matkavastuun eli vakuutetun toiselle aiheuttamat henkilö- tai esinevahingot sekä matkaoikeusturvan. Vakuutus voidaan helposti räätälöidä sen hetkisten tarpeiden mukaiseksi.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Ottamalla työntekijöille työtapaturmavakuutuksen lisäksi vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, tarjoat turvaa niin vapaa-aikana kuin etätyössä tapahtuvien vahinkojen osalta. Etätyövakuutus tuo turvaa kotioloihin, jos työntekijä tekee töitä kotona tai esimerkiksi vapaa-ajan asunnolla.

Hammasvakuutus ja syöpävakuutus henkilöstöetuna

Vakuutukset ovat myös tapa osoittaa henkilöstölle kiitosta ja toimivat erinomaisesti henkilöstöetuna tai työntekijän sitouttamisessa. Hammasvakuutus ja syöpävakuutus ovat kaksi vapaaehtoista vakuutusta, jotka tuovat työntekijöille turvaa lakisääteisten vakuutusten rinnalle.